nije istina kanabisu opet lazes ja sam dokupio isto i moji 3 prijatelja su dokupili,neznam sto ti to znaci izmisljanje????????
ja sam dokupio isto i moji 3 prijatelja su dokupili,neznam sto ti to znaci izmisljanje????????
to i jest najveći problem što samo vas par koji ste već natrpani do grla, kupujete….a nitko sa strane ne želi uletati u ovaj "biser" pa na brzaka popušiti -30%…kad bih se igrao sa stečajušama, onda bih radije uzeo VLDS po 2 kn jer prije će on na 4 kn nego KSST na 1600 kn [yawn]
pa baš, Validus i Staklenici su za usporedbu…stvarno svašta, ali post ti od dežurnih odmah dobije 100tku, svaka čast na trudu ali zar stvarno još ima ekipe kojima je važno za post kakvu je ocjenu dobio????
to i jest najveći problem što samo vas par koji ste već natrpani do grla, kupujete….a nitko sa strane ne želi uletati u ovaj "biser" pa na brzaka popušiti -30%…kad bih se igrao sa stečajušama, onda bih radije uzeo VLDS po 2 kn jer prije će on na 4 kn nego KSST na 1600 kn [yawn]
[/quote]
kupuje jedan te isti. Što će biti sa dionicom kad on stane?
Isto šta i sa poslovanjem … SLobodan pad ! [lol] Btw, kako vam se čini novo izvješće .. ? Samo 10 milona kuna su nabili novih dugovanja [wink]