Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
ima ko top 10 kss?????
odeš na stranice SKDD i pogledaš…strašno kako s takvim nezanjem ulažeš na TK [bye]
ima ko top 10 kss?????
Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!
netko uvijek plače, ili onaj tko je kupio ili onaj tko nije…
koje pumpanje bit če plača….hehe
[lol]
pa dionica je ispod svake normalne cijene da je 1800 povoljna je sta je vama
Šta ti znaš šta je nominala, ne znaš naći podatke za top 10 a sada pričaš o nekoj nominali sutra ćeš početi crtati TA a prekosutra tko zna šta možemo od tebe očekivati. [angry]
ZMAJKI - LANICA = HRPA GLUPOSTIJU
Šta ti znaš šta je nominala, ne znaš naći podatke za top 10 a sada pričaš o nekoj nominali sutra ćeš početi crtati TA a prekosutra tko zna šta možemo od tebe očekivati. [angry]
[/quote]
[lol] [lol] [thumbsup]
Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!
Kao što sam rekao, trend je bitan. Okrenuli ste trend i sad šiba 15% dnevno. Što je 13. 07. bliže nervoza raste. I još nešto, svi koji tupite o stečaju očito niste dorasli burzi. Kao ulagač svatko bi trebao znati zašto to tvrdim. [smiley]
"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"
*** nisam napisao nominalne ,NORMALNE, ***,
to te kao spasava?!
sto znaci onda normalna cijena?
inace u sve si u pravu, mislim da trebas prodat mami stan i uduplati lovu na kastelanskim staklenicima
uuuuuuuuuuuuuuuuuu sto se dokupljuje, heheh kaj to znaci ja imam malo znanja ,kolega beeero??????’
Izgleda kao da imaš 15 godina 🙂