ova firma bit će rasparčana da se poplaćaju dugovi, a ono što od nje ostane "uspješno" će uzgajat pome i kukumare narednih 20 godina!!!!
I samo si zato ustao rano??….da nam preneseš ovu mudru misao [lol] Ili nisi ni spavao od brige za KSST?
Baš suprotno, ja mislim da ova firma nemože propasti jer toliko vas vodi brigu makar niste ni zaposleni ni suvlasnici.
Pogotovo ne brinem za radnike, za njih će se valjda pobrinuti domobran….ili će se njegovo žaljenje svesti samo na nekoliko suza [undecid]
[/quote]
Ako mislite zaradit na ovoj dionici onda motiku u ruke i trk u staklenike….budite na čelu kolone i pjevajte u boj,u boj za staklenik svoj……nego ptico koliko domobrani imaju dionica i dali prodaju dionice kako ih dobiju??????
Hvala na odgovoru
sad ak probiju dug odblokirat ce racun onda leti preko 1200 , kad je ono 13.o7.2012g zadnji rok, tako pise da nemislite da sam izmislio
ova firma bit će rasparčana da se poplaćaju dugovi, a ono što od nje ostane "uspješno" će uzgajat pome i kukumare narednih 20 godina!!!!
I samo si zato ustao rano??….da nam preneseš ovu mudru misao [lol] Ili nisi ni spavao od brige za KSST?
Baš suprotno, ja mislim da ova firma nemože propasti jer toliko vas vodi brigu makar niste ni zaposleni ni suvlasnici.
Pogotovo ne brinem za radnike, za njih će se valjda pobrinuti domobran….ili će se njegovo žaljenje svesti samo na nekoliko suza [undecid]
[/quote]
Ako mislite zaradit na ovoj dionici onda motiku u ruke i trk u staklenike….budite na čelu kolone i pjevajte u boj,u boj za staklenik svoj……nego ptico koliko domobrani imaju dionica i dali prodaju dionice kako ih dobiju??????
Hvala na odgovoru
[/quote]
Rado bi ja ganjao motiku u Kaštelama ali nije to za fine igrače. Meni je miš Logitech najomiljeniji alat, ništa teže od toga ne dižem [smiley] Doktor neda.
Koliko tko ima dionica nikad me nije interesiralo….to je u domeni kolege galije. Na meni je da kupujem kad nitko neće i da prodam kad svi hoće [proud]
zemlja je 10 puta vrijdnija od duga , tako da nikako nemoze nista propasti,a ni stecaja nesmije biti po zakonu , a da i je stecaj opet dobro za dionicare, mislim da g,golub radi dobar posao,moje skromno misljenje dal sam u pravu il ne vidjet cemo
Stečaj je uvijek dobar za dioničare, baš kao i štrajkovi radnika, neisplaćene plaće i propala proizvodnja. Eno, dioničari Diokija grcaju od zarade.
Nego, u toj procjeni zemljišta, odnosno vrijednosti tvrtke, vrednujete li i radnike? Ono, ako kvadrat zemlje vrijedi 300 eura, vrijedi li i radnik recimo 100 eura?
Ili možda radnici idu u pasivu, a zemlja u aktivu?
Ili vrijednost dionice procjenjujete prema izračunima gospodina koji je ne tako davno iz Staklenika pobjegao glavom bez obzira?
I pitanje za goluba: Hoće li novi vlasnik morati dati javnu ponudu ostalim dioničarima?
I pitanje za goluba: Hoće li novi vlasnik morati dati javnu ponudu ostalim dioničarima?
to mu ne buš zaboravil tako skoro, ha?
[lol]
Ili vrijednost dionice procjenjujete prema izračunima gospodina koji je ne tako davno iz Staklenika pobjegao glavom bez obzira?
a to znaš…kako? osobno ti je rekao?
PD tiskano
Kraj kaštelanskih ostakljenih njiva.
Prenamjena zemljišta ključ je odgovora na pitanje zašto u Kaštelanskim staklenicima, tvrtki u državnom vlasništvu, trune šest milijuna kuna vrijedan urod.
piše Ivica Profaca
PD TISKANI – LAŽE
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/FDs1bhqvdvNgnEtgNw0m6g==.pdf
Neistiniti su podaci navedeni u dlanku kojim se tvrdi da je ,,Uprava digla ruke od
Ka5telanskih staklenika", naprotiv, poduzimaju se potrebite aktivnosti u cilju da se Dru5tvo
revitalizira i to u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede, a sukladno predloZenom Programu
restrukturiranja Dru5tva.
Valno Je za napomenuti da 6e se realizacijom prve faze restrukturiranja Dru5tva u
kojoj je predvideno da se ustupanjem i prodajom dijela zemlji5ta u vlasni5tvu Dru5tva
povr5ine 110.083 m2, podmiriti ukupne obveze prema Ministarstvu financija, Porezna uprava
u iznosu od cca 46.000.000 kuna, kao i kratkorocne pozajmice i obveze prema dobavlja6ima.
Nakon toga, 6e se pokrenuti novi proizvodni ciklus te pristupiti realizaciji razvojnog dijela
Programa.
ps:Još će ova makija rigati lovu
[proud]
Ivice, zahebo si sebe, PD i radar upravo! Ne gine ti tuzba! [wink]
P.S. Naravno, prvo da utvrdimo po čijem i za čiji nalog si pisao [cool]
Nakonn rješenja poreznog dugovanja i iz teksta "PD" navedeneg zemljišta koje im preostaje uzimajući minimalnu cijenu za zemljište tj. negdje gdje je građevinsko obračunavajući ga pod poljoprivredno po cijenama koje je kanabis naveo na prethodnim stranicama, dobije se cijena od 3300 po dionici, a u stvari je kada bi se realno obračunalo vjerojatno i puno iznad 3500 kuna, dakle prostora je puno
Domobrannn!!!! Galijaaa!!
Gdje ste dušebrižnici? KSST bio u pozitivnoj blokadi a vi ni riječi [huh] Makar da čestitate dioničarima…..jok, ništa.
Kanabissss!!!!
Par riječi podrške imateljima makije [pray]…e jeste cicije [lol]
Nisam ja stjerao u blokadu da nebude zabune – sama je odletjela [proud]
Domobrannn!!!! Galijaaa!!
Gdje ste dušebrižnici? KSST bio u pozitivnoj blokadi a vi ni riječi [huh] Makar da čestitate dioničarima…..jok, ništa.
Kanabissss!!!!
Par riječi podrške imateljima makije [pray]…e jeste cicije [lol]
Nisam ja stjerao u blokadu da nebude zabune – sama je odletjela [proud]
Čestitke dioničarima…možete Vi kad hoćete….. [lol]
Samo vas treba malo pogurati makar pisanjem [cool]