Rješenjem dugovanja firma ima šansu početi iz početka, kako država nema love i pokušava sve živo prodati nema razloga da natječaj ne uspije. Na prijašnjem se tražilo 7000 po dionici prije GUP-a što je nerealno, sada je priča drugačija i cijena će biti definitivno normalnija, a što je najgore navodno je i na prijašnjem bilo interesenata. Sada se postvlja pitanje da li je trenutnih 700 kuna skupo, po meni je jako, jako jeftino
Sada se pokušavaju naći rješenja i za plaće i dugove poreznoj upravi od oko 46 milijuna kuna, Porezna uprava će 13. srpnja krenuti u prisilnu naplatu.
Rješenja se traže otkad je ZL poslala pismo namjere prije preko godinu dana (usred prvog natječaja!), a kao sada se 5 do 12 pokušava naći rješenje! Gle čuda svi čekaju da porezna potegne stečaj!
Previše je tu slučajnosti i davno se odlučilo za ovaj scenarij!
ova firma bit će rasparčana da se poplaćaju dugovi, a ono što od nje ostane "uspješno" će uzgajat pome i kukumare narednih 20 godina!!!!
ova firma bit će rasparčana da se poplaćaju dugovi, a ono što od nje ostane "uspješno" će uzgajat pome i kukumare narednih 20 godina!!!!
I samo si zato ustao rano??….da nam preneseš ovu mudru misao [lol] Ili nisi ni spavao od brige za KSST?
Baš suprotno, ja mislim da ova firma nemože propasti jer toliko vas vodi brigu makar niste ni zaposleni ni suvlasnici.
Pogotovo ne brinem za radnike, za njih će se valjda pobrinuti domobran….ili će se njegovo žaljenje svesti samo na nekoliko suza [undecid]
zemlja je 10 puta vrijdnija od duga , tako da nikako nemoze nista propasti,a ni stecaja nesmije biti po zakonu , a da i je stecaj opet dobro za dionicare, mislim da g,golub radi dobar posao,moje skromno misljenje dal sam u pravu il ne vidjet cemo
ko je rekao nekretnine ?????????? pa samo zemliste vrijedi 385milje,po njihovim procjenama ne mojim, alo nekretnine su samo plus, pa da potrose na dugove 185 milje jos zemlja vrijedi 100milje tj po dionici 1000kn ,a dugovi su samo 45milje, znaci da , je ostalo 320milje,samo zemljista,to vrijedi oko 2000kn po dionici, nemojte pricati gluposti molim vas i plasiti dionicare da sutra prodaju u bescjenje dionice.
Ak je tome tak, zakaj se onda ne pokrene stečaj, cena ode v nebesa, AUDIO (skupa z menom) se fino iskrca … AUDIO dobi teške miljune i fino kupi novo zemljište tu gore pri nama oko Kaštelanca i to je to…. ne moraju čak ni ime menjati. Pa de ćeš veće sreće….
[wink]
zato jer audio namjerno rusi cijenu sam sebi tj pogoduje krupnom kapitalu,jer audiju nije nijednu dionicu prodao po 4000 nego je sve prodao ispod 1000 zasto???????? a nisu tako glupi voditelji i tocno znaju kud i kada ce dionic rasti il padati,dionica se mora srozati da neko kupi povoljno pa sta je to tak tesko shvatiti
""Država je – nije to preoštra ocjena – svjesno i namjerno od devedesetih godina uništila zdravu supstancu kako bi se sama okušala u mešetarenju onim što "take money and run" špekulanti drže jedinim vrijednim dijelom toga dijela Hrvatske: zemljom.""
Znači ipak je caka u vrijednom zemljištu [rolleyes]….ko bi rekao..