KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

U toj firmi prihodi od prodaje povrća ionako su zanemarivi u odnosu na radničke plaće, tako da je potpuno svejedno hoće li radnici vrtiti palčevima ili vezati špagice na pomidoru.

nema datuma teksta, ali u svakom slučaju čini mi se da je po sadržaju isti tekst bio na tapeti prije više mjeseci tako da…..uglavnom rizična dionica, kao i većina na ZSE

A što će biti s nama? – očajavaju radnici
Zbog štrajka zaposlenika “Kaštelanskih staklenika”, koji traje već punih mjesec dana, na nasadima rajčica, paprika i krastavaca nastala je šteta koja se procjenjuje na više od šest milijuna kuna! Uprava tvrtke zbog toga će, kako neslužbeno doznajemo, najvjerojatnije tužiti organizatora štrajka, Sindikat zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj i duhanskoj industriji i vodoprivredi (PPDIV), i tražiti nadoknadu štete.
[bye]

[lol]
[/quote]

kolega evo datum…
Objavljeno 04.07.2012. u 19:25
NA 6,5 HEKTARA PROPALI NASADI
Štrajk u Kaštelanskim staklenicima ‘pojeo’ 6 milijuna kuna, Sindikatu prijeti tužba
evo i link…http://www.slobodnadalmacija.hr/Dalmacija/Splitzupanija/tabid/76/articleType/ArticleView/articleId/179768/Default.aspx

@domobran
….kanabis

Ajde malo oladite vas dvoje…..ili jedan… ako se radi o duplom. Svaki dan već cijeli tjedan plačete i kukate nad staklenicima a nemate KSST. Toliko cvilite ˙(i to redovno jedan za drugim nekoliko minuta, taman da promjeniš nik) da sam već ozbilno zabrinut za vaše psihičko zdravlje.

Zahvalni smo mi vama na brigi ali cvilite brate ko da su vas upravo istjerali iz azila.
[undecid]

Kolega ne zanimaš me ti ni nitko od Vas doničara….Vaša stvar gdje ćete ulagati pa imati dobit ili gubitak…meni je žao radnika koji rade a nemaju plaću,a Vi na račun njih piskarate po forumu i gledate kako ćete zaraditi

Vaš link

Inače postoji 113 593 dionice, pa si računajte koliko je to po dionici u slučaju stečaja [cool]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

PROCJENA VRIJEDNOSTI – Kaštelanski staklenici d.d. 2012.g.

1) RESNIK – 213.407 m2

a) 174.907 m2 građevinsko IS1 – procjena vrijednosti 1.292,00 kn/m2
b) 38.500 m2 građevinsko M8 – procjena vrijednosti 1.887,50 kn/m2

Ukupno procjena vrijednosti Resnik = 298.648.634,00 kn

2) KNEŽINE – 257.858 m2

a) 257.858 m2 poljoprivredno – procjena vrijednosti 302,00 kn/m2

Ukupno procjena vrijednosti = 77.873.116,00 kn

3) KAŠTELA – 158.275 m2

a) 56.334 m2 građevinsko IS1 – procjena vrijednosti 528,50 kn/m2
b) 101.941 m2 poljoprovredno – procjena vrijednosti 226,50 kn/m2

Ukupno procjena vrijednosti = 52.862.155,50 kn

4) BRNIK – 49.417 m2

a) 44.669 m2 građevinsko – procjena vrijednosti 906,00 kn/m2
b) 2.577 m2 poljoprivredno – procjena vrijednosti 226,50 kn/m2
c) 2.171 m2 zeleni pojas – procjena vrijednosti 226,50 m2

Ukupno procjena vrijednosti = 41.545.536,00 kn

5) KULDROVAC – 9.516 m2

a) 9.516 m2 građevinsko – procjena vrijednosti 1.283,50 kn/m2

Ukupno procjena vrijednost = 12.213.786,00 kn

6) Građevinski objekti

a) Zgrade + staklenici

Ukupno procjena vrijednosti = 42.527.900,00 kn

Dali je to neka zahebancija? Pa nemoguće da ostatak vrijednosti iznosi samo 850kn

KAKVA JE TO PROCJENA KANABIS AKO SAMO ZEMLJA VRIJEDI 285MILJE , STAKLENICI , PA ZGRADE NEGDJE VAM DODE OKO 2500KN PO DIONICI

Kolega budite realni. 2500kn za zgrade vam iznosi 280 milijuna kuna. Nije li vam to malo pretjerano?

kanabis ko tebe placa da pricas tako???????????? pa samo zemiljste tzi vrijedi 285milja za 1 tromjesjecje 2012g, a staklenici a ostale zgrade , pa pise ti u clanku nisam ja to izmislio ,pa sta neznas citati ?????’ ovo je dobra vijes za dionicare , i ako se realizira zamjena zeljista automacki se racum odblokira , i ako se probije dug opet dionica vise vrijedi jer nije opterecena dugom , nemojte pricati gluposti,najmanje dionica ako bude stecaja vrijedi 1500kn

Najtužnije je da neki kupuju KSST i gledaju prihode i rashode, a nikako da shvate da je to visoko špekulativna dionica i da se kupuje ili prodaje zbog privatizacije, a ne zarade ili gubitka firme.

Kolega objasnite mi vrijednost nekretnina ksst u iznosu 280 milijuna kuna?
Ovo je loša vijest za dioničare, jer će se ovim život ksst produžiti. A ta firma u svojoj prošlosti nije zaradila ni kune. Mislite da će se sada nešto promijeniti? Dakle zadržava se poljoprivredna proizvodnja i dalje se nastavljaju stvarati minusi. Naravno manjim intenzitetom. Vi će te biti sretni jer će ova firma ipak biti malo zdravija nego sada. No da će vam donjeti neke lude zarade kojima ste se nadali teško.

ko je rekao nekretnine ?????????? pa samo zemliste vrijedi 385milje,po njihovim procjenama ne mojim, alo nekretnine su samo plus, pa da potrose na dugove 185 milje jos zemlja vrijedi 100milje tj po dionici 1000kn ,a dugovi su samo 45milje, znaci da , je ostalo 320milje,samo zemljista,to vrijedi oko 2000kn po dionici, nemojte pricati gluposti molim vas i plasiti dionicare da sutra prodaju u bescjenje dionice.

Zanimljiv članak u poslovnom, s današnjim datumom.
Bez obzira na realno sagledano stanje stvari, na trzistu se očito pokusava braniti sto se braniti moze.
Znamo tko dezura. Sa AUDIO dionicama očito izlazi na kraj dok stizu na kapaljku.
Mene vise zanima što će bit kad Teskera i Šantić iz Top-10 krenu prosipati ostatak svojeg kad vide da je vrag odnio šalu? A tek onaj skrbnicki pod br.3 ?
Ili mislite da će čekati 5 do 12 ?

New Report

Close