Uh mnogo važno koliko ih je bilo kad su svi propali [embarass]……sad kad su “sredili” sindikat i radnike sad će to proči od prve……nema više nedamo po 5500…tražimo bar 7000…sad će i 3500 biti ok. [proud]
kolega žao mi je što si kupovao po 3000-4000 (nemoj mi samo reći da razmišljaš o nekim nepoznatim ljudima koji su kupovali na tim razinama) ili po kolko već, to mi stvarno nije važno a ne bi trebalo biti nikome važno..isto kao što nikome ne bi trebalo biti važno koliko komada su kupili dotični forumaš i njegova žena jer je to sad navodno loše a da je kupio neki drugi valjda razvikaniji za kojeg ti misliš da ima više para forumaš onda bi to bilo super…ma svašta a sad ajmo dežurna ekipa ocijenjivača kolčevi kolčevi….
da se razumijemo ja sam 50% uvjeren da će ovo ići gore
tko je kupovao po 3000-4000 kn taj je žestoka pušiona i nikad neće te pare vratiti!
a k tome račun firme je blokiran, radnici štrajkaju + jedan forumaš i supruga imaju oko 500 komada i sad ih lije hladan znoj kad vide kamo ovo vodi i jedva čekaju zbrisat van
[bye]
[lol]
600je dno dna rekao sam vam jucer , ovi su rasprodali koji su slabijih zivaca sad leti gore ,pogledajete dioki koliko je skocio u 2 dana a u stecaj ide i duztan ko grcka
Uh mnogo važno koliko ih je bilo kad su svi propali…
Normalno da su propali, kad su sve strane željele da natječaji propadnu. Bože mili, nije ovo bauk, sve se zna šta treba napraviti, ali očito je da nikome to nije u interesu. Koliko čitam u SD danas, opet će se to prolongirati do daljnjega, pričaju istu priču već deseti put. Treba zamjeniti dio zemljišta sa državom, pa prodati dio ZL, bla, bla, bla… I tak do u nedogled. [sad]
Fakat….bilo dva puta….sory….što reči, kakvu posluku porati??
Šta je Golubem, , hvata te panika lagano .. ha ? .. Ovo tone prema 500ici neizbježno kako stvari sad stoje .. šteta , tako perspektivna kompanija ali kad nitko ne mari za nju, kao da ju se namjerno želi odvesti u stečaj ili ja ne znam što ..
ovo je kakti post za 100tku a od Proroka za keca……koja smijurija..KAKO VAM SE DA…
Šta je Golubem, , hvata te panika lagano .. ha ? .. Ovo tone prema 500ici neizbježno kako stvari sad stoje .. šteta , tako perspektivna kompanija ali kad nitko ne mari za nju, kao da ju se namjerno želi odvesti u stečaj ili ja ne znam što ..
[/quote]
Ono što mogu reći u korist KSST je to, da je smiješno da se zemljište na ovakvom položaju, sa osiguranim kupcem (ZL), trži na burzi po 14 eura/m2!