KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@kanabis

Samo da će nešto brzo biti na tapeti, neće. Jer bi cijena već ošla gore. Dakle ovdje slijedi čekanje i lagani pad cijene

Za sve one koji žele dokupiti ili opet kupiti zapravo je to idealno….kupovanje na bidu…svaki dan malo jeftinije [proud]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Ako se dobro sjećam netko je tvrdio da će do kraja ovog mjeseca Vlada ići sa privatizacijom ili šta….valjda će taj tko je pisao ponovo oglasiti povodom te informacije….ili je druk kao 99%na ovoj temi…

Kada cijena pada ljudi se boje kupovati, a kada raste brzo kupuju da ne zakasne.
To se zove racionalno ulaganje 🙂

Ako mislite da je neka dionica dobra jer ste napravili domaću zadaću i analizirali kompaniju, onda je treba kupovati kada cijena padne. Bez straha!

Svi koji još uvijek drže KSST vjeruju u pozitivni ishod i ne prodaju niti kupuju u panici.

Vidim biti će ovih dana ovdje jako veselo, slijedi novi krug rasprodaje, šta je sa onima koji su tvrdila da država neće prodavati ispod 75%, naravno da su bilu u krivu.

1. AUDIO/REPUBLIKA HRVATSKA 84.683 74,55%

ZMAJKI - LANICA = HRPA GLUPOSTIJU

Neka bude, veseli me kad kupujem na rasprodaji !

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Ovaj topic sve više liči na prepucavanje djececu vrtiću.
Smiješno je kako neki kupe pa istu sekundu ovdje pišu puni straha.

Ovdje nemaš ništa pametnoga za pročitati. Neznam kako se gospodinu Golubu uppće da ovdje prepucavati sa takvom vrstom anti investitora.

Ljudi odite na more ili si natočite vodu u lavor i uživajte u ljetu, jer se na burzi ništa neće promjeniti preko ljeta. Ništa neće jako narasti, a kada nešto padne na malom prometu, to nije signal za zabrinutost.

Kod nas u Istri je toliko toplo da je teško čitati vaše bezvezne postove.

Ugodno ljeto vam želim!

Tehnička analiza nas je naučila da kada nešto dotakne dno, odskoči bez obzira na vaše strahove ili pohlepu.

Tehnička analiza nas je naučila da kada nešto dotakne dno, odskoči bez obzira na vaše strahove ili pohlepu.

točno…samo, dno je još daleko

moje pisanje nije poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Ovi koji daju jedinice su se pronašli u mojim postovima.

Znam da istina boli i da je frustrirajuće biti loš investitor ili loš špekulant.

točno…samo, dno je još daleko
[/quote]

Zato nesmiješ ulagati novac koji ti treba za životne potrebe, nego onaj koji ti nije potreban da možeš zaboraviti na dionice do daljnjega.

Iz iskustva znam da samo strpljivi zarađuju na ZSE.

tocno tak ja cekam na 50 kn nadam se da je to dno……

Na 50 kn će značiti da se čeka stečaj, tako da bolje za te pare popiješ jedan koktel kraj kade.

New Report

Close