Znači, Audio je opet otpustio oko 700 komada? To je jedino što Audio i radi, svaka čast! Rekao bi jedan moj poznanik, ne možete vi kupiti, koliko oni mogu podijeliti. Izgleda da je dobro rekao.
Znači, Audio je opet otpustio oko 700 komada? To je jedino što Audio i radi, svaka čast! Rekao bi jedan moj poznanik, ne možete vi kupiti, koliko oni mogu podijeliti. Izgleda da je dobro rekao.
E jesam se fino uvalio, to sam mislio i na TISK, da nemamo mi para koliko AUDIO ima dionica, a bolje bi mi bilo da sam se tamo vratio nego ovdje, luk mirisao! [sad]
E jesam se fino uvalio, to sam mislio i na TISK, da nemamo mi para koliko AUDIO ima dionica, a bolje bi mi bilo da sam se tamo vratio nego ovdje, luk mirisao! [sad]
[/quote]
Ja bi prodao da sam na tvom mjestu [undecid]…nema smisla čućati u dionici koju smatraš promašajem [undecid]…a kupnje uvjek ima, jest malo niže al bože moj [rolleyes]
hehe…sada već možemo imati i zlatnu dionicu [lol] [wink] [tongue]
Dečki očito da 75% +1 ne igra ulogu. Dionica će vam dalje nastaviti tonuti i u koliko vlada do Nove godine ne poduzme ništa. Bit će ovo jako nisko.
hehe…odgovoriti…na tvoje pitanje….zašto ne…vodila se rasprava kolege plejboja…hehe..kojeg više nešto nema ovuda…hehe…o poklanjanju do 75%….a kao što vidiš…krenulo je i niže….a ZNA SE…pisali smo o mogućim kupcima….pisali i o obaveznoj ponudi za kupca paketa….nije li ovo bolje za sve…kupac može kupiti….a netko tko nema dovoljno…a želi kontrolu….dosta mi je i manje sada…dakle prodaja može krenuti…..a da se ne "proda"…dakle…ako kužiš što mi je na pameti….ok, ako kupi i 74% ima obavezu…ili nema…to je lako riješiti ugovorom o kupnji…ali..sada…ipak…postoji…šansa da …netko ima kontrolni paket….
Crumi što vrijedi kontrolni paket kad vlada nalaže da mora ostat poljoprivredna proizvodnja, te svi radnici zaposleni. Veliki je to uteg.
Bilo bi dobro za sve da cijena bude što veća. Zamislite kakav bi odjek imao da se ksst preuzela po 7000kn. No to je teško za vjerovati. Oni koji su iznosili svoja predviđanja i dizali ksst u nebesa danas više ne pišu na forumu. Vjerojatno su sve rasprodali ili ih je minus pokopao. Iskreno ne vjerujem državi ni malo i ovo otezanje je najgori mogući scenarij za radnike i dioničare.
Samo da će nešto brzo biti na tapeti, neće. Jer bi cijena već ošla gore. Dakle ovdje slijedi čekanje i lagani pad cijene