KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Stišala se rasprodaja ovdje, audio ima još samo 0,14% za utopit. Sad jedino da gospođa golubov ne opali ko na vlds.

Stišala se rasprodaja ovdje, audio ima još samo 0,14% za utopit. Sad jedino da gospođa golubov ne opali ko na vlds.

a zašto bi Audio stao na 75%, to im nije nigdje propisano…na nekim dionicama dijelili su i dalje i pali ispod 75% pa što ne bi i ovdje???

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

sta se ceka zasto to neraste?????????????????????????????

kolega arijan bez obzira na sve ovo ide gore i bilo kakvoim slucaju leti 100posto gore,najmanje , bilo da odblokiraju racun zbog isplate placa, bilo zbog stecaja ,bilo zbog itd. za mj dana ovo je na 1500kn najmanje.

arijan21 koje su to dionice? Prorok111 hoćeš staviti svoju sliku na forum ako cijena ostane na ovoj razini u naredna 2mj?

ja nemogu tvrditi sto ce biti i koliko ce biti ,ali moje misljenje je da ce to rasti preko 1200 -1500 za 2mj

Kad smo već kod želja i pozdrava ja mislim da na 1200 – 1500 nema razloga skočiti. Cijena će skočiti ako bude opet išla priča o privatizaciji a bude sigurno jer su iz Audia tako odgovorili na upit (tko prati temu), a nebi smijela biti cijena puno manja od prošli put ako se sjećamo da po 5500 nisu smijeli ni prvi put ponuditi.
Ok,.kriza ….recesija…sve to štima ali evo upravo grad Čakovec priprema natječaj za potpuno bezvezno zemljište na potpuno bezveznoj lokaciji a početna cijena 100€ [shocked]…i to na inicjativu kupca [proud].
Znači ova cijena do natječaja za privatizaciju a onda nema teorije ispod 4500…nema šanse. [cool]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

nece cijena skociti na 1200-1500 samo ce se vratiti jer nece niko vise prodavat tj. vise ce se kupovati kolicinski nego prodavati,

Po njenim riječima radnici te tvrtke nisu primili nijednu plaću od početka ove godine, a u zadnjem tromjesečju 2011. primili su ‘minimalce’ od Agencija za upravljanje državnom imovinom (AUDIO). "Uprava našeg poduzeća je na zahtjev AUDIO-a dostavila prije dva mjeseca plan restrukturiranja Kaštelanskih staklenika, ali nas nakon toga nitko nije zvao niti su poduzimane bilo kakve mjere za pomaganje tvrtki", kazala je Milanović dodavši kako je napokon za idući petak u sjedištu AUDIO-a u Zagrebu planiran sastanak sa izaslanstvom sindikata kako bi se razgovaralo o stanju u Kaštelanskim staklenicima.

"Tražimo žurno privatizaciju Kaštelanskih staklenika i to bi za nas bilo najpovoljnije, ali ako se to ne realizira, onda neka nam dadu otpremnine ili neka se pokrene stečaj sa preustrojem poduzeća", rekla je Milanović. Navela je kako Kaštelanski staklenici duguju oko 40 milijuna kuna državi kao većinskom vlasniku tvrtke.
Vaš link

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

opa pa opet pada , opet sam krivo procijenio ja mislio da ce rasti,

ajmo na 900kn……..

sutra letimo na 1200

New Report

Close