Pricati da je stecaj dobra stvar za dionicu je besmisleno. Zagovornici stecaja, zar ocekujete razrjesenje u slucaju stecaja a bar tri godine, a kada je novac tako zarobljen i najhrabriji posustaju. Da ne govorimo o raznim pogodovanjima i namjestanjima kod svih stecajeva…
Kako bilo, ja ovdje ipak ne ocekujem stecaj !
I to je dobro. Al cijenu da ce rast u nebo bez neke dobre vijesti tesko mozemo ocekivat! A i ako dodje do napucavanja, cekat cemo na asku ;).
Da se razumjemo, cijena jest povoljna, ali previse je ljudi uslo na razinama 750-1200 i svi oni cekaju napucavanje bilo ono 1200 – 1500 – 1800.
Uglavnom, bit ce zanimljivo !
P.s.
To sta ksst vrijede a bar 3800 kn nece pametne sprijecit za uvaljivanje svojih dionica pri enornom rastu. Pokazalo se da ksst-r-a ili rajcica-r-a, nema bas razlike kad krene napucavanje.
ne vjerujem u stečaj, ali vidjet ćemo.
Mislim kretenizam je uložiti novce u firmu koja je zrela za stečaj, međutim svi mogući sudionici koji imaju veze s ovom firmom ne ulijevaju zrno optimizma i ja se iskreno nadam da će je poslati u stečaj, žalosno, ali istinito, a u slučaju stečaja i završetka ove bezidejne agonije cijena ide ko zna gdje, sramota, ali za dioničare dobra, kad već nema čovjeka koji nešto dobro za KSST može napraviti onda je bolje ovako
Mislim kretenizam je uložiti novce u firmu koja je zrela za stečaj, međutim svi mogući sudionici koji imaju veze s ovom firmom ne ulijevaju zrno optimizma i ja se iskreno nadam da će je poslati u stečaj, žalosno, ali istinito, a u slučaju stečaja i završetka ove bezidejne agonije cijena ide ko zna gdje, sramota, ali za dioničare dobra, kad već nema čovjeka koji nešto dobro za KSST može napraviti onda je bolje ovako
Kakav ogavan, jeftin druk .. Liče Mekčine, o kakvo to stečaju pričaš , jesi li ikada vidio kako izgleda Zakon o Stečaju ??
Nema ovdje stečaja, jer je imovina 10 puta vrijednija od dugovanja ukupnih, dkale dug iznosi cca 10 – 15 % imovine. U stečaj se ide kad dugovanja premaše vrijednost materijalne imovine. Eno ti INGRA, fantastičan kandidat, i MAGMA, pa se još drže van stečaja .. Čak i Validusčina .. OVdje nema govora o stečaju, to su priče za plašenje male dječice .. Vidim , i ne ide vam baš .. [wink]
Kakav ogavan, jeftin druk .. Liče Mekčine, o kakvo to stečaju pričaš , jesi li ikada vidio kako izgleda Zakon o Stečaju ??
Nema ovdje stečaja, jer je imovina 10 puta vrijednija od dugovanja ukupnih, dkale dug iznosi cca 10 – 15 % imovine. U stečaj se ide kad dugovanja premaše vrijednost materijalne imovine. Eno ti INGRA, fantastičan kandidat, i MAGMA, pa se još drže van stečaja .. Čak i Validusčina .. OVdje nema govora o stečaju, to su priče za plašenje male dječice .. Vidim , i ne ide vam baš .. [wink]
[/quote]
Na čemu si ti? Ajd sad mi još pojasni jel drukam za up ili za down. Zašto je ovdje, stečaj priča za plašenje dioničara? Pa dionica bi skočila i to enormno, dionica neće vrijediti ako firma nastavi žderati samu sebe kao i do sada i ne dođe neki spasitelj koji će ju kupiti za kunu, da li je i ta opcija moguća?Mislim da je malovjerojatna ali je.
Dionica će skočiti u svakom slučaju. Ako ide u stečaj skače jer samo 10% imovine rješava stvar a onda malo će se krasti po naški ali će ostati ohoho po dionici za špekulantsku bagru (nas male).
Ako ide natječaj skače najmanje na nominalu a najviše zavisi od cijene na natječaju.
Ako je odblokiraju opet skače jer nakon toga ipak ide natječaj.
Ako ide u stečaj skače? Na čemu ste vi momci? Kakvo skakanje, možda u bunar jedino! Što se tiče natječaja, nema nikakve šanse dok se ne riješi problem sa ZL. Nije ovo ni blizu rješenja, nažalost.
Vlasnik/nositelj računa (OIB) / Suovlaštenik/imatelj VP (OIB) Stanje [%] Vrsta računa
1. AUDIO (75666130770)/REPUBLIKA HRVATSKA (52634238587) 85.356 75,14 Zast. račun
2. AUDIO (75666130770)/DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU (94819327944) 4.051 3,57 Zast. račun
3. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. (69326397242) 3.440 3,03 Skrb. račun
4. AUDIO (75666130770)/HZMO (84397956623) 3.235 2,85 Zast. račun
5. VODOVOD I KANALIZACIJA D.O.O.SPLIT (56826138353) 1.992 1,75 Osnovni račun
6. TESKERA MIŠO (61467721901) 366 0,32 Osnovni račun
7. ŠANTIĆ IVE (30952868721) 300 0,26 Osnovni račun
8. GOLUB VLADO (28286201940) 274 0,24 Osnovni račun
9. MITROVIĆ MILIVOJ (30993670198) 222 0,20 Osnovni račun
10. GOLUB SNJEŽANA (40320848696) 207 0,18 Osnovni račun
Ukupno: 87,54
najgora stvar za male dioničare je što se golub family nakrcala sa skoro 500 komada KSST, a firma skoro 60 dana ima blokiran račun što znači da netko svaki čas može podnijeti zahtjev za stečaj…čak i da zahtjeva za stečaj ne bude, velika količina koju navedeni imaju bit će nepremostiva prepreka bilo kakvom ozbiljnijem rastu jer su svi ulagači svjesni da im se navedene osobe mogu svaki čast iskipati i zatući bid jaaaako dolje obzirom da im je prosjek ulaska između 800-900 kn
kobolf ne dramite , kako se nasa vlada drzi zakona vidli smo kod magme, to je hrvatska ,tu zakoni ne vrijede, tu ce teci med i mlijeko
Ne znam zašto se bojite zdravog rasta? Inače Golubi su poznati po istresanju po bidu,tako da vrlo lako mogu prosuti dionice i sa minusom. No toga se trebaju bojati samo špekulanti.
Nebi htio da me se krivo shvati. KSST vrijedi puno više od trenutne cijene, ali ovo otezanje rješenja problema nije slučajno. Nemoguće je da se 6 mjeseci nije uspio riješiti problem sa ZL. Obje tvrtke u vlasništvu države, a dogovora još uvijek nema? Mislim, šta rade ovi u Audio i u Vladi RH? Nije ni čudo što smo u ovakvoj banani!