Dobar dan svima!
Samo da se predstavim….ja sam konj!
(Prodao po 753 nekidan…i to je siguran signal da dionica više nebu išla dole nego samo UP)
[embarass]
Hehehe, nisi jedini! I ja prodao jučer, a danas navala kao da nema sutra! Šta ima, veze, idemo dalje! [wink]
a sto ste vi kolega minibar mislili da to ide na 100kn???????????’
A dobro ne baš na 100, ali na 200 kn može, ta je cijena bila u veljači 2009. kolko vidim, pa zašto ne bi mogla opet…ona bar nisu imali račun u blokadi. Nemam KSST niti ga mislim kupavati, ali mi je zanimljivo ovo navlačenje cijene koja nema podlogu.
ali vidite da cjelo vrijeme pricate i da niste u pravu ?,nemoze cjena ici nize jer je su je previsoko prije digli pa bi se kosilo sa pravilima burza, i ovo je otislo previse neznam kako hanfa nije ragirala,ovo nije smjelo ispod 1000kn ici, pa prodavala se prije god i nes po 5000kn nemoze na 200pasti ,mislim da malo pretjerivate, znam da je na nasopj burzi sve moguce ,ali ovak nisu ipak hrabri da bas toliko ju spuste,ipak to neko i provjerava , nazalost 20 godina zaostaka ali ipak
A dobro ne baš na 100, ali na 200 kn može, ta je cijena bila u veljači 2009. kolko vidim, pa zašto ne bi mogla opet…ona bar nisu imali račun u blokadi. Nemam KSST niti ga mislim kupavati, ali mi je zanimljivo ovo navlačenje cijene koja nema podlogu.
[/quote]
Kolega Stardust, dionica vam ima kratko pamčenje od svega 20 minuta tako da ona nezna što je bilo 2009 godine. Mi (a i vi ste u toj skupini) koji pamtimo malo duže znamo da se u međuvremenu svašta izdogađalo i to sve redom pozitivno. Za mene je i blokada Računa pozitivna stvar jer što vam vrijedi imovina firme ako ona neide u prodaju ili u stečaj? Jedno veliko ništa. ( vidi adrs-p-a…211 kuna dionica i 211 kuna po dionici na računu a sve ostalo tržište vrednuje 0,00 kuna)
Ali…ako ide u stečaj ili u prodaju onda se dionica kupuje zbog imovine ako je puno puno veća od dugova ili se ne kupuje odnosno bježi se van. A možete se i popišati na ovo što sam napisao [sad]
Već viđen scenarij na INGRI….imamo kupca na 5 kn 202 komada…
Rekao bi da počinju pripreme za ljeto (usprkos vlažnom i kišnom vremenu) pa se pojedinci bave body buildingom!
[rolleyes]
Neki su plaćali i 900 danas [lol]
I više, sinko…….a ne vidim šta je tu smiješno.