DANAS U POZITIVNU BLOKADU….
…pa račun je već pozitivno blokiran, nije l’?
[wink]
Golub Vlado 190
Golub Snježana 202
Jasno je tko je zadnjih dana sve pokupovao što se prodavalo, pitanje do kada će dotični gospodin imati novaca da kupuju a još veće pitanje je koliko toga još AUDIO misli otpustiti, a vidimo da zadnjih dana skoro svaki dan otpušta a ovi što dobiju brže bolje po asku.
a i svi se boje kupiti jer misle da ce ce audio opet rasprodavati , dok ne skuze da nema vise, bit ce tako,
nece vise rasprodavati puno jer su blizu 75,01 posto
Koji im to zakon zabranjuje otpuštanje ispod 75%, to što pišete su obične bedastoće.
Koji im to zakon zabranjuje otpuštanje ispod 75%, to što pišete su obične bedastoće.
[/quote]
Dobro jutro kolega galija….dugo ste spavali’? [smiley]
[/quote]
To vi zaželite AUDIU oni vas pune dionicama, ja sa tim nemam nikakve veze a ovo o 75% je prava smijurija.
[/quote]
Dobro jutro kolega galija….dugo ste spavali’? [smiley]
[/quote]
To vi zaželite AUDIU oni vas pune dionicama, ja sa tim nemam nikakve veze a ovo o 75% je prava smijurija.
[/quote]
Inače odavanje imena vlasnika dionica ispod top 10 je kažnjivo cijenjeni kolega. Na vašem mjestu ja bi pazio na jezik a vi kako hoćete…ja vas neću prijavljivati ali tko zna ….ima ljudi koji po službenoj dužnosti čitaju forume [undecid]