21. ožujak 2012.
Agrokor: 75 milijuna eura iskoristit ćemo za refinanciranje dugova
Koncern Agrokor priopćio je danas da je s vodećim svjetskim bankama potpisao ugovor o klupskom kreditu od 75 milijuna eura, s rokom povrata od 3 godine uz jamstvo nekoliko povezanih društava koncerna.
Dioničare staklenika posebno cijenim, jer su se u ovim teškim, krizno-recesijskim danima pokazali pametnima i dovitljivima kupujući dionicu koja je vezana pretežito za hrvatsku zemlju koje je na tržišti sve manje, pa se može očekivati da joj cijena bude sve veća. Iz tog razloga, pitam samo vas, dioničare staklenika, da l možda znate ili samo možda pretpostavljate, a i to bi bilo dovoljno, zašto su ovi iz agrokora uzeli tako veliki kredit? [embarass]
21. ožujak 2012.
Agrokor: 75 milijuna eura iskoristit ćemo za refinanciranje dugova
ps. ovo nije nagovor na nikakvu glupost….
A… sad je i 1260 dobra cijena za izlaz a kad sam ja rasprodao na 4200 bio sam glup [angry]. Neka neka, kad lupe natječaj bit će opet polomljenih nogu. Kolika bi mogla biti cijena na novom natječaju? Ako je poljoprivredno bilo 7000kn građevno bi moglo biti barem 5500 [proud].
jbg, sad kad si ti unutra ne gine nam 700
[angry]
Netočno kolega,kad sam ja bio unutra otišla je s 1000 na 4800 a tek kad sam ja izašao vratila se na 1100 [proud]
Znači [cool]
,,mozda nebi bilo lose sada uletiti..?
? malo dokupiti, pa ublaziti minus kasnije… Dok se ceka rasplet…
kako stvari stoje bit će bolje da izađeš…
Ni govora, isplati se čućati u ovoj makiji, Liniću je buksa prazna i brzo će se sjetiti staklenika [proud]….prošli put sam čekao 7000kn…sad čekam samo 2500.
golube čekam s tebom,pa makar propa.i tako sam dobio 8 kom besplatno.ako dočekamo imaš večeru,ako ne,morat ću izbacit i ručak i večeru svakodnevno
Ni govora, isplati se čućati u ovoj makiji, Liniću je buksa prazna i brzo će se sjetiti staklenika [proud]….prošli put sam čekao 7000kn…sad čekam samo 2500.
[/quote]
a ja čekam 700 [thumbsup]