Moram priznati zadnje vrijeme malo "škicam" ovaj vaš brod, imam nešto malo prtljage i gledam da se ukrcam jer kažu da bi krstarenje moglo biti zanimljivo.Gledam cijenu karte i nije nešto skupa ali ima još mjesta na brodu pa bi pričekao last minute. Ili se možda varam? [sad]
post od 21.1.2012
Smart, zašto nisi dobio ponudu procjene za:
1) poljoprivredno zemljište na Resniku, površine 213.407 m2
2) poljoprivredno zemljište Knežine, površine 257.858 m2
3) poljoprivredno zemljište Kaštela, površine 158.275 m2
4) poljoprivredno i zelena zona Brnik, površine 49.417 m2
5) građevinsko zemljište Poljodiskont, površine 4.350 m2
6) građevinsko zemljište Kuldrovac, površine 9.516 m2
Ukupno samo 14.000 m2 građevinskog zemljišta!
I misliš li da je izvjesni Bilić neka sirotinja pa od gladi prodaje dionie KSST?! Koliko znam, radi se o članu familije Bilić koji su veleposjednici u Trogiru i okolici. Oni valjda znaju koliko šta vrijedi kad je u pitanje zemljište na tom području.
Ukupno samo 14.000 m2 građevinskog zemljišta!
Pogriješio si, ima samo 140 m2 građevinskog zemljišta! Ostalo je sve močvara!
Ostalo je neplodno, nekultivirano, bez instalacija za navodnjavanje, uz zagađivača.
Priznaj Smart konačno ljudima da nema ni jednog zainteresiranog za taj prostor. Pa ni ti mi nisi odgovorio šta bi ti s tim područjem da ti ga netko pokloni, osim šta bi ga prodao kad bi ga imao.
Znam, znam, treba naći budalu ili još bolje, više njih kao što je onaj bio na 4.900.
Možda i ja kupim koju da zaradim na istim. Eto, imamo iste interese. Naprijed Smart!
Ostalo je neplodno, nekultivirano, bez instalacija za navodnjavanje, uz zagađivača.
Priznaj Smart konačno ljudima da nema ni jednog zainteresiranog za taj prostor…
U pravu si potpuno, priznajem!
Rasprava o izmjenama GUP-a
Btw, danas nema promjena u top 10, a danas je stanje za dan kada je vlasnika promijenila 71 dionica sa prosjekom 1251 kuna?!
Kako bilo, bit će zanimljivo na ksst, pa išli ksst gore ili dolje ! [wink]
Po zadnjoj informaciji koju sam dobio, GUP će biti na sjednici GV u srijedu 8.veljače!
Drago mi je da sam pogriješio i da nije 8. veljače, nego 6. veljače! Bogu hvala, napokon! [wink]
Predsjednik Gradskog vijeća Darko Varnica sazvao je 36. sjednicu Gradskog vijeća za ponedjeljak, 6.veljače, na kojoj će se odlučivati o izmjenama i dopunama Prostornog plana i Generalnog urbanističkog plana Kaštela.
http://www.kastela.hr/images/stories/POZIV_za__36__sjednicu_Gradskog_vijea.pdf
Ima u Nedjeljnom vjesniku, str 9, čitljivo besplatno online, o KSST-u. Čini mi se da nema novih informacija, osim da će se novac od prodaje 50.000 m2 zemljišta Zračnoj luci utrošiti na plaćanje doprinosa i neisplaćenim radnicima. Inače, 20.000 m2 tog zemljišta je pod hipotekom. Mašala.
Dokle god u toj firmi rade radnici, dioničari se neće kruha najest…
Ima u Nedjeljnom vjesniku, str 9, čitljivo besplatno online, o KSST-u. Čini mi se da nema novih informacija, osim da će se novac od prodaje 50.000 m2 zemljišta Zračnoj luci utrošiti na plaćanje doprinosa i neisplaćenim radnicima. Inače, 20.000 m2 tog zemljišta je pod hipotekom. Mašala.
Dokle god u toj firmi rade radnici, dioničari se neće kruha najest…
haha ovo zadnje je tocno lebowski. ali je ujedno i tragicno.
KSST koj kupujete je zapravo firma zar ne? tj udjel u firmi.
tko ce vam radit ako nema radnika? roboti? 🙂
ili bit ce ipak da kupujete nesto drugo?
Nešto drugo naravno. Za paradajz i papriku ja nebi dao ni 10kuna.Na dobrom si putu samo se bojim da će ti pre kasno postati jasno što to točno kupujemo. [proud]
hmmmmm nema velike frke za mene sve dok je vama jasno sta kupujete bit ce sve ok.
a jasno vam je kristalno ko na dlanu jeli tako lavgar? [undecid]
neki misle da će se veliki lovatori zaletiti kad se izmjeni GUP i prenamjeni zemljište, ali poanta je da građ. zemljišta danas ima po cijeloj RH ali nema ulagača koj bi to platili, a još manje ima kupaca koji bi kupovali stanove i psolovne prostore da ih netko nekim čudom na tom zemljištu izgradi, ljudi nemaju ni za kruh, a kamo li za kredite, a da će netko sada iskeširati 100 mil. EUR za golo zemljište da bi gradio za 5 godina -neće sigurno…
lijepo je živjeti u iluzijama, ali zna biti jako bolno kad to shvatiš [bye]