dobro…znam da smp 99,98 % svi kupci na forumu, zar smo toliki debili da se međusobno kajlamo, pa nismo u stanju maknuti se i neka čovjek proda po 600 ( da budem u pravu @Smart )…..
zar se ne možemo " dogovoriti " ?
bah…znam, znam…ali " Puk’o bi da se nisam javio "… [lol]
Malo sam razmišljao o ovom Biliću i njegovoj prodaji, pa ako vidite da je prosipao dionice na najmanjoj cijeni od kada ih je dobio, a da usput drži ove 10-tke na prodaji kao pritisak, morate se ipak upitati, koji je cilj njegove prodaje?
Svima nam je jasno da on sa njegovim načinom prodaje i pritiskom ruši cijenu, a sumnjam da bi to radio netko tko želi prodati dionice po što većoj cijeni, nije li to cilj svih nas.
Sve me to malo potakne na razmišljanje, zbog čega je on stvarno dobio 500 dionica KSST u sred privatizacije? Ili je čovjek zaista takav tutum? Mislim da nije, ipak je on neki vijećnik u Trogiru, iako to i nije neki pokazatelj, ne znam?
Možda zna više od tebe pa mu se zato ova cijena čini privlačnom? Ipak je on vijećnik u Trogiru… Razmisli još malo…
Je leb, ovo je zaista super cijena za prodaju! Ja znam sve o Biliću i njegovoj prodaji, međutim niti ću to ovdje pisati, niti vas to nebi trebalo biti briga, posebno tebe koji nisi dioničar KSST!
Je leb, ovo je zaista super cijena za prodaju! Ja znam sve o Biliću i njegovoj prodaji, međutim niti ću to ovdje pisati, niti vas to nebi trebalo biti briga, posebno tebe koji nisi dioničar KSST!
Ja ću kupovat kad Bilić bude kupovao… 😀
Malo sam razmišljao o ovom Biliću i njegovoj prodaji, pa ako vidite da je prosipao dionice na najmanjoj cijeni od kada ih je dobio, a da usput drži ove 10-tke na prodaji kao pritisak, morate se ipak upitati, koji je cilj njegove prodaje?
Svima nam je jasno da on sa njegovim načinom prodaje i pritiskom ruši cijenu, a sumnjam da bi to radio netko tko želi prodati dionice po što većoj cijeni, nije li to cilj svih nas.
Sve me to malo potakne na razmišljanje, zbog čega je on stvarno dobio 500 dionica KSST u sred privatizacije? Ili je čovjek zaista takav tutum? Mislim da nije, ipak je on neki vijećnik u Trogiru, iako to i nije neki pokazatelj, ne znam?
Možda zna više od tebe pa mu se zato ova cijena čini privlačnom? Ipak je on vijećnik u Trogiru… Razmisli još malo…
[/quote]
Kad zna nešto više, što ne prospe sada 100 komada po 1100 kuna dok ima kupnje? Nema pojma, bilmaz najobičniji, dobio je džabe dionice pa ga briga po kojoj cijeni prodaje! Sramota!
Ima i gora varijanta, da je gospodin dobio spor protiv KSST/države, tj. da su mu isplatili oduzeto zemljište u dionicama.
Ima i gora varijanta, da je gospodin dobio spor protiv KSST/države, tj. da su mu isplatili oduzeto zemljište u dionicama.
Dobro jutro Kolumbo!
Samo par stvari da vas obavijestim, vezano za procjenu o kojoj sam pisao ovdje!
Dakle, pokrenuli smo postupak i dobili ponudu za procjenu zemljišta u vlasništvu KSST, iz katastra:
1) građevinsko i poljoprivredno zemljište na Resniku, površine 213.407 m2
2) poljoprivredno zemljište Knežine, površine 257.858 m2
3) građevinsko i poljoprivredno zemljište Kaštela, površine 158.275 m2
4) građevinsko, poljoprivredno i zelena zona Brnik, površine 49.417 m2
5) građevinsko zemljište Poljodiskont, površine 4.350 m2
6) građevinsko zemljište Kuldrovac, površine 9.516 m2
Ukupno = 692.823 m2 zemljišta!
Za procjenu i konačnu izradu elaborata će trebati 10 dana nakon što im predamo dodatne dokumente koje prikupljamo, ali ćemo ipak pričekati izmjene GUP-a zbog Resnika. Nema smisla raditi i plaćati procjenu po trenutnom stanju, ipak će doći do velike razlike nakon prenamjene. Gradonačelnik Berket je najavio usvajanje GUP-a na sjednici GV Kaštela 09. veljače, pričekajmo!?
LP
P.S. Ovlaštenu procjenu vjerovatno nećemo stavljati na forum, sorry!
Da nema ovih Bilićevih 10-tki na prodaji, bilo bi interesantnije!
P.S. Ovlaštenu procjenu vjerovatno nećemo stavljati na forum, sorry!
Baš si neki…