kanabis,
Vidim da ti imaš fenomenalan scenario na SLRS, pa daj, prenesi nam ovdje tvoje stručne procjene za KSST! Tamo ti imovina vrijedi milijarde, a ovdje zemljište iste kvalitete ne vrijedi ništa!? Daj stručni komentar ako ti nije problem!?
Koliko sam razumio Smart, što ZL kupi više zemljišta za svoje potrebe to je ostatak zemljišta KSST atraktivnije za gradnju?
Nije bitno pinokio, zaboravi!
Kaštelanski staklenici u 2011.g. – ZSE
Ukupan promet: 31.291.193,00 kn
Volumen trgovanja: 9.781 dionica
Smart nemam nikakvo stručno mišljenje za Slrs, po meni sve te dionice vrijede samo treba pravi kupac. Kod ksst-a se bojim scenarija tipa htpk. Nitko nije zainteresiran za takav veliki komad, a pogotovo za nastavak bavljenjem poljoprivredom i zadržavanjem svih radnika. Vjerujem da je to privatno vlasništvo da bi se pola prodalo ZL. Drugi dio parcelizirao i prodao nekom drugom, a treći dio ostavio u proizvodnji. Slrs ima prednost što posluju ok i imatelj tih dionica će možda jednom i dočekat neku fer cijenu. Dok se ksst sustavno upropaštava sa predugim čekanjem koje nikome ne ide na ruku. Naravno da očekujem prije rješavanje ksst, nego ostalih hotela u privatnom vlasništvu. No nikad u ništa ne možeš biti potpuno siguran. Ne znam koliko ksst vrijedi, ali po 7000kn vidim da neće ići. Pa prema tome o toj cijeni više ne treba polemizirati. A dok se svi oni ne smisle jaka prodaja će sigurno spustiti cijenu.
Nije bitno pinokio, zaboravi!
Kaštelanski staklenici u 2011.g. – ZSE
Ukupan promet: 31.291.193,00 kn
Volumen trgovanja: 9.781 dionica
Znači da je prosječna cijena KSST za 2011.g. bila 3.199,18 kn!
KAŠTELANSKI STAKLENICI D.D./REDOVNA DIONICA KSST-R-A
6. BILIĆ JOŠKO 425
Bilic -10, prosjecna cijena 1269, protrgovano 59 komada. Prodaju i drugi podosta!
6. BILIĆ JOŠKO 405
Bilić -20 kom., cijena 1.250, protrgovano 44 kom.
[/quote]
6. Bilic 380
-25 komada, protrgovano 90, prosjecna cijena 1227 kn.
Poštovani!
Pa kad ce vise puci do kraja!
Hvala!
Lp
Pa, ja bi napravio slijedeće:
1) Sjeo za jedan stol ministra prometa, ministra poljoprivrede, Audio, upravu KSST, upravu ZL Split, kako bi postigli dogovor o kupnji zemljišta prenamjenjenog za ZL Split. Poznato je i ima pisana potvrda (pismo namjere) da ZL Split nudi 1.000 kn po m2 za zemljište KSST. Ukupno za ZL Split, namjena IS1 ima cca. 305.000 m2.
2) Ostatak od 390.000 m2 od kojih je 45.000 građevno bi ponudio na prodaju kako bi se nastavila djelatnost KSST, tj. taj ostatak bi privatizirao!
Da je samo jedan od ovih gore aktera normalan, to je postupak od mjesec dana!
[/quote]
idealno,za tebe,mene,radnike,drzavu i jos tisucu drugih,ali nekom pojedincu to ne odgovara
Pa, ja bi napravio slijedeće:
1) Sjeo za jedan stol ministra prometa, ministra poljoprivrede, Audio, upravu KSST, upravu ZL Split, kako bi postigli dogovor o kupnji zemljišta prenamjenjenog za ZL Split. Poznato je i ima pisana potvrda (pismo namjere) da ZL Split nudi 1.000 kn po m2 za zemljište KSST. Ukupno za ZL Split, namjena IS1 ima cca. 305.000 m2.
2) Ostatak od 390.000 m2 od kojih je 45.000 građevno bi ponudio na prodaju kako bi se nastavila djelatnost KSST, tj. taj ostatak bi privatizirao!
Da je samo jedan od ovih gore aktera normalan, to je postupak od mjesec dana!
idealno,za tebe,mene,radnike,drzavu i jos tisucu drugih,ali nekom pojedincu to ne odgovara
[/quote]
100%-tnog kupca su imali, a oni su se ponašali kao kod svake privatizacije do sada, posebno Audio sa novim modelom prodaje. Kao da ne žele napraviti nešto dobro!
15.srpnja 2010.g.
Rajić s premijerkom razgovarao o kupnji Kaštelanskih staklenika
http://www.poslovni.hr/vijesti/rajic-s-premijerkom-razgovarao-o-kupnji-kastelanskih-staklenika-152788.aspx
E sad, zašto nitko ne odgovara zbog ovoga, to je pitanje!? Možda bi se trebalo i sa tim pozabaviti, ali hajdemo mi ponovo naći kupca, možda istog!? Siguran sam da će se sadašnji voditelj Audio-a ozbiljno pozabaviti sa KSST, pozvati gospodina na razgovor i vidjeti gdje je pošlo po zlu i zašto!? Siguran sam da za KSST ima kupac!
P.S. Potvrđujem da su Rajićevi ljudi tada bili u KSST na razgovoru!
Znači da je prosječna cijena KSST za 2011.g. bila 3.199,18 kn!
Možda bi ovo trebali imati na umu ovi koji prodaju po 1.100 kn!?
Možda bi oni koji sad kupuju trebali imati na umu po koliko se prodaje kvadrat zemljišta u poslovnoj zoni Kukuzovac, osim ako ne misle da će se odmah uz pistu gradit ekskluzivne vile za Buffeta i Bill Gatesa.
Smart, ti si mene skroz krivo razumio. Pitao sam što bi naravio sa zemljištem da ti ga netko pokloni, a ti zajunio: ti bi digao cijenu zemljišta (na osnovu čega) pa prodao. Kome? Zašto bi netko kupio to zemljište?
Možda bi oni koji sad kupuju trebali imati na umu po koliko se prodaje kvadrat zemljišta u poslovnoj zoni Kukuzovac, osim ako ne misle da će se odmah uz pistu gradit ekskluzivne vile za Buffeta i Bill Gatesa.
Smart, ti si mene skroz krivo razumio. Pitao sam što bi naravio sa zemljištem da ti ga netko pokloni, a ti zajunio: ti bi digao cijenu zemljišta (na osnovu čega) pa prodao. Kome? Zašto bi netko kupio to zemljište?
zato sto sa velikog dijela zemljista mozes da pisk…. u more.to vrijedi