za post kolege upitnika citat Brune Busica.kad se oslobodimo svih okova ropstva ikad nas bog spasi svih zala.tad smo gotovi,jer ko ce nas spasiti od nas samih
Daj mi jedan razlog, zašto nebi kupovao po ovim cijenama?
Kako izgleda kupnja na KODT ili na TNPL?
[/quote]
AUDIO je zadnji puta puno toga podijelio a znamo kako se ponašaju oni koji to dobiju mukte a tko kaže da AUDIO neće i dalje dijeliti ja mislim da hoće.
Broj 6 prodaje a ima još preko 400 komada tako da se ovo može i jeftinije hvatati a oni koji žele prodati neka prodaju, sačekat ćemo ih još niže pa neka izvole.
Pa gledajte, broj 6 se uopce ne ponasa nerazumno. Ako mi ovdje pricamo da ksst vrijedi 4xxx kn, tada broj 6 moze gledati i ovako: Sada dobije svoj dio po ovoj cijeni, a ako prodje privatizacija po 4xxx, opet je dobio vise od 2500 nominale po kojoj su mu dionice i dane, a lovom raspolaze odmah…
S tim, jasno je da mu prodaju obavlja netko tko mu jacanjem bida iz pozadine gura sve nas ispred. A o skidanju 6 komada 1170 sa aska, ahhhh [undecid] [sad]
Pa gledajte, broj 6 se uopce ne ponasa nerazumno.
Naravno da se ponaša nerazumno i to što si napisao ne drži vodu. Dakle, u ovom trenutku prodaješ dionice vrijedne 7.000 kn (po procjeni Vlade RH) za 1.100 kn. Meni je to dovoljno nerazumno, ali ako stvari gledaš na način da ti trebaju novci hitno, onda sve procjene i izračuni padaju u vodu i prodaješ po cijeni koju možeš dobiti. To je također nerazumno, ali šta drugo možeš!? Zato ne treba osuđivati čovjeka. Sa druge strane, takva prodaja otvara mogućnost jeftine kupnje onome koga te dionice interesiraju i može čekati. Tako nekako funkcionira burza, zar ne!? No, ovdje se kao pravilo pokazala ona stara: Kupuj kad nitko neće, a prodaj kad svi hoće!
Naravno da se ponaša nerazumno i to što si napisao ne drži vodu. Dakle, u ovom trenutku prodaješ dionice vrijedne 7.000 kn (po procjeni Vlade RH) za 1.100 kn.
[/quote]
a ti vjeruješ u Vladine bajke o 7000 kn po dionici? a dobro onda [lol]
A vidi ovih stručnjaka!? Da, Vlada RH je procijenila Kaštelanske staklenike 7.000 kn po dionici i oni vrijede 7.000 kn po dionici! Hoće li ih netko kupiti po toj cijeni ili će se morati cijena korigirati, pitanje je, ali se sigurno neće korigirati i prodati ispod 4.500 kn! Samo gledajte, kad ne znate zarađivat na burzi!
Uzmite vrlo jednostavnu računicu, pola zemljišta KSST ili 350.000 m2 vrijedi minimalno 1.000 kn po m2 i to je 3.081 kn po dionici. Ovu drugu polovicu od 350.000 m2 računajte kako vam je drago! Samo naprijed, prospite sve po 500 kn, hebe se meni!
Smart, Spiderman, odakle vadite te procijene, odakle ta sigurnost u proricanju? Nije li zemlja već iscrpljena, treba joj odmora bar 4 godine. Ona druga polovica… evo Smart da je tebi poklone što bi ti s njom?
Smart, Spiderman, odakle vadite te procijene, odakle ta sigurnost u proricanju? Nije li zemlja već iscrpljena, treba joj odmora bar 4 godine. Ona druga polovica… evo Smart da je tebi poklone što bi ti s njom?
Pa, ja bi napravio slijedeće:
1) Sjeo za jedan stol ministra prometa, ministra poljoprivrede, Audio, upravu KSST, upravu ZL Split, kako bi postigli dogovor o kupnji zemljišta prenamjenjenog za ZL Split. Poznato je i ima pisana potvrda (pismo namjere) da ZL Split nudi 1.000 kn po m2 za zemljište KSST. Ukupno za ZL Split, namjena IS1 ima cca. 305.000 m2.
2) Ostatak od 390.000 m2 od kojih je 45.000 građevno bi ponudio na prodaju kako bi se nastavila djelatnost KSST, tj. taj ostatak bi privatizirao!
Da je samo jedan od ovih gore aktera normalan, to je postupak od mjesec dana!
Smart svaka čast na trudu. Imaš li nekakav crni scenario za ksst? Meni je htpk izgledao prilično lijepo, dok se sve nije urušilo.
A što se tiće rasprodaje ksst i ostalih dionica. To je jednostavno normalno i bit će je još više kako god vlada stezala remen. Po ovom novom poreznom zakonu ispada da su svi sa primanjima iznad 8000kn jako bogati