Pozdrav svima,ja sam na forumu novi,ali već duže posmatram šta se događa na KSST. Moje mišljenje da su za ovu cijenu dionice odgovorni samo oni politićari koji i donose odluku o usvajanju GUP-a zato što nisu nabavili dovoljni broj dionica za sebe po povoljnim cijenama,jer oni koji ih posjeduju ne žele da ih prodaju pa su otpustili određeni broj dionica ljudima koji se ne razumiju u dionice te ih sad otkupljuju po ovim cijenama.Oni su u stanju i da dižu i da ruše cijenu. Molim komentar.
Pozdrav svima,ja sam na forumu novi,ali već duže posmatram šta se događa na KSST. Moje mišljenje da su za ovu cijenu dionice odgovorni samo oni politićari koji i donose odluku o usvajanju GUP-a zato što nisu nabavili dovoljni broj dionica za sebe po povoljnim cijenama,jer oni koji ih posjeduju ne žele da ih prodaju pa su otpustili određeni broj dionica ljudima koji se ne razumiju u dionice te ih sad otkupljuju po ovim cijenama.Oni su u stanju i da dižu i da ruše cijenu. Molim komentar.
Ma, nema ti to veze. Stiže GUP, pričekajmo objavu i najavu GV, sve je rješeno u ministarstvu! Također su prikupljene sve potvrde vjerovnika koji su na ZK založnom pravu, kako bi se parcele mogle prodati ZL. Radi se ozbiljno, ne brinite! [thumbsup]
častim te večerom smart,ako je istina
Častim vas ja sve ovdje, pričekajmo da ga izglasaju!
KAŠTELANSKI STAKLENICI D.D./REDOVNA DIONICA KSST-R-A
6. BILIĆ JOŠKO 425
Bilic -10, prosjecna cijena 1269, protrgovano 59 komada. Prodaju i drugi podosta!
6. BILIĆ JOŠKO 405
Bilić -20 kom., cijena 1.250, protrgovano 44 kom.
Ovo zaista vrijedi pročitati a usput taj koji prodaje ovih dana je spomenut.
6 1.000,02
9 1.000,01
7 1.000,00
1 998,00
3 977,00
1 950,00
4 794,00
2 793,30
20 500,00
202 50,56
Kupnja ne izgleda loše.