KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Moram priznati zadnje vrijeme malo "škicam" ovaj vaš brod, imam nešto malo prtljage i gledam da se ukrcam jer kažu da bi krstarenje moglo biti zanimljivo.Gledam cijenu karte i nije nešto skupa ali ima još mjesta na brodu pa bi pričekao last minute. Ili se možda varam? [sad]

Prošli izbori, prošao i referendum, došlo vrijeme da se trguje…e, sad je na redu prodaja one okućnice u kaštelima…hajde NATO, hajde zlato, hajde sa mnom celer brati [wink]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

Nevjerovatno, pa tko to ima ove količine da sipa 20-tice i 25-ice danima??? Top 10 se ne mijenja značajnije!?

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

We expect accelerating capital flight out of peripheral European countries as investors in Europe and farther afield lose confidence in the European system. We expect financial support measures to be withdrawn on occasion to maintain pressure on governments to implement fiscal reforms, which will lead to financial scares.

http://www.stratfor.com/forecast/annual-forecast-2012%5Bquote%5D%5B/quote%5D%5Bquote%5D%5B/quote%5D

Kressho

uhuh…ovdje je gužva na izlazu?

Tko god da ih prosipa nije ih platio, pa mu je očito svejedno za cijenu!?

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

http://www.poslovni.hr/vijesti/erste-banka-i-gradevinari-nude-stanove-jeftinije-i-do-30-posto–195258.aspx

Uskoro ce kvadrat stana biti 1500 kn a ne zemlje,koliko je HFP tražio za kvadrat Kaštelanca onda !! A mi naivčine popuhali tu patku , strava

Kressho

Kratkoročna + Dugoročna dugovanja – preko 100 miliona kuna
Preneseni Gubitak – preko 100 000 000 kn

UKupno minusa – 200 000 000 kn, ili ti 300 kn po metru kvadratnom poljoprivredno-gradjevinske zemlje, gdje je ovo gradjevinsko još uvijek pod upitnikom. Možda bi i ovo trebalo uzeti u obzir, razmišljajući o naizgled velikom diskontu na cijenu ovdje …

Realno, ovo sada je skoro pa BOOK

Kressho

http://www.zse.hr/userdocsimages/financ/KSST-fin2011-3Q-NotREV-N-HR.pdf

Jbg, treba biti realan, što je je .. Ja ovdje ne mogu ni na jedvite jade skupiti BOOK veci od 1400 kn … [undecid]

Kressho

Ne znam, ali koliko se sjećam, golub je kupovao po 1400-1500 nedavno, poznat je da iskače po manjim cijenama!? Kad taj napiše da ulazi u neku dionicu treba bježati glavom bez obzira i onda 10 dana poslije od njega kupovati po 30-40% manjim cijenama!

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

podijeljeno jepuno besplatnih,ali samo ova dionica pada.luka rijeka,istobesplatno pa ide gori.ikb,također gore

Jedini koji može raditi ovakve gluparije je Bilić Joško!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

New Report

Close