KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo je prosuo onaj što se maloprije izlagao sa 24 kom., mislim da je imao još jedan nalog od 23 kom.!? Ne treba srljati ako mislite kupiti, očito je da želi izići + HRVI, ima toga!

Znači 25 kom. Ajde, da vidimo jel to over ili ima još!?

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Poštovani!
Ko si ti ?

Konkretno ti mogu objasniti na koji nacin se ovdje naivnima prodaje dionica po dionica.

Mozemo i predociti informacije iz SKDD-a.

Ko se prazni i ko se puni.

Meni je ok ako svi mali ulagaci zarade kad udje veliki kupac u neku odredjenu firmu i zeli steci vecinsko vlasnistvo, ali sam protiv kad se petorica desetorica malih skupi i jeftine dionice i kasnije se iskrcava na malim dionicarima koji su naivni i nemaju informacije i znanja kako medju ovcama ima i vukova sa vunom.

Hvala!

Lp

Think twice befor investing , dont rush in any stock , dont be greedy

Konkretno ti mogu objasniti na koji nacin se ovdje naivnima prodaje dionica po dionica.

Ajde meni objasni ako nije problem!?

hoće li netko od vas školovanih,napokon predvidjeti nešto točno

Ajde meni objasni ako nije problem!?
[/quote]
"Cia snajka cia upropastili su pola sveta. Živa istina."

Poštovani!

– danas je sportski dan mozda neki Rus kupi KSST nakon tekme hokeja

– "mozda pucnu graditi dvoranu na zemljistu oko Kastelanskih staklenika, postave leda i neka se djeca igraju hokeja, a staklenici ce posluziti za papanje biolosko proizvedenih rajcica, paprika i salate, pa spoje ugodno s korisnim"

– za sve ostalo tu je burza, ali HZZO

Hvala!

Lp

– ovo nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica

Think twice befor investing , dont rush in any stock , dont be greedy

Pošto se ovaj drazen83 zna praviti pametan, a nezna odgovoriti na jednostavno pitanje, ima li netko drugi da zna, tko su ovi naslagači na prodaji???

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

dakle, ovaj koji je hebao svih cijeli dan, s malim odmakom jer mi je dosadilo, sam JA .

definitivno, interesiralo me tko se to zeza , pa sam ga poklapao .

nadam se da ste zadovoljni, a ako imate love za kupnju, nema problema, u Ponedjeljak ja opet silujem, k’o ga šiša, 23 više-manje…

ps: samo, molim lijepo, napravite mjesta i na kupnji za mene, nemojte biti pohlepni. ( ,69)…

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

dakle, ovaj koji je hebao svih cijeli dan, s malim odmakom jer mi je dosadilo, sam JA .

definitivno, interesiralo me tko se to zeza , pa sam ga poklapao .

nadam se da ste zadovoljni, a ako imate love za kupnju, nema problema, u Ponedjeljak ja opet silujem, k’o ga šiša, 23 više-manje…

ps: samo, molim lijepo, napravite mjesta i na kupnji za mene, nemojte biti pohlepni. ( ,69)…

Šta je pjesnik htio reći? Ti si šta, kupovao, prodavao!? Ne razumijem!?

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

Nisam pjesnik .

Smeta me onaj tko želi prodati, pa pokaže da ima 10-ak-20-ak komada, a nema muda prosuti po bidu .

OK, onda neće nitko ni tebe pobrati po asku , Ako misli da je 10 komada primamljiv kolačić po asku, ili 20 još ljepši, sasvim sigurno 45-50 komada nije .

Eto, ili će prosuti po bidu, ili će ostati praznih ruku . Možda se to može i nazvati namjerno rušenje cijene, ali nema veze, želim dokupiti još, i želim to napraviti jeftino .

ps:stariji kolege zanju da se volim zezati, a ponekad kupovati s potpisom .

Crumi, varaš se! Čovjek drži na prodaji naloge, a istovremeno prosipa po bidu! Znam, nema to veze sa mozgom, ali, šta se može!? Moram ipak priznati da sam prilično iznenađen interesom i kupnjom, danima se doslovno prosipa, a cijena je tu negdje, +/- 3%.

moguće, ali to mi je bio i cilj – spriječiti lupanje po asku . [tongue]

New Report

Close