KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Hoće l ovaj papir na 7.000, kako reče čobanković, pa da ja već jednom dođem na listu FORBES 500 [proud]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

B. Josko -20!
Urlic se vratio [thumbsup]

poznaje li tko doticnog gospodina?

BOK.JA SAM JEDAN OD ONIH BESPLATNIH.HOĆE LI MIKO OBJASNIT ŠTO SE DEŠAVA I ŠTO DA RADIM

BOK.JA SAM JEDAN OD ONIH BESPLATNIH.HOĆE LI MIKO OBJASNIT ŠTO SE DEŠAVA I ŠTO DA RADIM

Poštovani tapun. Vjerovatno si dobio dionice po nominali, tj. po 2.500 kn!? Kao prvo, Audio ti ih nije smio dodijeliti po toj cijeni, jer su upravo oni procjenili Kaštelanske staklenike 7.000 kn po dionici. No, kako su privatizaciju prošle godine odradili kao i sve privatizacije u Hrvatskoj, neuspješno, cijena se vratila na trenutnu razinu od cca. 1.300 kn! Jeli ti ovo dovoljno ili ne, moraš sam odlučiti, za sve ostalo prelistaj temu (koja je pretrpana gluparijama) ili se o svemu što se događalo upoznaj ovdje: http://www.kastelanski-staklenici.info

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

hvala smart.sve je kako si napisa.po tome bi trebao čuvat.samo ovo je hrvatska.jednim potpisom,mogli bi skočit do neba,samo to nitkom ne odgovara.nekome paše da propadne.radnici se ne bune,jer su tužili firmu,a plaću uzmu kroz rupe u stakleniku,aj sad budi pametan

Trenutna tržišna kapitalizacija daje vrijednost m2 zemljišta KSST = 204,75 kn!

693.219 m2 zemljišta, od kojeg je sada 190.639 m2 građevno, a u prenamjeni (GUP) još 137.637 m2!

P.S. Nije ovo nikakav nagovor, tvojih 4, 6 ili 8 komada neće ništa promijeniti na burzi, ali razmisli dobro! Sretno! U pravu si za sve što si napisao, jbga!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Svatko tko je dobio dionice besplatno bi trebao razmisliti i počekati prije prodaje, nebi vam se trebalo toliko žuriti sa prodajom po najnižim cijenama, kada će za mjesec dana cijena biti barem malo viša.

Strpljen – spašen!

Svatko tko je dobio dionice besplatno bi trebao razmisliti i počekati prije prodaje, nebi vam se trebalo toliko žuriti sa prodajom po najnižim cijenama, kada će za mjesec dana cijena biti barem malo viša.

Strpljen – spašen!

a možda će za mejsec dana biti i po 700 kn?

s đavlom došle,s đavlom ošle.itako bi spiskao u 4 dana.neka stoje.

Bogme, lome se koplja. Broj od 2000 komada i nije naka cifra za ovakvu likvidnost.

Ovo si dobro napisao neki dan!

12. siječnja, 62 kom.
13. siječnja, 81 kom.
16. siječnja, 40 kom.
17. siječnja, 60 kom.
Danas do sada, 53 kom.

5 trgovinskih dana, 296 kom., a uzmimo u obzir da 50% podijeljenih neće ni doći na tržište sada! Uvijek je tako bilo, ljudi sačekaju ako im baš ne gori pod nogama! Znam da danas svakome trebaju novci, ali ako su dobili u protuvrijednosti od 2.500 kuna, prodavati po 50% manjoj cijeni i nema baš nekog smisla!

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

Prvi paket dionica kaštelanskih staklenika, u količini od 600 komada, koje im je audio podijelio na njihove račune je sjeo 03.01.20112., pa stoga od toga dana treba pratiti protrgovane količine dionica oznake ksst-r-a.

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

Strpljen – spašen!

hehehe mimo evo petica 🙂 dobar si 🙂

oni koji su dobili dionice besplatno bi trebali razmisliti, a oni koji ih nisu dobili besplatno…..

sta bi oni trebali?

looooolllll 🙂

New Report

Close