Da, bilo bi lijepo kupiti ispod 1000 kn, i ja sam se potajno nadao, ali očito se investitori još dobro sijećaju prošlogodišnjeg siječnja.
Bilo bi smiješno da radnicima daju dionice umjesto plaća, tek onda bi bilo svega ovdje. Ili ti daj šta daš.
Ajmo prodavači istresite se do 1200.Pa ne mislite valjda da će vam uz te silne količine koje morate prodati netko još i bid dizati? Ali mogao bi se bid malo spustiti a onda će vam i 1100 biti super. Ne valja biti cicija na burzi.
– ovdje ekipa kupuje i ne dozvoljava pad ispod 1000kn
hehe…ne možemo se dogovoriti tko će prije kupiti….izgleda da vrana vrani ipak kopa oči. [lol]
Pod znakom pitanja je sjednica, i potvrda GUP-a . Poslije će biti kasno.
Da, izgleda da je inicijativa praznog bida pala u vodu pred željom da se jeftino kupe poklonjene dionice.
Tješite se vi koliko hoćete ali ovo ide dalje dolje kao što sam napisao ovdje prošli tjedan – do kraja tjedna smo na 1100kn.
NIJE UOPĆE stvar u ovim dionicama koje su dobivene džabe, već u činjenici da GUP neće tako skoro kako se mnogi ovdje nadaju.
Još uvijek stoji na Ministarstvu Okoliša i Prostornog uredjenja, i prijateljica mi je potvrdila da će tako biti barem još 6 do 8 tjedana, možda i dulje.
Opet će doći do zamora, kao i zadnji put, i cijena će sama od sebe dolje.
Realno – nemamo ništa novoga, opipljivoga, a 1400 dionica više se pojavljuje sa strane prodaje.
Mislite da to neće znatno srušiti cijenu ?
Varate se. Nažalost hoće, sreća je tek u tome što je većina branitelja dobilo tek par komada pa se neće zamarati sad s time.
Ali još 20 % ova dionica ide dolje sigurno.
Ovaj jak nalog vas navlači brokerska kuća da pazarite iznad 1200 kn. Budite pametni , povucite se
Ekipa kupuje kako im Veliki Brat nalaže, meni se čini da je ovdje ekipa poglupjela od previše čekanja, pa ne kapira da novih 2000 dionica braniteljima itekako mijenja okolnosti trgovine.
Ako ne vjerujete, pogledajte VIS d.d.
Nakon podjele dionica u ono vrijeme, pao je ravno duplo kroz kratko vrijeme.
I onda još – duplo na ovih prvih duplo.
Dakle i KSST ima prostora sve do 500 kn za pad, ovisno o vašoj susretljivosti brokerima koji vas trenutno "odrađuju"
I onda još – duplo na ovih prvih duplo.
Matematički gledano, koliko bi to bilo?