Možda ovaj gospon nekaj more napraviti po pitanju ove makije [embarass]
Možda ovaj gospon nekaj more napraviti po pitanju ove makije [embarass]
Opa, welcome! [thumbsup]
korisnici,
prije će te ovu dionicu vidjeti na 7000 nego na 1000 [wink]
Are you sure ??
29.12. je poslan vrlo konkretan dopis na Vladu RH, a 10.01. na Mingorp i MinFin. Očito je imalo jak učinak!?
12. siječanj 2012.
Državnom imovinom upravljat će ruski povratnik koji je tvrtke pripremao za NYSE
Vlada Republike Hrvatske na zatvorenom je dijelu 3. sjednice raspravljala o kadrovskim pitanjima. Na prijedlog predsjednika Vlade Mladen Pejnović imenovan je predstojnikom Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom (AUDIO).
Vlada Republike Hrvatske imenovala novo Upravno vijeće AUDIO
Na 3. sjednici Vlade Republike Hrvatske, održanoj 12. siječnja 2012. godine, razriješeni su dosadašnji te imenovani novi članovi Upravnog vijeća Agencije za upravljanje državnom imovinom.
Na dužnost predsjednika Upravnog vijeća AUDIO imenovan je Radimir Čačić, a na dužnost zamjenika predsjednika Neven Mimica. Članovima su imenovani Zlatko Komadina, Tihomir Jakovina, Veljko Ostojić, Davor Majetić te Mladen Novosel.
P.S. Sada je malo jasnije, zašto su ovi hoštapleri žurili sa podjelom dionica u proteklih 10 dana!? [angry]
Kamo ste krenuli? Bude toga još…
bah….ludoga svita…a svi mi kažu da čekam na 1000…. [cry]
[wink] [thumbsup]
AUDIO je do sada, u ovoj i prošloj 2011. godini, otpustio 6.677 komada dionica KSST-R-A ili 5,88%. Taj paket je podijeljen ovako:
01.03.2011………………………………….ŠANTIĆ IVE…………………..662 komada (0,58%)
22.09.2011………………………………….BLIĆ JOŠKO………………….490 komada (0,43%)
22.11.2011……………………………..FOND BRANITELJA……………..3.440 komada (3,02%)
03.01.2012……………………………..NEPOZNATE OSOBE………………600 komada (0,53%)
04.01.2012……………………………..NEPOZNATE OSOBE………………116 komada (0,11%)
09.01.2012……………………………..NEPOZNATE OSOBE………………730 komada (0,64%)
11.01.2012……………………………..NEPOZNATE OSOBE………………639 komada (0,56%)
Nepoznate osobe su stekle ukupno 2.085 komada ili 1,84% dionica KSST-R-A.
Koliko je od ovih 6.677 komada do sada prešlo u druge ruke ?
Nepoznate osobe, za koje samo pretpostaviti može da su invalidi rata, stekli su 2.085 komada. Od toga paketa na burzi je prisutna samo mala količina. Iz tog bi se dalo zaključiti da oni poznaju vrijednost staklenika bolje od naših eksperata SMARTA, SPAJDERMENA, CRUMARIXA, ZZTOPA i čuvaju ih za neka bolja vremena. Rekao bih da nije tako.
Zašto AUDIO, tih 2.085 komada, nije otpustio uoči izbora, zašto baš sada kad se događa promjena stranke na vlasti i kad odlazeća stranka tim potezom ne stječe nikakve bodove ili možda i stječe neke bodove ali ih za sada nigdje ne može iskoristiti ?
Lako je za podjele dionica…..treba ljudima podjelit plaće,koliko čujem od rujna nisu ni lipe dobili….
Čini mi se da je i ovdje sjeno pojelo kravu
Lako je za podjele dionica…..treba ljudima podjelit plaće,koliko čujem od rujna nisu ni lipe dobili….
Čini mi se da je i ovdje sjeno pojelo kravu
Istina, žao mi je ljudi koji tamo rade, ali samo onih koji zaista rade, oni su najmanje krivi za situaciju u staklenicima. Iako ih također držim odogovornim za dosadašnju rasprodaju zemljišta. Jutros je taj članak izašao u Slobodnoj dalmaciji.
Ono što je meni upalo u oko, je izjava Ivice Blaževića (PPDIV): "Od AUDIO ćemo tražiti hitnu privatizaciju staklenika!"
I mi Ivica, i mi!
Pustite gospodina sa 10-tkama da se spusti niže, ionako je to džabe dobio!