KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vaš link
Ako USKOK dođe u Dalmacijavino, neka slobodno svrati do Kaštelanskih staklenika. Siguran sam da neće dolaziti uzaludno.

Ako USKOK dođe u Dalmacijavino, neka slobodno svrati do Kaštelanskih staklenika. Siguran sam da neće dolaziti uzaludno.

Ma, ja bi njih poslao u Audio, tamo je srž problema!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Obraćate previše pozornosti na nebitne stvari, na koje ne možete uopće utjecati! GUP je pred vratima, pitanje je dana, a to je rješenje svih problema za KSST kao i za nas dioničare! Kupca za 300.000 m2 imamo, a za ostalih 400.000 m2 će se puno lakše naći novi vlasnik! To je najbitnije, sve ostalo je mlaćenje prazne slame!

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

Danas je bilo na tv….ako cestu nisu u stanju 10 godina završiti…

Dajem 10 mojih dionica po 1000 ako prođe GUP do 3 mjeseca, a znate i sami da neće .

U stvari, nije mi jasno zašto se toga držite ko pijani plota, ide ovo, ide ono…ako dionica dobiva na vrijednosti 3000 kn, onda je dobiva pisali mi o tome ili ne .

Jedino, ako vi ne mislite to prodati prije, kao Smart..a i većina, u fazi rasta a prije upitnog targeta .

Pa da je i tako, ajde malo smanjite doživljaj i dozvolite da i mi dokupimo ove stotine komada po prihvatljivijim cijenama .

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

@spiderman

ne bih htio biti ptica zlosutnica ali mislim da za KSST male dionicare ima trenutno puno vecih briga nego sto je GUP.

Naime zar ne vidis da je jedan od lako mogucih scenarija da ovo nikad i ne ide u privatizaciju.

Tj krivi izraz sam upotrijebio, ne privatizaciju jer je d.d. vec privatan nego bolje receno prodaju drzavnog udjela nekom investitoru.

@spiderman

ne bih htio biti ptica zlosutnica ali mislim da za KSST male dionicare ima trenutno puno vecih briga nego sto je GUP.

Naime zar ne vidis da je jedan od lako mogucih scenarija da ovo nikad i ne ide u privatizaciju.

Tj krivi izraz sam upotrijebio, ne privatizaciju jer je d.d. vec privatan nego bolje receno prodaju drzavnog udjela nekom investitoru.

Kako koji, tako gori ovdje!? O čemu ti pričaš? Pa nije ovo d.o.o. da je privatno! Tvrtka je u većinskom državnom vlasništvu i naravno da ide u privatizaciju!!!

Meni nije jasno, na temelju čega vi ulažete u dionice kad pojma nemate o tome!?

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

a vidit cemo. pratit cemo ovih dana sta se tu desava.

i ovih narednih par tjedana.

Evo, posjedovni list KSST broj 2268 vlasništvo 1/1 —> 598.561 m2 (popis svih čestica)

http://www.katastar.hr/dgu/pox.php?st=1

P.S. Još tražimo cca. 94.000 m2, to je pod drugim brojem!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

spajdi, čovjek je pobrko PRETVORBU i PRIVATIZACIJU.
to je naš pravi ulagač domesticus vulgaris…

hate red

@spiderman

Kako koji, tako gori ovdje!? O čemu ti pričaš? Pa nije ovo d.o.o. da je privatno! Tvrtka je u većinskom državnom vlasništvu i naravno da ide u privatizaciju!!!

Meni nije jasno, na temelju čega vi ulažete u dionice kad pojma nemate o tome!?
[/quote]
[lol] [kiss]

Kressho

Na temelju "Ma ovaj mi iz fonda rek’o da ć’to ras’ idući mjesec, da neko treba to kupit sve i platit .." [lol] ..ili :

"Kažu da oni neki Luke Rijeka idu gore , priičaaa seee… kažu da nek’ princ! to kupuje rodjo moj .."

"Princ kažeš, Princ ?..A vala ti i Princa kume , uze’ćemo pa ša bude, ako se izjalovi prebacićemo na fond od rodje iz mirovinskog !"

"Dabome rodjo, vidiš vidiš, mudar si ti moj rodjo, kako se ja to nisam sjetio već!" , i pljesne se po čelu, a zatim se zapute na "V’čeruuu"

Kressho

@spiderman

Je, je , već je privatno .. [lol] [pray]

Nego, jesi ti možda vlasnik KSST d.o.o., imam par pitanja pa reko možda znaš odgovor .. [wink]

Kressho

New Report

Close