KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@Smart

Baš tako, bio sam svjedok takvih situacija, a tješe se da je sve u q. i da će svakim danom manje dobiti, a ovo je bilo džaba, a još država ne mora ubosti iz proračuna,a koji postotak neke državne firme, koga briga, LKRI je savršen primjer.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Da, zato i kažem da je Audio pogazio sva načela upravljanja državnom imovinom!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Na ovoj dionici Audio se pretvorio u Adio!
Ali ko može zamjerit ljudima koji prodaju.
Dobili su džabe, daj šta daš.

hate red

Paradoks!

Audio je procjenio vrijednost KSST na 7.000 kn po dionici, sada ih dijeli po nominali od 2.500 kn, a ovi ih prodavaju na burzi po 1.300 kn! [pray]

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

@plajboj ovaj da i brokeri zele nesto usicariti ti je doooobaaaar 🙂

aj ako nista drugo moram priznat da me tvoji postovi uvijek najvise nasmiju 🙂

puni su maste.

evo ti jednu peticu…. tj ne peticu nego stotku 🙂

Paradoks!

Audio je procjenio vrijednost KSST na 7.000 kn po dionici, sada ih dijeli po nominali od 2.500 kn, a ovi ih prodavaju na burzi po 1.300 kn! [pray]

Hm, hm, hm! Ovdje se postavlja pitanje bili uopće smjeli dijeliti po nominali od 2.500 kn, ako su procjenili vrijednost na 7.000 kn po dionici!? Ajmo to pitati pravnike!

Paradoks!

Hm, hm, hm! Ovdje se postavlja pitanje bili uopće smjeli dijeliti po nominali od 2.500 kn, ako su procjenili vrijednost na 7.000 kn po dionici!? Ajmo to pitati pravnike!
[/quote]

Ajmo ča … A dotle , na burzi se dijeli i po 1300 [thumbsup]

Kressho

Sačekajte kraj dana, ako vam se ne žuri, bit će i po 1250 kn

Pazi kako ide prodaja podijeljenih dionica od strane Audia, ne mislim samo na KSST, bio sam u još takvih dionica!

Prodavatelj: Dobar dan, dobio sam ove neke dionice od nekog HI-FI-ja, koliko ja za to mogu dobit para?

Brokeri: Pa trenutno vam je kupnja xy kuna, znači možete za to dobit 4.700 kn!

Prodavatelj: A kako su me zahebali, ovdje piše 10.000 kn (nominala). Ma, nema veze, dajte vi meni tih 4.700 kn. Kad mi to može bit na računu?

Brokeri: Za 4 radna dana!

Prodavatelj: Uh, fenomenalno! Prodavaj!
[/quote]

[lol] [thumbsup], stotka učvršćena, Smart welcome to the Humor Club, prvi put da se odvaljujem na tvoje objave …

Kressho

[lol] [thumbsup], stotka učvršćena, Smart welcome to the Humor Club, prvi put da se odvaljujem na tvoje objave …

Ali to je istina! I onda kad prođe nalog ide—>

Prodavatelj, 10 minuta poslije: Jeste li mi prodali te moje dionice?

Brokeri: Jesmo, sve je u redu. 4.700 kuna će vam biti na računu u petak!

Prodavatelj: Ae, dobro onda. Jbmti državu, zašto sam se ja borio, piz(bip)a im metr(bip)na. Lopo(bip)i mat(bip)r im njiovu! [angry] Bog i hvala vam!

hahaha pa tako nekako smart, u pravu si.

ali nisu oni krivi, treba i njih razumjeti 🙂

Ne kužim ovo skidanje s aska u zadnjim sekundama [huh].Treba nabildati ask do daske pa neka prodaju po bidu…poklonjenom konju se ne gledaju zubi [angry] .

ps: ako je to bio spajder onda shvačam….. [rolleyes]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

provjereno. je, HRVI-ima. i to jos prica nije zavrsena.
oni s kojima sam ja pricao jos nisu dobili nista ali im je obecano. ne znaju jos tocno koliko komada.

zamolio sam ih da mi jave tocno koliko komada je dobio svaki i ako znaju koliko ljudi ce dobit to.

ovih dana cu imat preciznu informaciju.

New Report

Close