KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Danas: Važeći podaci za uredovni dan 03.01.2012 .

1. REPUBLIKA HRVATSKA (52634238587) 89.054 78,40 Zast. račun -600 komada

stanje 09.01.2012

1. AUDIO (75666130770)/REPUBLIKA HRVATSKA (52634238587) 88.208 77,65 Zast. račun – 846
i dalje skidaju……
[/quote]
Koji su to kriminalci, to je strašno! Koliko mi je poznato, predsjednik NO Audio je još uvijek Čobanković ili… On donosi te odluke o podjeli!!!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Načela upravljanja državnom imovinom

Upravljanje državnom imovinom temelji se na sljedećim načelima:

NAČELO JAVNOSTI – upravljanja državnom imovinom osigurava se propisivanjem preglednih pravila i kriterija upravljanja državnom imovinom u propisima i drugim aktima koje se donose na temelju Zakona o upravljanju državnom imovinom, te njihovom javnom objavom, određivanjem ciljeva upravljanja državnom imovinom u Strategiji upravljanja državnom imovinom i Planu upravljanja državnom imovinom, redovitim upoznavanjem javnosti s aktivnostima Agencije, javnom objavom najvažnijih odluka o upravljanju državnom imovinom i vođenjem registra državne imovine.
Pravilnici, odluke i drugi akti Agencije značajni za javnost i podaci o postignutim ciljevima i učincima upravljanja državnom imovinom objavljuju se na našim Internet stranicama.

NAČELO PREDVIDLJIVOSTI – upravljanje državnom imovinom mora biti predvidljivo za uprave, dioničare i članove trgovačkih društava u kojima dionicama i poslovnim udjelima upravlja Agencija, odnosno za suvlasnike i nositelje drugih stvarnih prava na nekretninama kojima upravlja Agencija. Predvidljivost upravljanja državnom imovinom se ostvaruje načelno jednakim postupanjem u istim ili sličnim slučajevima.

NAČELO UČINKOVITOSTI – državnom imovinom upravlja se učinkovito radi ostvarivanja gospodarskih, infrastrukturnih i drugih ciljeva određenih Strategijom i Planom upravljanja državnom imovinom kao javni interes.

NAČELO ODGOVORNOSTI – se osigurava propisivanjem ovlasti i dužnosti pojedinih nositelja funkcija upravljanja državnom imovinom, nadzorom nad upravljanjem državnom imovinom, izvješćivanjem o postignutim ciljevima i učincima upravljanja državnom imovinom i poduzimanjem mjera protiv nositelja funkcija koje ne postupaju sukladno propisima.

—> Sva načela su pogažena na KSST! [angry]

Neće se taj lik uozbiljiti dok mali dioničari ne podignu tužbu…on ove dionice staklenika dijeli ko bandić grah za prvi maj…

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

Ako ništa, postat će jako likvidna, hahah! [wink]

pa imamo li pravo tocno znat na koga su prenijete te dionice od audia?

zar nemaju obavezu to objavit transparentno burzi kao sto bi imala bilo koja fizicka osoba
koja ima veze sa upravom, nadzornim odborom i slicno.

na koncu konca to su nase dionice tj vlasnistvo.. mislim pri tom nas, svih hrvatskih gradjana.

smart ti ces to znati……. ?

zar nemaju obavezu to objavit transparentno burzi kao sto bi imala bilo koja fizicka osoba

na koncu konca to su nase dionice tj vlasnistvo.. mislim pri tom nas, svih hrvatskih gradjana.

Nažalost, Audio nema obavezu javno izvještavati kome i zašto dijeli te dionice. Kažem ti, Audio je najtajnija organizacija u Hrvatskoj, koja upravlja milijardama kuna vlasništva Hrvatskih građana i dioničara!

@smart thanks.

pokusat cu saznati danas popodne ako je to zaista braniteljima, tocnije invalidima domovinskog rata i clanovima njihovih obitelji. (jer ‘obicnim’ braniteljima nije)

imam neke kontakte u tim krugovima…..

Bilo kako bilo, ovo je samo pitanje dana!

Ključ oporavka su novi instrumenti i privatizacija

http://www.poslovni.hr/vijesti/kljuc-oporavka-su-novi-instrumenti-i-privatizacija-194219.aspx

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

Paltis 126 kn i kupiš listu dioničara. Ja sam je kupio jučer, ali ne smijem objaviti taj podatak.

Bilo kako bilo, ovo je samo pitanje dana!

Ključ oporavka su novi instrumenti i privatizacija

http://www.poslovni.hr/vijesti/kljuc-oporavka-su-novi-instrumenti-i-privatizacija-194219.aspx

Prije bi se reklo da se AUDIO ponašao kao da je d.d. te dionice dijeli šakom i kapom, zna se kako ćeto utjecati na cijenu papira

risk / reward ?

@altay

ja platim pivu na pravu adresu i sve saznam i bez liste 🙂

sto me kosta 10 kuna.

aj ok ok, nije bas 10 jer ti branitelji nikada ne ostanu samo na jednoj pivici 🙂

ja sam ti tu jos nekako old fashioned 🙂

@kibic
Imaš pravo. Tako je bolje. Pozdrav.

New Report

Close