KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nego by the way ljudi, jessam li to samo ja obaviješten ovdje iz Ministarstva Zaštite Okoliša da je GUP odobren il i vi to znate ? [wink]

Izvor na ruke, na javni upit normalno. Jbg,ako nema interesa ne da mi se tražit opet

Kressho

http://www.kastela.hr/gradsko-vijece/gradsko-vijece-8

Kolko godina imaju ovi Kaštelski vjećnici uopće ? [lol] [lol] 18? 20 ? [lol]

Kressho

http://sucurac.info/forum/index.php

[lol] VId bra ti Kaštelance što su napredni, pa i vi i svoj forum imate, kao mladi Grci nekada i Rimljani..
A onda izadjete na izbore i glasate za komuniste. I to ove komuniste, koji su za sebe kapitalisti, a narodu socijalisti . Normalno, na njihov račun, ne na državni koji je ionako ispražnjen [thumbsup]

Kressho

…Ovaj će se problem naći i na tematskoj sjednici Gradskog vijeća, zajedno s tvrtkama Kaštelanski staklenici i Željezara Split.

http://sucurac.info/news.php?readmore=2338

altay,

Pa, to je članak star 2 godine, iz siječnja 2010.

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Nego by the way ljudi, jessam li to samo ja obaviješten ovdje iz Ministarstva Zaštite Okoliša da je GUP odobren il i vi to znate…

Sve će biti jasno slijedeci tjedan kad se Gradonačelnik Berket vrati sa godišnjeg odmora!

Nego by the way ljudi, jessam li to samo ja obaviješten ovdje iz Ministarstva Zaštite Okoliša da je GUP odobren il i vi to znate…

Sve će biti jasno slijedeci tjedan kad se Gradonačelnik Berket vrati sa godišnjeg odmora!
[/quote]

Da uletim ?? [cool]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Bash sam se pito gdje je forumski kolega golub, nije ga bilo poprilicno dugo, kaj nisi uletio na 1050 dok je bilo, vec sad na 1550, pricekaj da padne na ispod 1000 pa cemo uletiti zajedno ja s malim ti s velikim udjelom 😉

Rusitelj vlade ^_^.

Bash sam se pito gdje je forumski kolega golub, nije ga bilo poprilicno dugo, kaj nisi uletio na 1050 dok je bilo, vec sad na 1550, pricekaj da padne na ispod 1000 pa cemo uletiti zajedno ja s malim ti s velikim udjelom 😉

Nisam pratio neko vrijeme ali pošto ste se ponovo uskokodakali uzeo bi nešto toga ako bude na rasprodaji…..cijena je počela titrati a to je meni "onaj"znak…..čisto da ne zakasnim na vatromet [proud]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Vaš link
"U svakom slučaju prije nego što dospiju potraživanja kreditora, nekih u siječnju, a nekih sredinom 2012. godine. "
Osvrnuo bih se na citat iz teksta. Hipotetski ksst ne vraća u siječnju Cestaru pozajmicu od 2 ml. Kn, Cestar se upisuje kao vlasnik zemljišta koje mu je ksst dao kaojamstvo. Izglasa se GUP, i ZLS kreće u pregovore oko otkupa zemljišta na Resniku. Na pregovore prvo dolazi predstavnik Cestara i kaže "Neovisni vještak kaže da ta zemlja košta 300€/m2, i toje naša zadnja ponuda". To naravno ne bi bilo loše ako bi poslužilo ka referentna cijena za cijeli Resnik (213.000 m2). Loše što će se cijeli postupak produžiti, i što će po toj cijeni ksst ostati bez 18 ml. Kn. Lihvari iz Cestara u sprezi s Benzonom i Berketom isti iznos zarađuju u par mjeseci, a USKOK dobija još jedan predmet za ispitati. Ukolilko se gornji scenarij ostvari apsolutno sam siguran da je pomenuti dvojac B-B, uz pojedince iz AUDIO-a pogodovao Cestaru, jer nisu dopustili kredit Poštanske banke. Naravno cijenu od 300 €m2, sam uzeo zbog lakšeg izračuna i ona je 10x veća od obračunate cijene kvadrata u pozajmici, naravno ni sa cijenom od 200€/m2, zarada nije puno manja (cca 13 ml. Kn). U slijedeća 3 tjedna puno toga će biti jasnije, maske će napokon pasti.

1) ZL opovrgava da je izjavila kako ne želi zemljište pod hipotekom! Zna se kakav je postupak u tom slučaju. Ugovor —> brisovna namjera —> uplata prema KSST i prema vjerovnicima. Nadalje, hipoteka na tom zemljištu je 10 x manja od iznosa kojeg nudi ZL, tako da članak, a posebno naslov nema veze sa mozgom!

2) Neovisni sudski vještak će realno procjeniti zemljište, te će takva ovjerena procjena biti referenca za pregovore sa ZL. Procjenu su naručili mali dioničari, vlasnici 3.500 dionica ili 3% društva. Dokumenti za procjenu su u pripremi, a sve u suradnji sa KSST. Mi smo ponudili da platimo procjenu, nije problem!

3) U pregovore se uključuje Vlada RH, ministarstvo gospodarstva, kao i prometa i veza, koje mora definirati i odlučiti, kako otkupiti cijelo zemljište koje je prenamjenjeno isključivo za ZL. Naravno, to nije nikakav problem ni teret za ZL, a sigurno će im njihovi jataci iz HBOR-a dati povoljan kredit.

4) Nakon, nadamo se dogovora, ostatak KSST je spreman za hitnu prodaju, sa gomilom keša na računu budućem kupcu. Kupac će se trebati obvezati da će većinu novca, keša od prodaje zemljišta morati uložiti u razvoj KSST i dodatnih djelatnosti.

5) Na način koji predlažemo, država može dobiti od KSST minimalno 450 mil. kuna, a mali dioničari minimalno 4.500 kn po dionici. U ovom obračunu, procjena građevinskog zemljišta je minimalnih 150 eura. Na Resniku samo infrastruktura više vrijedi od 150 eura! Ukupna procjena kompletnog zemljišta KSST po ovom izračunu je 97 eura/m2.

HDZ je totalno zakomplicirao ovu privatizaciju, da vidimo može li je SDP/HNS odratiti kako treba. Imaju sve spremno!

P.S. Čekamo GUP!

1) ZL opovrgava da je izjavila kako ne želi zemljište pod hipotekom! Zna se kakav je postupak u tom slučaju. Ugovor —> brisovna namjera —> uplata prema KSST i prema vjerovnicima. Nadalje, hipoteka na tom zemljištu je 10 x manja od iznosa kojeg nudi ZL, tako da članak, a posebno naslov nema veze sa mozgom!

2) Neovisni sudski vještak će realno procjeniti zemljište, te će takva ovjerena procjena biti referenca za pregovore sa ZL. Procjenu su naručili mali dioničari, vlasnici 3.500 dionica ili 3% društva. Dokumenti za procjenu su u pripremi, a sve u suradnji sa KSST. Mi smo ponudili da platimo procjenu, nije problem!

3) U pregovore se uključuje Vlada RH, ministarstvo gospodarstva, kao i prometa i veza, koje mora definirati i odlučiti, kako otkupiti cijelo zemljište koje je prenamjenjeno isključivo za ZL. Naravno, to nije nikakav problem ni teret za ZL, a sigurno će im njihovi jataci iz HBOR-a dati povoljan kredit.

4) Nakon, nadamo se dogovora, ostatak KSST je spreman za hitnu prodaju, sa gomilom keša na računu budućem kupcu. Kupac će se trebati obvezati da će većinu novca, keša od prodaje zemljišta morati uložiti u razvoj KSST i dodatnih djelatnosti.

5) Na način koji predlažemo, država može dobiti od KSST minimalno 450 mil. kuna, a mali dioničari minimalno 4.500 kn po dionici. U ovom obračunu, procjena građevinskog zemljišta je minimalnih 150 eura. Na Resniku samo infrastruktura više vrijedi od 150 eura! Ukupna procjena kompletnog zemljišta KSST po ovom izračunu je 97 eura/m2.

HDZ je totalno zakomplicirao ovu privatizaciju, da vidimo može li je SDP/HNS odratiti kako treba. Imaju sve spremno!

P.S. Čekamo GUP!

Smart, sve ovo što pišeš manje više pije vodu. Ali zaobilaziš jednu bitnu činjenicu, u siječnju 2012 ksst ne može Cestaru vratiti pozajmicu i on postaje vlasnikom čestice od 10700 m2. Kako će se oni postaviti u cijelom procesu prodaje zemljišta, potpuno je neizvjesno. Odgovorni za to se moraju identificirati, uhititi i transferirati u Remetinec, naravno.

No way Hose!

New Report

Close