…Kažu, najkasnije prva sjednica u slijedećoj godini, ako dokumentacija sada ne bude kompletna!
Smart,
očito je negdje zapelo. GUP nije na sjednici 22.12. A i gradonačelnik može pogaziti svoju riječ. Pa i on je samo političar.
Eto, to sam i napisao 5 sati prije tebe, dok na stranicama Grada nije bilo poziva. Dakle, Županija je imala neku manju primjedbu, koja nema veze sa staklenicima. Dakle, prva sjednica u Novoj godini!
Što se tiče gradonačelnika Berketa, nije pitanje političar ili ne, sa GUP-om su svi suglasni, zato je i otišao na sve adrese na odobravanje.
Evo citat iz ureda Gradonačelnika Berketa!
13.12.
Naime, gradonačelnik bi najradije da je mogao GUP biti gotov prije pola godine, ali nije. "Dakle, posao je zaista priveden samom kraju, još neke sitne i beznačajne ispravke na zahtjev županijskog ureda. Ako bude moguće ići će na slijedeću sjednicu, ako ne onda na prvu u N.g.!"
Hahah, ma ko više vjeruje ovim pričama, come on peoplle, svaki tjedan ista priča, tješimo jedni druge i kao shvaćamo kako sve ne ide glatko , iako neznamo razlog zašto ne bi išlo, i nadamo se da će GUP ipak proći "onaj tamo tjedan" barem, kad već nije ovaj.
A ood GUP-a, kao i od privatizacije više ništa.
To je ekipa iz HFP-a odigrala mutnu igru, izmislili natječaj i cijenu od 7000 da omoguće nekom da masno zaradi , a realno, onaj mister Marketić koji se na svojim stranicama hvali s izvrsnim vezama s fondom je jedini koji je naglo kupovao masne količine po 2000 kn i istresao više manje sve po 5000.
Dakle, jedina osoba koja je znala da je natječaj čista izmišljjotina.
Očito je to odigrano na relaciji HFP-Marketmoneymakerić, digli pola miliona kuna i arivederci. Za činovnike HFP-a , jednog , nije to loša lova, četvrt milje a ?
Ja se kladim da kupca nikad nije ni bilo, a veliko je pitanje onda ako kupca nije bilo zašto se natječaj objavljivalo na pustih 7 000 kn ???
…Užas, očajan sam, nemam ni za kavu
Da budem iskren, ti nisi ni zaslužio da imaš za kavu kad ovako razmišljaš! O čemu ti pričaš, majke ti?
Za 20 dana kad se usvoji GUP, samo Resnik (za kojeg imamo zagarantiranog kupca), će vrijediti minimalno 2.200 kn po dionici. Dakle, samo to će vrijediti 50% više od trenutne cijene na burzi!!! Ostaje 476.000 m2, od kojih je sada 100.000 m2 već građevinsko! Samo naprijed, slušajte vi Plejboja, kupite HRDH, hahaha! Nevjerovatno!?
Smart,
kako misliš nema veze sa gradonačelnikom. Ima i to debele. Prvo on je na jednoj od sjednica GV (mislim 33), eksplicite rekao GUP ide nsjkasnije do kraja godine. GUP je na očitovanje od njega otišao u KV 47 (23 ili 24.11.), ministarstvo ima rok od 45 dana za odgovor, i ko je tu lud. Drugo mi smo GUP očekivali od svibnja pa sve do sada, termin kada je otišao od gradonačelnika je očito politički dogovoren. Tužno i jadno. Tko kaže da mu županija sada neće uzvratiti udarac, jer je tamo druga opcija još uvijek na vlasti?
E, moj Silvan. Ti čekaš GUP od svibnja 2011.g., a ja od ožujka 2010.g., kad je Berket pismeno obavijestio HFP da će prenamjeniti zemljište KSST!!! Tako je, kako je, šta ćemo sad!? Kad sam čekao toliko, ništa mi ne znači čekati još malo, kao da imam neku drugu opciju!?
Odmorite se malo od KSST, ide Božić, veselo momci! [wink]
Za 20 dana kad se usvoji GUP, samo Resnik (za kojeg imamo zagarantiranog kupca), će vrijediti minimalno 2.200 kn po dionici.
Daj to preračunaj u radničke plaće pa da vidimo koliko će se još godina ova agonija odugovlačiti…
Za 20 dana kad se usvoji GUP, samo Resnik (za kojeg imamo zagarantiranog kupca), će vrijediti minimalno 2.200 kn po dionici.
Daj to preračunaj u radničke plaće pa da vidimo koliko će se još godina ova agonija odugovlačiti…
[/quote]
Agonija se neće razvlačiti s obzirom da je postalo nekima iz sindikata jasno da su potraživanja radnika ipak van okvira "državnih jasla". S obzirom na dugovanja prema njima (koja nisu zanemariva, ali nisu niti najveća stavka) – ne spadaju u gro plan.
Srdačan pozdrav
Država ni sama ne zna koliko vrijedne tvrtke ima u svom portfelju
…
• Znači li to da biste utemeljili novi fond?
– Želja mi je osnovati fond ili platformu koja će pokušati potaknuti sve hrvatske potencijale, osobito u Dalmaciji. Bavili bi se oživljavanjem nekih posrnulih brendova na tragu Dalmacijavina – onih koji imaju potencijal, ali su pred umiranjem. U tome vidimo investicijsku priliku jer bi takav fond mogao kupovati po razumnim cijenama, a s kvalitetnim menadžmentom sigurno bi napravili uspješnu poslovnu priču. Radilo bi se o zatvorenom fondu koji bi ulagao u Dalmaciju…
http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=144111
Srdačan pozdrav
Smart, jel ovo izlazi HITA?
Ma, jok, očito je netko uskakao u INU!? Nadam se da je pogodio vrh!?
I ako želite prodati, što ja nebi radio, barem ne do usvajanja GUP-a, povucite se skroz sa prodaje kako bi se kupnja malo popunila! Užario se telefon u uredu Gradonačelnika Berketa, kažu prva sjednica GV u siječnju! Pa, isplati se čekati, zar ne!?
Sretan Božić svima!
I ako želite prodati, što ja nebi radio, barem ne do usvajanja GUP-a, povucite se skroz sa prodaje kako bi se kupnja malo popunila! Užario se telefon u uredu Gradonačelnika Berketa, kažu prva sjednica GV u siječnju! Pa, isplati se čekati, zar ne!?
Sretan Božić svima!
Ma samo dajte kome treba lova samo prodajte, ima nas koji čuvamo za ove dane. Zato, kome se žuri sutra raspali po kupnji, naravno cijena je diskontna. Tko nezna ove elementarne činjenice koje spider pominje, taj niti ne treba biti u ovoj dionici. Usput danas je sjednica gradskog vijeća Kaštela pa možda bude kakvo zastupničko pitanje o GUP-u!?