KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

drazene pogledaj si promete ,tu sam ih kopipejstao pred mjesec-dva…
tek iznad 1500 su krenulli ENORMNO VELIKI prometi-toliko veliki da su se svi koji su kupovali nize mogli vise puta potpuno iskrcati.nanize je bilo vecih prometa tek mjesecima i mjesecima unazad ali puno manje nego kad su krenule vijesti.a i tada su veci prometi bili na visim cijenama .po sadasnjim cijenama ispod 1500kn se nikom ne isplati izlazit -osim panicarima.a s mini prometima niti mogu izaci

@elijah
– pa i ja sam isto gledao promete pa vidim da tu nutra nije ulazio niti jedan veci ulagac nego je nekolicina ljudi imala informacije i pokupovala jeftine dionice prije drugih i kasnije se iskrcala na ostalim spekulantima, zeljnima brze zarade na skupoj dionici koja nije vise resla kako su kupovali nego je padala sa tih visokih cijena
Samo za primjer:
-dionice kupljene 28.12.10 cijena/kom 700,00kn (prosjecna)
kupjeno/kom 80kom
ukupna cijena 56.000kn (promet)

-dionice prodane 11.03.11 cijena/kom 4.277,07kn (prosjecna)
prodano/kom 80
ukupna cijena 342.165 (promet)

– to je razlika od 286 000kn i lijepa kapitalizacija
– naruci cd-e iz skdd ima svega gore

Think twice befor investing , dont rush in any stock , dont be greedy

Ne znam šta je cilj ovakvih postova? Da se utvrdi da je netko kupio jeftino i prodao skuplje? Nije li to cilj. Problem je jedino ako je to bio netko iz ekipe povezane sa hfp-om, vladom, procijeniteljima jer oni su ovo zakuhali. Na tržištu ima jako puno firmi koje se prodaju po 10-20% svoje imovine i u pretežito su državnom vlasništvu. Šta kad bi npr sad Popijac ili Linic izašao i rekao da imaju kupca za jadroplov, i još uz to izjavio da brodovi u vlasništvu vrijede jedno 500 kn po dionici i da će obajviti natječaj po toj cijeni? Bas to napravio je cobankovic, čak šta vise i objavili su natječaj!!
Optuzivat nekog forumasa da je čitao novine i iskoristio priliku bas i nema smisla. Smart i ekipa koja je priliku prepoznala je pogriješila sto nije rasprodala sve na 4000 ali i oni su povjerovali političarima a to se u našoj zemlji ne smije. Npr cobankovic je izjavio i da je LRH dana na ime duga od 1,85 milijardi kuna i da će se ponistiti obveza Opatije a da ce SNHO obestetiti male dionicare.. Ništa od ovog nije istina i nitko za to ne odgovara. Rade li to iz neznanja, ili kako se često pokaže na kraju iz nekog interesa? No najvažnije je ipak da ksst vrijedi puno vise od 2500 kuna i to bi se moralo iskazati u bilanci, i zaustaviti da se imovina rasprodaje na štetu dionicara. Tu bi bilo pametno podržati smarta!!

Ne znam šta je cilj ovakvih postova? Da se utvrdi da je netko kupio jeftino i prodao skuplje? Nije li to cilj…

Kako je takvih jako malo, moglo bi se reći 1% na našoj burzi u proteklih nekoliko godina, stoga je zloba sve veća i veća prema njima!

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

@elijah

– pa i ja sam isto gledao promete pa vidim da tu nutra nije ulazio niti jedan veci ulagac nego je nekolicina ljudi imala informacije i pokupovala jeftine dionice prije drugih i kasnije se iskrcala na ostalim spekulantima, zeljnima brze zarade na skupoj dionici koja nije vise resla kako su kupovali nego je padala sa tih visokih cijena
Samo za primjer:
-dionice kupljene 28.12.10 cijena/kom 700,00kn (prosjecna)
kupjeno/kom 80kom
ukupna cijena 56.000kn (promet)

-dionice prodane 11.03.11 cijena/kom 4.277,07kn (prosjecna)
prodano/kom 80
ukupna cijena 342.165 (promet)

– to je razlika od 286 000kn i lijepa kapitalizacija
– naruci cd-e iz skdd ima svega gore

svaka cast onome tko je tako uspio kupit i prodat.to je bit burze…

Moze li netko napisat sve transakcije ksst ukljucujuci vrijeme i kolicinu od 23.11.2011.

– hvala

Evo dobili i branitelji svoje, dobar znak. I nije to tako malo:

3. FOND HR.BRANIT. IZ DOMOV.RATA I ČL. NJIHOVIH OBIT. 3.440 3,03 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA

Prebačeno na skrbnički!

3. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 3.440 3,03 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Koje je poljoprivredno zemljište trenutno isplativije kupiti … ovo donje koje nudi Grad Opuzenu ili Kaštelanskih Staklenika na burzi…?

Sve je isplativije, od čitanja tvojih bezveznih postova!
[/quote]
[lol] [thumbsup]

Jeste ovo pročitali u članku:
‘…Tko jeftino kupi državnu zemlju, već s prvom berbom mandarina ostvari vrtoglavu zaradu…’

u ovom trenutku dionica vrijedi 1400,00 kn. onoliko koliko se može dobiti na tržištu.ni lipe više.

u ovom trenutku dionica vrijedi 1400,00 kn. onoliko koliko se može dobiti na tržištu.ni lipe više.

Pa kupi onda

Nemoj zahebavat, kako si samo to izračunao? Baš si bistar!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

New Report

Close