Penga: "moj je zadatak uspješno upravljati tvrtkom do privatizacije!"
Nadajmo se da neće imati vremena, za pokazati svu raskoš svoga talenta! [smiley]
…Direktor Zračne luke Lukša Novak ponaša se autokratski, u najmanju ruku kao da je njegovo privatno vlasništvo. Ako si podoban, bit će ti dobro, ako šutiš i ne suprotstavljaš se šefovima, koji su postavljeni kao nečiji pijuni, nećeš imati nikavih problema…
[angry] Valjda je svima sada jasno zašto se tako ponaša i prema zemljištu u vlasništvu Kaštelanskih staklenika!? Neće ići moj Lukša, neće ići! Svima jednom dođe kraj, dosta je bahaćenja i lopovluka!
…Direktor Zračne luke Lukša Novak ponaša se autokratski, u najmanju ruku kao da je njegovo privatno vlasništvo.
A jel bi se i on trebao ponašati kao da je to državno vlasništvo?
…Direktor Zračne luke Lukša Novak ponaša se autokratski, u najmanju ruku kao da je njegovo privatno vlasništvo.
A jel bi se i on trebao ponašati kao da je to državno vlasništvo?
[/quote]
Zračna luka Split je javno dobro od strateškog značaja za RH, što ne znači da može privatne interese koristiti u svrhe koje narušvajaju njezine oblasti i načela postupanja pravednog gospodarstvenika.
Svo o tome imaš na jednom mjestu –Zakon o zračnim lukama
http://www.zakon.hr/z/439/Zakon-o-zra%C4%8Dnim-lukama
Srdačan pozdrav
Gledajući burzu, visoke cijene zlata, vjerojatnu devalvaciju eura, slom tržišta nekretnina…, ne mogu se oteti dojmu da će ulaganje u zemljište doći u fokus. Živi bili pa vidjeli.
Altay,
Ovdje ima 100%-tni kupac za to zemljište, ZL Split, a nikakva kriza ih ne može odbiti od istoga. Proces širenja je neophodan i planiran, novaca imaju i mogu se zadužiti bez ikakvih problema. Kako će naša ekipa uspjeti dogovoriti otkup, vidjet ćemo brzo! Investicija 100% osigurana! [thumbsup]
Gledajući burzu, visoke cijene zlata, vjerojatnu devalvaciju eura, slom tržišta nekretnina…, ne mogu se oteti dojmu da će ulaganje u zemljište doći u fokus. Živi bili pa vidjeli.
prvo se prenamjeni dio u gradjevinu pa se skupo proda pa se tu namirimo a kasnije… ak treba moze fokus s ostatkom na poljoprivredu 😉 pa se i tu mozemo namirit ;))
Po struci diplomirani ekonomist, Jadran Penga u “Staklenicima” radi od 1996. godine, a u trenutku izbora obavljao je poslove komercijalnog direktora.
S obzirom na složenu situaciju u poduzeću, Pengi slijedi nimalo laka zadaća, prije svega osiguranje sredstava za plaće i ulaganja u proizvodnju.
– Zahvalan sam Nadzornom odboru na povjerenju koje mi je ukazano u provođenju aktivnosti usmjerenih na ozdravljenje “Staklenika”, u čemu očekujem potporu svih djelatnika i suradnika – kaže Penga.
– Unatoč svim problemima, “Staklenici” su sa svojim proizvodima prepoznatljivi na tržištu i moj je zadatak uspješno upravljati tvrtkom do privatizacije. Kratkoročno, važno je održati likvidnost i dogovoriti nastavak suradnje s “Agrofructusom”, ali i ostalim kupcima, prije svih tvrtkama “Kerum” i “Tommy”, najavljuje novi direktor.
Dosadašnji direktor “Kaštelanskih staklenika” Ivo Benzon, kojeg je Nadzorni odbor smijenio zbog lošeg poslovanja, postavljen je za financijskog direktora.
u zemlji čudesa te smjene s mista direktora jer ne radiš ništa, pa te za nagradu postave na misto financijskog direktora…a onoga s mista komercijalnog direktora postave za glavnog direktora…
nagradno pitanje : di je završija direktor proizvodnje?
e moj narode, ovako je u svakoj firmi…
"Što se tiče razloga smjene, oni se odnose na umor Uprave u dugogodišnjim nastojanjima očuvanja tvrtke, što je prouzročilo nedostatak vizije za daljnji razvoj tvrtke i provođenje unutarnje reorganizacije koja bi dovela do pozitivnih pomaka u poslovanju. "
Ovo su razlozi smjene koje je NO naveo. E sad ti isti umorni "stručnjaci" bez vizije samo zamjene svoja mjesta. A treba se malo odmoriti od nagomilanih gubitaka i nerada. Baš je kaštelancima potreban umorni financijski direktor jer će tu novci padati s neba a on se ne treba ni dizati iz direktorske fotelje. Fuj NO i AUDIO, nakon izbora šic skupa sa ovom vladom.