KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vjerujem da nisi puno popušio na građevinarima!? [sealed]

zapravo i nisam….u svakom slučaju popušio sam puuuuuuno manje nego tvoje žrtve koje si navukao na kupnju KSST na 4500-5000 kn (-70%) [bye]
[/quote]

Ma da, nitko od vas nije ništa popušio na burzi, svi ste zaradili milione. Buffett vam nije do koljena. Daj, dosadni ste sa pričom o navlačenju, to je ispričano 50x! Zovite Čobankovića, ako imate problema sa navlačenjem na staklenicima!? Smart je mene navukao na KSST kad je bila 600 kn, a ako netko poslije nije prodao ili je kupovao po 4000 kn, to je njegov problem!

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

Hahah, pa svi bi ovdje bili najsretniji da ovo sve propadne, zato ja to neću dopustiti. Tvrdim da dionica KSST vrijedi preko 4.000 kn i dat ću sve od sebe da svi dioničari postignu tu vrijednost. Na ovaj ili na onaj način! [wink]

P.S. Naravno, sve što radim, radim zbog postojećih dioničara, ne zbog nekoga tko bi dionice trebao kupiti na burzi danas i dignuti cijenu za 10% sa 2 komada! Zaista me ta sića ne interesira!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Moj prijedlog restrukturiranja i privatizacije KSST, koji je u detaljnoj izradi i koji će do kraja mjeseca poslan u Vladu i ministarstva je slijedeći!

1) Zabraniti cijepanje i prodaju pojedinačnih parcela Resnika, jer nisu to parcele u vlasništvu ZL Split, pa da ih otkupljuju kako im se digne!

2) Nakon prihvaćanja izmjene GUP-a, kompletan Resnik prodati ZL Split, jer je njima i namjenjen!

3) Sredstva (cca. 340 mil. kuna) raspodijeliti na slijedeći način: 100 mil. za pokrivanje dugova i otpremnina viška radnika. Ostatak od cca. 2.100 kn isplatiti dioničarima kroz dividendu. Na taj način bi država uprihodovala cca. 200 mil. kuna, braniteljski fond oko 7,3 mil. kuna…

4) Raspisati natječaj za prodaju KSST, (Knežine, Kaštela i Brnik = 479.000 m2) po početnoj cijeni od 2.046 kn. Vrlo vjerovatno bi se kupac jednostavno pronašao na taj način, a država bi opet uprihodovala cca. 200 mil. kuna, braniteljski fond opet, 7,3 mil. kuna…

5) Ukupno bi se na taj način postigla minimalna cijena za dionicu cca. 4.150 kn, a država bi ukupno od KSST uprihodovala oko 400 mil. kuna. Tvrtka bi se sigurno privatizirala i nastavila sa radom.

Rok restrukturiranja odmah po izmjeni GUP-a! Dakle, kraj prosinca, privatizacija početak godine. Plan je ozbiljan i nije nikakva zahebancija, smatram da je odličan, a u detalje ću predstaviti na webu čim bude poslan u Vladu.

Dooobar plan, samo ne šalji ništa krajem ovog mjeseca nego idućeg (kad bude poznat primatelj… [wink])

Pa, nije loša ideja oximoron. Uglavnom, vidjet ćemo sutra na skupštini šta dioničari kažu o svemu!?

čitam ja to dobro… prodo si po 2.400 (300% zarade kako si dole naveo…) a ne po nešto sitno ispod 5.000… hmmm….

@spiderman

ajd skrati priču… nisi prodao na vrijeme 21.02. i to je to…

Dream on zizi, javi se ako ti budu trebat lekcije iz investiranja. Ove godine sam u plusu 300%. [tongue]
[/quote]

Vjerujem da nisi puno popušio na građevinarima!? [sealed]

zapravo i nisam….u svakom slučaju popušio sam puuuuuuno manje nego tvoje žrtve koje si navukao na kupnju KSST na 4500-5000 kn (-70%) [bye]
[/quote]

Ma da, nitko od vas nije ništa popušio na burzi, svi ste zaradili milione. Buffett vam nije do koljena. Daj, dosadni ste sa pričom o navlačenju, to je ispričano 50x! Zovite Čobankovića, ako imate problema sa navlačenjem na staklenicima!? Smart je mene navukao na KSST kad je bila 600 kn, a ako netko poslije nije prodao ili je kupovao po 4000 kn, to je njegov problem!
[/quote]

Samo 16kom. na bidu iznad 1000kn,a tako puno obećava… [cool]

Danas samo 6kom.na bidu iznad 1000kn…..je li moja gledalica u redu?????????????

@moderator
zašto ne mogu staviti ovaj link: http://www.youtube.com/watch?v=-AXD9a7K0SY

mislim da je jako koristan i da se na njemu vidi kako je proizvodnja hrane u staklenicima itekako unosan posao. Stvarno mi nije jasno kako uprava Kaštelanskih staklenika (ustvari nam je to svima jasno),
ne uspijeva poslovati pozitivno. Bez velikih kreditnih zaduženja i uhodanom proizvodnjom. Sutra na skupštini tražit ću da nas obavijeste pošto prodaju kilo poma i paprika Agrofructusu. Uvjeren sam da srž problema počinje upravo tu.

Tvrdim da dionica KSST vrijedi preko 4.000 kn

Dionica vrijedi onoliko koliko netko za nju nudi [kiss]

…Uvjeren sam da srž problema počinje upravo tu.

Srž problema je u lopovštini, ali ako neće po mome dalje, onda će po Uskokovom i Dorhovom! Po njihovom neće 100%!

…Uvjeren sam da srž problema počinje upravo tu.

Srž problema je u lopovštini, ali ako neće po mome dalje, onda će po Uskokovom i Dorhovom! Po njihovom neće 100%!
[/quote]
Anonimno… ili..?
http://www.dorh.hr/Default.aspx?art=4492

Neda mi se ovdje previše konkretno pisati o svemu, kako bi ovi se ovi mačići iživljavali na mojim postovima. Onaj koga ovo ozbiljno interesira će doći na skupštinu i tamo nešto više saznati. Nema smisla ovdje razglabati, sa nekim tko uopće nema dionice KSST!

Neda mi se ovdje previše konkretno pisati o svemu, kako bi ovi se ovi mačići iživljavali na mojim postovima. Onaj koga ovo ozbiljno interesira će doći na skupštinu i tamo nešto više saznati. Nema smisla ovdje razglabati, sa nekim tko uopće nema dionice KSST!

Istina Smart!

New Report

Close