Vidim ovdje se i dalje mlati prazna slama, samnom il bez mene hi hi …
Ekipo, ako se ovako nastavi ne gine nam Transadria 2 !..
Mislim, šta, još tih 300 000 kvadrata da razbucaju rodjacima i ekipi i ode vrijednost KSST na 5 glavi po dionici ..
A panjevi još uvijek ovo kupuju i po 1500 kn …
Ajme, kako je žalosno gledati navučenu škvadru, prijatelje, rodbinu gdje se muče i pate u jednoj dionici, a znaaaš da ništa više od toga , da je priči kraj, i da ta ekipa više nikada neće izvuć svoju lovu van, a kamoli promašenu dobit [cry] [embarass]
Na KRAS-R-A samo 9 kupnji, na JNAF-R-A 11 kupnji, na TNPL-R-A 12 kupnji… Navala je svuda, istina!
[/quote]
nešto tu vonja smart, a nisi ti od jućer znaš i sam
[/quote]
Zna on dobro ne sekiraj se za njega….samo znaju li drugi dioničari šta ih čeka?????
Vidim ovdje se i dalje mlati prazna slama, samnom il bez mene hi hi …
Ekipo, ako se ovako nastavi ne gine nam Transadria 2 !..
Mislim, šta, još tih 300 000 kvadrata da razbucaju rodjacima i ekipi i ode vrijednost KSST na 5 glavi po dionici ..
A panjevi još uvijek ovo kupuju i po 1500 kn …
Ajme, kako je žalosno gledati navučenu škvadru, prijatelje, rodbinu gdje se muče i pate u jednoj dionici, a znaaaš da ništa više od toga , da je priči kraj, i da ta ekipa više nikada neće izvuć svoju lovu van, a kamoli promašenu dobit [cry] [embarass]
Vidim ja da bi ti htio smanjit prosjek ali teško,morat ćeš malo više riskirati s dionicama koje imaš(stavi ih na 1500 pa možda i uspiješ ali samo možda).
Zna on dobro ne sekiraj se za njega….samo znaju li drugi dioničari šta ih čeka?????
Šta ih čeka?
Ovo je ta odluka vlade sa današnje sjednice.Po kriteriju za naplatu vidim da većina od 2,5 milje ide u ksst.
+ 4 kn po m2, zatvoreni staklenici! KSST ima cca. 238.000 m2 zatvorenih staklenika = 952.000 kn.
Ovo je ta odluka vlade sa današnje sjednice.Po kriteriju za naplatu vidim da većina od 2,5 milje ide u ksst.
+ 4 kn po m2, zatvoreni staklenici! KSST ima cca. 238.000 m2 zatvorenih staklenika = 952.000 kn.
[/quote]
Malo si se zaletio sa izračunom…. da nije možda prije = 0,00 KN…escherichia coli
"Kaštelanski staklenici": Bakterije kod nas nema, ali povrće se ipak ne prodaje
http://slobodnadalmacija.com/Split-%C5%BEupanija/tabid/76/articleType/ArticleView/articleId/139971/Default.aspx
"…Prema riječima direktora Benzona, problemi su nastali u lipnju kad je tržište reagiralo na pojavu afere s Escherichijom coli, bakterijom koja nije pronađena u kaštelanskim proizvodima…!
http://slobodnadalmacija.com/Split-županija/tabid/76/articleType/ArticleView/articleId/144154/Default.aspx
@ZiZi, pa uzrok zaraze nije ni bila ta bakterija, tako da je KSST u konkurenciji. Međutim, definitivno će dobiti manje nego što su izgubili, to zna svatko tko se ikad i površno bavio državnim odštetama.