KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@Plejboj
eto… ja vidio/pročitao ovo: "…jednako kao i hrvatski branitelji u čiji je fond Vlada transferirala ACI, dubrovački hotel Maestral, Kaštelanske staklenike i Luku Rijeka. Tržišna vrijednost ovih dionica je oko 8,5 milijuna kuna…" tj. po osnovi članka u Nacionalu, fond hrvatskih branitelja dobiva dionice od 4 poduzeća čija je trživost – logički na dan 26.10.2011. (jer je sjednica bila 27.10.2011) bila 8,5 milijuna kuna…

Plejboj, daj još pet postova

Hahahah!

Btw. Zaista sam iznenađen, KSST u braniteljskom fondu! Pa, oni zaista vrijede! [smiley]

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

@ZZtop

krivo racunas tu su ukljuceni: ACI, hotel Maestral, Kaštelanski staklenici i Luka Rijeka.

Baš sam htio napisati, ali to uopće nije bitno. Bitno je to, da su KSST svrstali uz bok HT-u i državnim obveznicama. Dragi moji, nebi oni ovo napravli da se nešto opasno ne kuha oko staklenika i da vrijednost dionice neće drastično porasti!?

…najavio je Duvnjak te istaknuo tvrtke Agroduhan, Kaštelanski staklenici te Tvornicu voća i povrća Vinka kao moguće akvizicije njemačkim investitorima u hrvatsku poljoprivredu i prehrambenu industriju…

Davno je to bilo Smart. Vinka ide Hrvatu.
[/quote]
Nadam se i staklenici!?

P.S. Nije nikakav nagovor na kupnju, ovo vam je smeće od dionice, nešto kao HT i obveznice! [wink] E, jesu mi lijepo poželjeli laku noć, ni novi natječaj me nebi više razveselio! Ovo ipak ima veću težinu! Samo vi nastavite sutra sa prodajom, izrokajte je ispod 1000 kn, obavezno!

Btw. Zaista sam iznenađen, KSST u braniteljskom fondu! Pa, oni zaista vrijede! [smiley]

Pa čekaj, i Vjesnik i Varteks su u Braniteljskom fondu, kakva je sad referenca ako taj fond dobije otprilike tri posto Staklenika?!

Jel to ovaj fond?

http://www.erste-invest.hr/UserDocsImages/Polugodi%C5%A1nje%20izvje%C5%A1%C4%87e%202011.pdf

Ne pravim se blesav, već jednostavno ne kužim čemu takav optimizam? Pa Fond dobiva zanemariv udio, nije da postaje većinski vlasnik. Nominalna vrijednost sve četiri prebačene dionice ukupno iznosi 11 milja kuna.

@ZZtop

krivo racunas tu su ukljuceni: ACI, hotel Maestral, Kaštelanski staklenici i Luka Rijeka.

Baš sam htio napisati, ali to uopće nije bitno. Bitno je to, da su KSST svrstali uz bok HT-u i državnim obveznicama. Dragi moji, nebi oni ovo napravli da se nešto opasno ne kuha oko staklenika i da vrijednost dionice neće drastično porasti!?

…najavio je Duvnjak te istaknuo tvrtke Agroduhan, Kaštelanski staklenici te Tvornicu voća i povrća Vinka kao moguće akvizicije njemačkim investitorima u hrvatsku poljoprivredu i prehrambenu industriju…

Davno je to bilo Smart. Vinka ide Hrvatu.
[/quote]
Nadam se i staklenici!?

P.S. Nije nikakav nagovor na kupnju, ovo vam je smeće od dionice, nešto kao HT i obveznice! [wink] E, jesu mi lijepo poželjeli laku noć, ni novi natječaj me nebi više razveselio! Ovo ipak ima veću težinu! Samo vi nastavite sutra sa prodajom, izrokajte je ispod 1000 kn, obavezno!
[/quote]

jel ti to o ovom HT-u?
http://www.poslovni.hr/img/BigShadowed/167242.jpg

…Ne pravim se blesav, već jednostavno ne kužim čemu takav optimizam?

Skužit ćeš, don’t worry!

Na 4.000 kn si pisao hvalospjeve na KSST, a sad više ništa ne kužiš. Dobar si leb, dobar! [wink] Možda se ipak praviš malo blesav!?

korisniče lebowski,
sve je relativno…fond po današnjih cijenama u dionicama kaštelanskih staklenika dobiva skroman iznos kuna….ali koisniče lebowski, ako ta dionica ode na 20.000 ili čak na 50.000 to i nije tako mali iznos….zato korisniče lebowski, gdjegod imamo iznos koji je proizvod množenja dva ili više faktora od kojih je samo jedan konstantan mi ne možemo govoriti niti o malom niti o velikom iznosu… [wink]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

istina korisniče lebowski,

dobio je taj fond i dionice varteksa i dionice vjesnika…to je bilo onda kad vlast nije znala kud će s tim dionicama, danas je drugo vrijeme korisniče lebowski, danas vlast ne zna kud će sama sa sobom, pa dijeli i srebro i zlato ne bi li našla novi hlad za sebe…sad se više ne pita pošto je hlad, a i zašto bi kad se ima, a ima se, barem u dionicama…sve je relativno korisniče lebowski [wink]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

… ne kužim čemu takav optimizam? Pa Fond dobiva zanemariv udio, nije da postaje većinski vlasnik. Nominalna vrijednost sve četiri prebačene dionice ukupno iznosi 11 milja kuna.

upavo tako, prebacili su im neku siću. vjerojatno im treba za tekuće troškove, stipendije i slično. Dali su im one dionice koje mogu lako utopiti na burzi, tj. koje su koliko – toliko likvidne. moglo bi uskoro biti jeftine kupnje KSST…stvarno jeftine

istina korisniče lebowski,

dobio je taj fond i dionice varteksa i dionice vjesnika…to je bilo onda kad vlast nije znala kud će s tim dionicama, danas je drugo vrijeme korisniče lebowski, danas vlast ne zna kud će sama sa sobom, pa dijeli i srebro i zlato ne bi li našla novi hlad za sebe…sad se više ne pita pošto je hlad, a i zašto bi kad se ima, a ima se, barem u dionicama…sve je relativno korisniče lebowski [wink]

Kad se dijelio Varteks to je tad isto bilo zlato i srebro pa nešto potamnilo, kaj ne?
Jedino što ste pametno napisali korisniče OEtker je da je sve relativno. Ali to nije neka novost.

ovim cinom pale su sve zavjese a sa njima i iluzorno potenciranje da je ksst high class dionica.
ovdje su pogubljeni i novci i iluzije.

free flow information

starkelja,

nemoj brijat neke sikiriki fore jer ako se spustim na tvoj nivo komunikacije otpast će ti i te tri sjede na glavi !

a sad, razmisli do ponedjeljka koja je fer cijena za livadu pa onda to postaj ovdje !

Znam, zaheban si do bola, usro sam se živ! Kažeš sikiriki, hm, to je plejboj znao koristiti!?
[/quote]

i, koja je onda fer cijena za livadu ?

New Report

Close