Vlada je u Fond očito prebacala neznatan dio dionica KSST. Ako želite znači točan broj, uputite zahtjev na pravo pristupa informacija, odgovor provjereno stiže poštom u roku od cca dva tjedna. Ili možda kasnije s obzirom na predizborno vrijeme i tako to.
Koliko god da je prebacila dionica, ne treba biti ciničan – očito su se birale dionice koje će se u budućnosti moći "unovčiti". Uputio zahtjev Fondu i Vladi RH i resornom ministarstvu.
Srdačan pozdrav
[/quote]
Zadnji put kad sam ovoj vladi pripisivao inteligenciju, izgubio sam podosta novca, tako da mi nemoj zamjerati na cinizmu. 🙂
Koliko god da je prebacila dionica, ne treba biti ciničan – očito su se birale dionice koje će se u budućnosti moći "unovčiti". Uputio zahtjev Fondu i Vladi RH i resornom ministarstvu.
Srdačan pozdrav
[/quote]
Zadnji put kad sam ovoj vladi pripisivao inteligenciju, izgubio sam podosta novca, tako da mi nemoj zamjerati na cinizmu.
[/quote]
Nisi jedini [wink] Interesira me još jedna stvar, ali o tome uskoro. Srdačan pozdrav
…Takva je primjerice odluka o dokapitalizaciji posrnule vinkovačke tvrtke Vinka kojoj je oprošteno poreznih dugova u iznosu od 62 milijuna kuna. Vinka je tvrtka u većinskom državnom vlasništvu i s određenim tržišnim potencijalom…
Ipak, radnici Vinke bit će zadovoljni, jednako kao i hrvatski branitelji u čiji je fond Vlada transferirala ACI, dubrovački hotel Maestral, Kaštelanske staklenike i Luku Rijeka.
http://www.nacional.hr/clanak/118857/tvornice-radnicima-dionice-braniteljima
U toku Njemačko-hrvatskoga gospodarskog foruma koji je održan 15. i 16. lipnja u Zagrebu…
…najavio je Duvnjak te istaknuo tvrtke Agroduhan, Kaštelanski staklenici te Tvornicu voća i povrća Vinka kao moguće akvizicije njemačkim investitorima u hrvatsku poljoprivredu i prehrambenu industriju…
Hm!?
hm?!….ima li neka zemlja a da joj u bilateralnim susretima nisu ponuđeni staklenici?…..
a sad su još branitelji dobili dionice……ajoj
negdje po sredini…
Svatko tko nesto zna o braniteljskom fondu, zna da taj fond ne smije propasti i zna kakve se dionice u njega stavljaju (uostalom pogledajte ostale tri). Kad sam ovo vidio rekao sam djeci da ce im te dionice tata ostaviti za skolovanje :).
Sto se trenutne cijene tice sto reci: 185 kn/m2 u Kastelima.
U toku Njemačko-hrvatskoga gospodarskog foruma koji je održan 15. i 16. lipnja u Zagrebu…
…najavio je Duvnjak te istaknuo tvrtke Agroduhan, Kaštelanski staklenici te Tvornicu voća i povrća Vinka kao moguće akvizicije njemačkim investitorima u hrvatsku poljoprivredu i prehrambenu industriju…
Hm!?
Davno je to bilo Smart. Vinka ide Hrvatu.
Ovi komentari "lagali ste ljudima" su najbolji. Tu smo svi punoljetni i koliko toliko inteligentni da možemo procijeniti koliko vrijedi prostor od aerodroma do kaštelanskog zaljeva. A što se tiče navlačenja, pa upravo ti koji razgovaraju sa svima gore pobrojanima, upravo su oni rekli koliko vrijedi ksst, nitko na forumu, i to ne bilo gdje već u odajama i za stolom gdje se kroji ekonomska sudbina zemlje.
što mislite, hoće li braniteljski fond odmah početi s rasprodajom KSST na burzi???
http://www.vlada.hr/naslovnica/priopcenja_za_javnost/2011/listopad/priopcenje_sa_159_sjednice_vlade_rh
negdje po sredini…
Svatko tko nesto zna o braniteljskom fondu, zna da taj fond ne smije propasti i zna kakve se dionice u njega stavljaju (uostalom pogledajte ostale tri). Kad sam ovo vidio rekao sam djeci da ce im te dionice tata ostaviti za skolovanje :).
gdje se tu spominju KSST?? a da se i radi o KSST tržišna istih bi po donjem – iznosila cca 1900 kn…
Donesena je Odluka o prijenosu dionica Fondu hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji. Sveukupna nominalna vrijednost dionica iznosi 11.201.600,00 kuna, odnosno sveukupna tržišna vrijednost predmetnih dionica iznosi 8.500.040,00 kuna.
krivo racunas tu su ukljuceni: ACI, hotel Maestral, Kaštelanski staklenici i Luka Rijeka.
http://www.vlada.hr/naslovnica/priopcenja_za_javnost/2011/listopad/priopcenje_sa_159_sjednice_vlade_rh
negdje po sredini…
gdje se tu spominju KSST?? a da se i radi o KSST tržišna istih bi po donjem – iznosila cca 1900 kn…
Donesena je Odluka o prijenosu dionica Fondu hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji. Sveukupna nominalna vrijednost dionica iznosi 11.201.600,00 kuna, odnosno sveukupna tržišna vrijednost predmetnih dionica iznosi 8.500.040,00 kuna.
[/quote]
http://www.nacional.hr/clanak/118857/tvornice-radnicima-dionice-braniteljima
Treći odlomak, četvrti red …
Pa ti vidi .. [wink]