Imate na posljednjoj sjednici vlade o Kastelanskim staklenicima.
Transferira se dio dionica u braniteljski fond. Ne prodajite jeftino, za branitelje se uvijek izabiru prave dionice. Da su ove osudene na propast sigurno se ne bi njima dodjeljivali. LP.
a znači sad će oni početi kipati na burzi, baš super…pogledajte što su napravili na LKRI, srokali je sa 240 na 140 kn!
Transferira se dio dionica u braniteljski fond. Ne prodajite jeftino, za branitelje se uvijek izabiru prave dionice. Da su ove osudene na propast sigurno se ne bi njima dodjeljivali. LP.
Ako može link, ja to na zadnjoj sjednici ne vidim
a znači sad će oni početi kipati na burzi, baš super…pogledajte što su napravili na LKRI, srokali je sa 240 na 140 kn!
[/quote]
Također nisam uspio pronaći!? Ako se zaista prebacuju u fond branitelja, onda definitvno ide preuzimanje!
janko30, prebacivanje u fond branitelja ne znači da se dionice dijele braniteljima koji će ih poslije prodavati na burzi, već fondu koji će poslije odlučiti hoće li taj paket dionica prodati kupcu ili ne!? Sjetite se INE. Jedino, ako altay nije nešto krivo pročitao!? Altay, link!
… onda definitvno ide preuzimanje!
nemoj više, molim te!
pa zar nisi dovoljno naivaca već uvukao ovamo koji sad bilježe i po -70% u par mjeseci!?!
[/quote]
Također nisam uspio pronaći!? Ako se zaista prebacuju u fond branitelja, onda definitvno ide preuzimanje!
janko30, prebacivanje u fond branitelja ne znači da se dionice dijele braniteljima koji će ih poslije prodavati na burzi, već fondu koji će poslije odlučiti hoće li taj paket dionica prodati kupcu ili ne!? Sjetite se INE. Jedino, ako altay nije nešto krivo pročitao!? Altay, link!
[/quote]
di se spominju KSST ??? možda ja ne vidim….
http://www.vlada.hr/hr/naslovnica/priopcenja_za_javnost/2011/listopad/priopcenje_sa_159_sjednice_vlade_rh
http://www.vlada.hr/hr/naslovnica/sjednice_i_odluke_vlade_rh/2011/159_sjednica_vlade_republike_hrvatske
Da, jadan onaj koji se navuče u KSST po 1200 kn!? Nebi oni bez veze prebacivali dionice KSST u braniteljski fond, naravno, ako je to istina. Ja to nisam vidio, čekam da altay stavi link!?
Ako su dionice prebacili braniteljma to bi značilo da će ih biti koliko hoćeš po 700 kn. Uvijek je bilo tako, barem do sada. Izgleda da ova vlada nema više volje ni snage baviti se prodajama. Oni jednostavno odlaze a probleme će rješavati neki drugi.
Ako su dionice prebacili braniteljma to bi značilo da će ih biti koliko hoćeš po 700 kn. Uvijek je bilo tako, barem do sada. Izgleda da ova vlada nema više volje ni snage baviti se prodajama. Oni jednostavno odlaze a probleme će rješavati neki drugi.
Jedno je prebacivati braniteljima,a drugo je u BF. BF koliko ja znam je dobio dionice isključivo HT-a i INA-e, sve nešto bezveze. INA riješena 1100 kuna više od IPO-a, a HT-sijeva dividenda već godinama, a dionica 20 kuna niže od IPO-a, baš su dobili gluposti. Ako ovo dobije BF onda je to još jedna garancija da ovo ide na svoju realnu vrijednost, a to definitivno nije 1100 kuna.
Ipak, radnici Vinke bit će zadovoljni, jednako kao i hrvatski branitelji u čiji je fond Vlada transferirala ACI, dubrovački hotel Maestral, Kaštelanske staklenike i Luku Rijeka.
http://www.nacional.hr/clanak/118857/tvornice-radnicima-dionice-braniteljima
Vlada je u Fond očito prebacala neznatan dio dionica KSST. Ako želite znači točan broj, uputite zahtjev na pravo pristupa informacija, odgovor provjereno stiže poštom u roku od cca dva tjedna. Ili možda kasnije s obzirom na predizborno vrijeme i tako to.
Korisniče ZZtop,
ne tako davno, nema tome ni par sati, napisali ste
di se spominju KSST ??? možda ja ne vidim….
Korisniče ZZtop, sad se ja pitam, a zašto bi to negdje moralo pisati, a pitam se, a i zašto bi vi to morali vidjeti…ne tako davno, pisali su da imaju kupca za staklenike, ne jednoga nego više njih, kako reče onaj čobanković, pa ispade da ili nisu imali ili da nisu iskreni kad pišu, pa se nešto mislim, njima možeš vjerovati samo kad ništa ne pišu, kad ništa ne kažu, kad se samo šuška.
Nadalje, što se tiče vašega viđenja….ne tako davno vi ste korisniče ZZtop, vidjeli sve što su oni za prodaju staklenika napisali, pa tome niste vjerovali….i sad, da oni nešto napišu, a vi vidite, vi opet ne bi vjerovali, zato, bolje vam je da ništa ne vidite …zato, bolje vam je ovako kad se samo šuška, ovako vam se pruža prilika da u nešto vjerujete…davno sam čitao neke vaše postove ali sjećanje me dobro služi, ja primjetih da vi ni u što niste vjerovali…evo, sad vam se pruža prilika da u nešto vjerujete. To je dobro za vas…Andrić je davno rekao i napisao
Ko ljudima sve vjeruje, prolazi rdjavo; ko ništa ne vjeruje, još gore.
Vlada je u Fond očito prebacala neznatan dio dionica KSST. Ako želite znači točan broj, uputite zahtjev na pravo pristupa informacija, odgovor provjereno stiže poštom u roku od cca dva tjedna. Ili možda kasnije s obzirom na predizborno vrijeme i tako to.
Koliko god da je prebacila dionica, ne treba biti ciničan – očito su se birale dionice koje će se u budućnosti moći "unovčiti". Uputio zahtjev Fondu i Vladi RH i resornom ministarstvu.
Srdačan pozdrav