KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zbunilo me ono s Antonio tradeom, 2009. godine na Brniku se vodilo 9,.5 ha zemlje u vlasništvu KSST, sad je spalo na 5 ha… To što je riješeno nagodbom vodilo se kao 22 milje kuna, uprihođeno 10, još jedan vrstan potez…
[/quote]

U prijevodu sto kuna po kvadratu ??…

Dakle sad si nam lijepo otkrio ukupnu vrijednost KSST nakon što prodaju zemlju aerodromu da se uopće vrate na nulu, a prema Smartovoj gornjoj objavi :

Resnik – 137 000 poljoprivrednog*100kn (iako je dio neobradiv al ajde neka bude ) = 13 700 000 kn

Resnik – 41 500 gradjevinskog*1100 kn (koliko traže od ZL-a za istovjetno) – 45 000 000kn

Kaštela – poljoprivredno 102 000*100 kn = 10 000 000 kn

Kaštela – gradjevinsko 14 000*1100 kn = 15 400 000 kn

Knežine – poljoprivredno 254 000*100 kn = 25 400 000 kn

Knežine – gradjevinsko 3500m2 zgrade*7500 kn m2 ovdje = cca 26 000 000 kn

Brnik – 30 000 m2 gradjevno pod upitnikom al ajde neka bude i to *1100kn = 36 000 000 kn

Sveukupan zbroj je 172 000 000 kn i to ovako jedva nategnuto.

Dakle ako doista izlifraju oba ta komada ZL-u , po meni najvrednije dijelove zemlje, na ime ionako fiktivnog duga napravljenog malverzacijama i neprofesionalnim poslovanjem, o etici da ne pričamo, i k tome još dug državne kompanije državi koju je prodaje, onda smo doista nahebali.

Jer 172 000 000 kn na sadašnjih 110 000 dionica je jedva 1600 kn po dionici. A da ne spominjem još i to da debosi dio duga misle prebiti izdavanjem novih dionica vjerovnicima.
Ljudi moji, sve mi ovo miriši na Transadriu i to i previše, a svi znamo kako je njezina priča išla –

KAda je pala na opće smatrano dno – cca 3000 kn tek onda je počela padati dalje, i to nezaustavljivo sve dok nije došla na 3 % nekadašnje burzovne vrijednosti

(260 kn naspram 9000 kn koliko je bila u peaku, čak i više zapravo)

[/quote]

Plejboj, pa što tebe brine – sam si kazao da ne posjedujes ove dionice, da te ne interesiraju? Čemu onda ovakvo hoodovsko pisanje? [smiley]
[/quote]
izgleda da će neki morati zasukati rukave i saditi pome ako žele da im se vrijednost dionice popravi ,kopati buže a umisto vode možda pronađu i naftu
ne likujem samo mi je ža investitora koje su navukli na kupnju dionica po mnogo većim cjenama
mislim da bi dioničari trebali tužiti držabu i nek im isplate razliku u gubicima ili eventualno plate po 5000-7000 kn koliko su naveli u natječaju

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

OVER & OUT!
Zadnji post na forumu poslovni.hr [wink]
Sretno
[/quote]

Smartu iskreno želim svako dobro, jer se pokazao kao čovjek. Uvjeren sam u to. Svi bijesni neka usmjere svoj bijes na pravu adresu – one koji omogučuju ovakav lopovluk. Hvala bogu, izbori su uskoro.

I mene su izbacili iz takta, ovo rušenje danas mi diglo tlak

ljudi prodaju dok je cijena iznad 1000 kn jer je pitanje koliko će još tu ostati….dosta starih forumaša kupovalo je na 600-900 kn tako da oni imaju računicu i sada prodati (ne kažem da oni prodaju)
osim toga, već 2 natječaja su propala, dolaze izbori, fomiranje nove vlade, izmjene legislative i tko zna da li će i kad izaći novi natječaj
tako da iz te perspektive mene uopće ne čudi što ljudi ovdje prerežu gubitak i odu u neke druge dionice [rolleyes]

Čuvajte hlače da ne odu i gaće!

I mene su izbacili iz takta, ovo rušenje danas mi diglo tlak

ljudi prodaju dok je cijena iznad 1000 kn jer je pitanje koliko će još tu ostati….dosta starih forumaša kupovalo je na 600-900 kn tako da oni imaju računicu i sada prodati (ne kažem da oni prodaju)
osim toga, već 2 natječaja su propala, dolaze izbori, fomiranje nove vlade, izmjene legislative i tko zna da li će i kad izaći novi natječaj
tako da iz te perspektive mene uopće ne čudi što ljudi ovdje prerežu gubitak i odu u neke druge dionice [rolleyes]
[/quote]
ne pricaj gluposti,nije ovo precjenjeni gradjevinac kojem propadaju poslovi i ulagaci izlaze iz dionice jer nema pespektivu sljedecih par godina,neko firma koja ima potcijenjenu vrijednost radi vrijednog zemljista i koja je pred par godina suvremenizirana najnovijom svjetskom tehnologijom,u procesu financijske sanacije i prodaje i trazenja novog vlasnika.cijena koju trazi drzava i na koju bi bio spreman kupac ce se trebat dogovorit ,vjerojatno korigirat i to je to

Ja bi volio da ovo zemljište 48.297 m2 ostane u njihovom vlasništvu i da ga ne prodaju, šta mislite, ima li šanse?

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

Ja bi volio da se svi maknu sa aska

a ja bi volio da mi netko proda po 1300 kn [pray]

U novom Lideru je bila kratka vijest o ovom natječaju za prodaju zemljišta i planu kako rasporediti ta sredstva. Nisam stigao skenirati pa da stavim ovdje, budem preko vikenda.

Kupi obavezno slijedeći broj, bit će sve o KSST!
[/quote]
Lider, novi broj 317

28 KOMPANIJE

Kaštelanski staklenici
Tvrtka koju uništavaju država i vrijedno zemljište

http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=139501

U novom Lideru je bila kratka vijest o ovom natječaju za prodaju zemljišta i planu kako rasporediti ta sredstva. Nisam stigao skenirati pa da stavim ovdje, budem preko vikenda.

Kupi obavezno slijedeći broj, bit će sve o KSST!
[/quote]
Lider, novi broj 317

28 KOMPANIJE

Kaštelanski staklenici
Tvrtka koju uništavaju država i vrijedno zemljište

http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=139501
[/quote]
E sad da vidimo očitovanja i reakcije [thumbsup]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Netko je danas ima jaaaaaako dug telefonski razgovor sa određenim bitnim osobama, evo vam još malo iz sjene, potencijalnog kupca koji je predao pismo namjere, su pozvali da preda obvezujuću ponudu PO CIJENI OD 7.000 kn po dionici!!!

da ne bi možda tebe netko iz HANFE uskoro nazvao…

da ne bi možda tebe netko iz HANFE uskoro nazvao…

Zašto?

New Report

Close