@Smart
izbrisali su… ali uvažavam… [thumbsup]
Ovi zapravo ni ne žele prodati te kompanije, posebno Dalmacijavino koje je pred raspadom, ili su jednostavno baš toliko nesposobni i jednostavno slabo inteligentni ???
Mislim, šta ti ljudi sebi umišljaju da su potegli Boga za muda, pa da tako olako raspolažu tudjim životima, sad bi oni svojih 100 miliona kuna ?!
Pa neka im to plate ti koji su pokrali svu državnu imovinu, a ne Traubi … ne vidim zašto bi strani investitori pokrivali rupe napravljene od strane pohlepnih , ispraznih lopovčina koji su upravljali i neki još upravljaju ovim kompanijama i čitavo vrijeme samo misle na jedno : novac, novac , novac..
Očaj živi, a i mi smo svi isto budalle kad smo ulagali u MAFIJA d.d.
Da imam ksst pitao bi vas zašto ste za boga miloga skidali ovih 26 kom. s aska [shocked]. Ali pošto nemam ksst baš me briga,al da je pametno…nije [yawn]
Realno, da cijena ne bi išla dolje netko bi morao pošteno zaorati do 1990 kao jučer i danas, ali i naredna dva dana …
A za tako nešto ipak nitko ovdje nema ni muda, ni para
Nekima još nije da priča o privatizaciji KSST ide od danas u ropotarnicu lijepih i neostvarenih priča na ZSE (i to na duže vrijeme) i da je danas dan kad još možete se iskrcati iznad 1000 kuna (bar oni rijetki, pametni i brzi).
Nekima još nije da priča o privatizaciji KSST ide od danas u ropotarnicu lijepih i neostvarenih priča na ZSE (i to na duže vrijeme) i da je danas dan kad još možete se iskrcati iznad 1000 kuna (bar oni rijetki, pametni i brzi).
Da se nastavi ovim ritmom (čitaj svakodnevnim minusom) naredne 3 godine, ova dionica će i tada vrijediti svoju nominalnu vrijednost, stoga zašto bi ja izlazio sada ili kasnije po 1000 kuna, jedino što mogu je kupovati po 1000 ako mi se ukaže prilika
Mcinha, za šta tebi služi nominalna vrijednost? I kad kupiš novo auto ono ima svoju nominalnu vrijednost. Slijedeće godine ima istu nominalnu vrijednost, za tri godine… Samo neće nitko da ga kupi po tvojoj nominalnoj vrijednosti.
Mcinha, za šta tebi služi nominalna vrijednost? I kad kupiš novo auto ono ima svoju nominalnu vrijednost. Slijedeće godine ima istu nominalnu vrijednost, za tri godine… Samo neće nitko da ga kupi po tvojoj nominalnoj vrijednosti.
Nominalna vrijednost o kojoj ti pričaš je bila 7000 kuna, a ne 2600 koliko se vodi
Ako netko može pomoći bio bi mu zahvalan! Naime, listam bilance, po neznam koji put i naišao sam na slijedeće, nikako da pohvatam konce!?
U financijskom za 9/2010 dugoročne obaveze su 4,6 miliona kuna, kratkoročne 50 miliona u kojim se vjerojatno nalazi i porezni dug!
http://www.zse.hr/userdocsimages/financ/KSST-fin2010-3Q-NotREV-N-HR.pdf
U financijskom za 12/2010 dakle, godišnjem, dugoročne obaveze su povećane na 34,3 mil. kuna u koje je prebačen odgođeni porezni dug, a kratkoročne su ostale i čak povećane na 51,6 mil. kuna!?
http://www.zse.hr/userdocsimages/financ/KSST-fin2010-1Y-NotREV-N-HR.pdf
*** Jel to "netko zamračio 30 miliona kuna" ili ja nešto propuštam?
Blesavi smo što smo vjerovali (sanjali) da ova Vlada ili HFP, može išta napraviti kako treba.
Znaš kak kažu – najveći trik koji je đavo izveo je u tome što je uvjerio ljude da ne postoji. E sad, primijenjeno na AUDIO to bi značilo ovako – HFP je iznimno loše upravljao državnom imovinom, a kako političari nisu uspjeli naći nikoga tko bi mogao zamijeniti te nesposobne ljude, odlučili su promijeniti naziv institucije. Isto govno, drugo pakovanje, odnosno u ovom slučaju drugo pakovanje, a još nesposobniji ljudi. Iz HFP-a, odnosno Audija, otišao je i onaj zadnji što je nešto vrijedio, a mi tu sad već govorimo o vještinama metenja ulica.
Ono na što svi mi ovdje skupa nismo mogli vjerovati jest razina njihove nesposobnosti. Nije Audio jedan čovjek, to je hrpetina ljudi. I sad je veliko pitanje što će napraviti nova vlada – kada će se uopće pobrinuti za taj resor i hoće li mu na čelo staviti nekog iole sposobnog, i ako čak i u tome uspije, hoće li taj iole sposobni menadžer uspjeti posložiti niže nivoe.
Za čitavo to vrijeme KSST će i dalje raditi, odnosno proizvoditi gubitke, unatoč nedvojbenoj vrijednosti zemljišta.
Naravno, cijena danas je mnogo povoljnija od one prije ne znam više, tri-četiri mjeseca.
Jedino što može pobuditi optimizam jest to što, čini mi se, negdje u ladici postoji plan izdvajanja vrijednog zemljišta i prodaje toga kao posebnog, izdvojenog poduzeća. To je trebalo napraviti odmah.