Bravo altay!
Evo potpuni tekst:
Zagreb, 07. listopada 2011.
Sukladno odredbama Zakona o upravljanju državnom imovinom (NN 145/10) i Uredbe o prodaji dionica i poslovnih udjela u trgovačkim društvima u vlasništvu Republike Hrvatske, zavoda i drugih pravnih osoba čiji je osnivač Republika Hrvatska, investitori koji su podnijeli pisma namjere za Društva: Kaštelanski staklenici d.d., Regionalna veletržnica Benkovac d.d., IPK Tvornica ulja Čepin d.o.o., Dalmacijavino d.d., Imota d.d. i Goričanka Nova d.o.o., u prvom krugu, koji je bio otvoren do 6. rujna 2011. godine, uz zadovoljene uvjeta koji su bili navedeni, pozvani su u drugi krug natječaja, koji traje do 24. listopada 2011. godine, kada od potencijalnih investitora očekujemo i obvezujuće ponude.
Budući da se nakon završenog 1. kruga radi tek o neobvezujućim pismima namjere, te da iskaz interesa u prvom krugu javnog poziva ne znači i krajnje podnošenje ponude za kupnju, kao i da se radi o povlaštenim i cjenovno osjetljivim informacijama, AUDIO u ovoj fazi i prema ovom modelu prodaje dionica i poslovnih udjela, neće detaljnije iznositi imena potencijalno zainteresiranih investitora.
A ne, nije to potpuni tekst. Fali potpis:
Pitija, glasnogovornica Audija
Delfi 48
Ili, jednostavniji dopis:
A ne, nemamo kupca.
ja nemogu vjerovati…pa na ovom forumu s ksst je gore nego izbori-banda lazova koja govori za bijelo da je crno,za pozitivne vijesti da su lose???
sad se vidi ono sto sam komentirao o nebuloznom pisanju one novinarke…
ovdje je najbolje prespavati do konacnih vijesti o prodaji
decki,koji imate dionice,drzite se ,pa vidite s kim imate posla…. [shocked]
samo jedna kratka analiza za one su jos pod utjecajem manipulacija zlonamjernika:
iz svih linkova ,komentara i objava vidi se:
-da vlada i ksst rade svoj dio glede restrukturiranja,neovisno ali ne i neuskladjeno s prodajom firme-sto je pametan potez
-da ksst o potezma audia i investitora nezna nista niti nemora znati jer nije njihova domena
-da novinarka nije radila svoj posao strucno,savjesno i u skladu sa zakonima jer je pisala neistine o ksst -da nije stiglo pismo namjere i da nista od ulaganja do daljnjega(to i da je bilo tako nije smjela sluzbeno objaviti)-
-da audio radi svoj posao s natjecajem i kao sto se sada vidi,postoje zainteresirani investitori i da,primili su pisma namjere kao sto smo i mi neki pisali ovdje da je to najlogicniji zakljucak iz dopisa audia koji su kasnije indikativno poceli stizati -ja bi cak dodao da su to vrlo fer napravili da dionicare koji su ih pitali zastite od panicarenja i prodavanja
-i konacno,da audio i investitori s jedne strane i uprava ksst s druge strane nemaju u vezi s natjecajem puno veze,barem glede sluzbenog davanja informacija burzi
zakljucak:imamo pisma namjere ,imamo zainteresirane investitore,idemo u sljedecu fazu –i to su sve sluzbene informacije! [thumbsup]
Ako je broj 5
Dobro nas je nasamario
prodavac je nasamario sebe,a svima koji nisu stigli ili su okljevali je ovo nezasluzena prilika da ipak udju u dionicu ispod 2000kn,ili cak ispod 1800.
sada raste vjerojatnost da ce prica s ksst uskoro zavrsiti sa cijenom od 5,6 ili 7 000kn a vjerojatnosti -tj.ocekivanja zarade-su ono sto pokrece burzu
Uredba o prodaji dionica i poslovnih udjela u trgovačkim društvima u vlasništvu Republike Hrvatske, zavoda i drugih pravnih osoba čiji je osnivač Republika Hrvatska (NN 064/2011)
U drugom krugu pozivaju se na kupnju samo osobe koje su Agenciji u prvom krugu iskazale interes za kupnju dionica i dostavile pismo namjere za kupnju.
Članak 34.
Potencijalni investitori pozvat će se na dostavu obvezujuće ponude za kupnju dionica trgovačkog društva za koje su iskazali interes pisanim putem u roku od 15 dana od dana donošenja odluke o prodaji dionica društva javnim prikupljanjem ponuda.
Članak 40.
U slučaju da ne bude iskazan interes za kupnju dionica ponuđenih javnim pozivom, donijet će se odluka o raspisivanju novog javnog poziva ili promjeni načina raspolaganja.
Uredba o prodaji dionica i poslovnih udjela u trgovačkim društvima u vlasništvu Republike Hrvatske, zavoda i drugih pravnih osoba čiji je osnivač Republika Hrvatska (NN 064/2011)
U drugom krugu pozivaju se na kupnju samo osobe koje su Agenciji u prvom krugu iskazale interes za kupnju dionica i dostavile pismo namjere za kupnju.
Bravo Matrix! Jedino me još interesira cijena?
Prije poziva trebalo je riješiti slijedeće!?
"U daljnjem postupku Agencija za upravljanje državnom imovinom utvrdit će listu svih pristiglih pisama namjere te, na temelju izvršene procjene društva (koju obavlja ovlašteno investicijsko društvo odabrano u postupku javne nabave) , donijeti odluku o početnoj cijeni…
"u prvom krugu, koji je bio otvoren do 6. rujna 2011. godine, uz zadovoljene uvjeta koji su bili navedeni, pozvani su u drugi krug natječaja, koji traje do 24. listopada 2011. godine, kada od potencijalnih investitora očekujemo i obvezujuće ponude."
do 24.10 ima jos samo 4 dana tj. 2 trgovinska dana da udje ko misli u ksst
[bye]
U utorak je zadnji dan, tražilo se 7000 kuna ,a cijena je 900 kuna ispod nominale, doista ne kužim dežurne pljuvače, pa po koliko bi oni htjeli u dionicu?!
Sada je dionica podcijenjena i atraktivna cijena za ulaz.
Kad bi netko prodao po oko 1500 kn, odmah uzmem još koju jeftinu dionicu.
U utorak je zadnji dan, tražilo se 7000 kuna ,a cijena je 900 kuna ispod nominale, doista ne kužim dežurne pljuvače, pa po koliko bi oni htjeli u dionicu?!
–>ne kuze jer nije nista objavljeno u medijima ili na ZSE,kad bude u novinama onda ce biti kasno za ovako jeftinu kupnju..
Ja se zaista nadam da ste u pravu oko ponude. Ako je ne bu bilo prije ce EU propasti nego se staklenici budu prodali. Ne pratim ovo vise kao nekad, oguglao sam vec tako reci se oprostio s novcem (a sva sreca nije puno kako bi reko kolega Playboy ^_^), nek mi se bar vrati na 0 sto se ovoga tice pa da pricekam neke bolje dane nase burze jer ce ovo sve u mp3 otici jos malo :(.