Na stranicama Audia možete naći:
Sukladno odredbama Zakona o upravljanju državnom imovinom (NN 145/10) i Uredbe o prodaji dionica i poslovnih udjela u trgovačkim društvima u vlasništvu Republike Hrvatske, zavoda i drugih pravnih osoba čiji je osnivač Republika Hrvatska, investitori koji su podnijeli pisma namjere za Društva: Kaštelanski staklenici d.d., Regionalna veletržnica Benkovac d.d., IPK Tvornica ulja Čepin d.o.o., Dalmacijavino d.d., Imota d.d. i Goričanka Nova d.o.o., u prvom krugu, koji je bio otvoren do 6. rujna 2011. godine, uz zadovoljene uvjeta koji su bili navedeni, pozvani su u drugi krug natječaja, koji traje do 24. listopada 2011. godine, kada od potencijalnih investitora očekujemo i obvezujuće ponude.
Ovde sam moram priznati i uz najbolju volju prestao shvaćati način privatizacije Kaštelanskih staklenika. Stalno neke vruće-hladno fore. Objavi se natječaj, nije završio GUP, kažu nema zainteresiranih, sad odjednom trebaju dati obvezujuće ponude do 24. 10., natječaj za prodaju zemljišta traje do 26. 10. tako da onaj koji preda ponudu još ne zna je kupio i to zemljište ili ne…
Ne znam, evo javno priznajem da od sada više ništa ne zaključujem nego pasivno čekam da završi ova vešmašina pa da vidim gdje sam. Pozdrav svima i sretno.
Bravo altay!
Evo potpuni tekst:
Zagreb, 07. listopada 2011.
Sukladno odredbama Zakona o upravljanju državnom imovinom (NN 145/10) i Uredbe o prodaji dionica i poslovnih udjela u trgovačkim društvima u vlasništvu Republike Hrvatske, zavoda i drugih pravnih osoba čiji je osnivač Republika Hrvatska, investitori koji su podnijeli pisma namjere za Društva: Kaštelanski staklenici d.d., Regionalna veletržnica Benkovac d.d., IPK Tvornica ulja Čepin d.o.o., Dalmacijavino d.d., Imota d.d. i Goričanka Nova d.o.o., u prvom krugu, koji je bio otvoren do 6. rujna 2011. godine, uz zadovoljene uvjeta koji su bili navedeni, pozvani su u drugi krug natječaja, koji traje do 24. listopada 2011. godine, kada od potencijalnih investitora očekujemo i obvezujuće ponude.
Budući da se nakon završenog 1. kruga radi tek o neobvezujućim pismima namjere, te da iskaz interesa u prvom krugu javnog poziva ne znači i krajnje podnošenje ponude za kupnju, kao i da se radi o povlaštenim i cjenovno osjetljivim informacijama, AUDIO u ovoj fazi i prema ovom modelu prodaje dionica i poslovnih udjela, neće detaljnije iznositi imena potencijalno zainteresiranih investitora.
Kako bilo da bilo više definitivno ne vjerujem ‘neslužbenim’ novinarskim informacijama. U Audiu očito vlada zavjet šutnje jer nigdje, ali ama baš nigdje nema potvrde da je neka informacija potekla od njih.
Ako se pokaže da je to pozitivno utjecalo na pregovore sa investitorima, kako su najavljivali, skidam kapu.
Na stranicama Audia možete naći:
…Republika Hrvatska, investitori koji su podnijeli pisma namjere za Društva: Kaštelanski staklenici d.d.…
…pozvani su u drugi krug natječaja, koji traje do 24. listopada 2011. godine, kada od potencijalnih investitora očekujemo i obvezujuće ponude.
Pozdrav svima koji su vjerovali u mene! Sad davajte jedinice do mile volje! [wink] Bravo kamenac!
ne mogu tu sve iznosit jer će me samodol otjerat u remetinec,
ali pouzdano znam (šapnula mi ptičica iz vrha vlasti) da je došla NAJMANJE JEDNA NEOBVEZUJUĆA PONUDA. znam i tko, ali ne bih sad o tome.
znam to već dugo, ali ne da mi se o tome ovdje na ovom topicu koji je odavno postao bojno polje kompleksaša i pametnjakovića raznih fela.
čast iznimkama.
smart, respect.
znam to već dugo, ali ne da mi se o tome ovdje na ovom topicu koji je odavno postao bojno polje kompleksaša i pametnjakovića raznih fela.
čast iznimkama.
smart, respect.
[thumbsup] Što je najgore, sve sam im prenosio u dobroj namjeri, ali dobro!
@Smart
valjda je vjerodostojnije priopćenje Vlade u svezi pristiglih ponuda… nego tvoje ponovne igre riječima…
http://www.vlada.hr/hr/naslovnica/priopcenja_za_javnost/2011/listopad/priopcenje_sa_154_sjednice_vlade_rh
čast iznimkama.
smart, respect.
[thumbsup] Što je najgore, sve sam im prenosio u dobroj namjeri, ali dobro!
[/quote]
Ajd… usporedi – naravno u dobroj namjeri… ova dva linka, pa nam javi što si zaključio…
http://hr.seebiz.eu/tvrtke/audio-poziv-za-iskazivanje-interesa-za-kupnju-vecinskog-udjela-u-sest-tvrtki/ar-11362/
ne stigne li niti ovaj puta niti jedna obvezujuća ponuda, dokle bi mogli zaroniti KSST?
1000 kn izgleda savim realna opcija u tom slučaju