KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kako ćeš prodati ono na čemu je plomba? To bi značilo prodati nešto dva puta. I tata bi sine.

Mislim da ste fokusirani na pogrešnu stvar (Smart, zabucao si malo). Fokus bi trebao biti:

Benzon: …"ne samo preduvjet daljnjeg opstanka tvrtke kao proizvođača poljoprivrednih proizvoda, nego i za izradu modela privatizacije, bilo kao cjeline ili za pojedine njegove dijelove"…

Po meni prodaja tvrtke na ovaj način je završena priča, priprema se teren za parcelizaciju i prodaju po djelovima. Bitno je da se stvari događaju brzo, da dug ne pojede vrijednost i onda ne bi trebalo biti problema za nas dioničare. Po ovim cijenama bi trebali jako dobro proći po svim računicama.

P.S. i dalje vjerujem u IKEU na pogonima Kaštela.

Mislim da ste fokusirani na pogrešnu stvar (Smart, zabucao si malo). Fokus bi trebao biti:

Benzon: …ne samo preduvjet daljnjeg opstanka tvrtke kao proizvođača poljoprivrednih proizvoda, nego i za izradu modela privatizacije, bilo kao cjeline ili za pojedine njegove dijelove…

Što znači da se vraćaju na ideju iz 2009.g.!? Ma, ne znam stvarno!? Moram malo odahnut od ovoga svega, dosta mi je njih i njihovih ideja!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

…. za zemljište staklenika,za kaštele trogir i šire najvažnija stvar je zašto niko ne spominje interes koji su iskazali strani investitori na naprave na području divulj -porto home- …meni je to ne shvatljivo a radi se ominimum 1000 novih radni mista, više od 1milion novih putnika za zračnu luku i to nikog ne zanima… na pogonu kaštela bi se mogli izmjestit sve službe koje trenutno koriste prostor divulja a da ne govorim o novim uslužno-proizvodnim djelatnostima …na resniku bi se radilo trgovinsko-hotelska-uslužna djelatnost ….sve skupa tamo bi se moglo otvorit par tisuća novih radni mista…. umisto toga imamo ludog direktora koji svake godine pravi desetine kuna miliona gubitaka i nikom ništa a neki završe u ćuzi radi par tisuća kuna… zato pivaj…http://www.youtube.com/watch?v=pHi-DeWF9QM

DAJ PET !!!

@Smart

molim dogovor… di piše da je stiglo min. 1 pismo namjere…?

Prvo, nisam ja rekao da je pristiglo min. 1 pismo namjere, to je napisao kamenac!

Ja sam također ‘neslužbeno’ iz Vladinih izvora doznao za najmanje jedno pristiglo pismo namjere.
Tko je onda ovdje lud?

Nadalje, meni je ovo u dopisu bilo indikativno da je bilo zainteresiranih!? No, ako to nije istina, onda su igre riječi mila majka za Audio!?

"Agencija za upravljanje državnom imovinom po ovom novom modelu objavila je i javni poziv za iskazivanje interesa za kupnju dionica i poslovnih udjela za Društvo Kaštelanski staklenici d.d.

U daljnjem postupku Agencija za upravljanje državnom imovinom utvrdit će listu svih pristiglih pisama namjere te, na temelju izvršene procjene društva (koju obavlja ovlašteno investicijsko društvo odabrano u postupku javne nabave) , donijeti odluku o početnoj cijeni i provedbi postupka javnog prikupljanja obvezujućih ponuda za potencijale ponuditelje koji su dostavili pismo namjere za kupnju dionica ili poslovnih udjela društva!"

[/quote]

Eto vidiš da nigdje ne piše da je bilo kakvo pismo namjere pristiglo… jest, ponekad je igra riječi mila majka ne samo za Audio nego i za još nekoga… a isti će se sam prepoznati… ili ne… ?
[/quote]
pa ovo pismo prakticki navodi onog ko ga cita da su stigla pisma.inace bi napisali-utvrdit ce se lista pisama-ako ih bude…zasto bi pisali nesto sto ce uciniti ako to netreba ciniti..
dakle iz samog citanja pisma vjerojatnije je ,logicki zakljuciti da tu nesto ima nego da nema nista

…. za zemljište staklenika,za kaštele trogir i šire najvažnija stvar je zašto niko ne spominje interes koji su iskazali strani investitori na naprave na području divulj -porto home- …meni je to ne shvatljivo a radi se ominimum 1000 novih radni mista, više od 1milion novih putnika za zračnu luku i to nikog ne zanima… na pogonu kaštela bi se mogli izmjestit sve službe koje trenutno koriste prostor divulja a da ne govorim o novim uslužno-proizvodnim djelatnostima …na resniku bi se radilo trgovinsko-hotelska-uslužna djelatnost ….sve skupa tamo bi se moglo otvorit par tisuća novih radni mista…. umisto toga imamo ludog direktora koji svake godine pravi desetine kuna miliona gubitaka i nikom ništa a neki završe u ćuzi radi par tisuća kuna… zato pivaj…http://www.youtube.com/watch?v=pHi-DeWF9QM
[/quote]
pa vec i samo uklaganje od koliko ono milijuna eura bi ozivjelo to podrucje…

"U Agenciji za upravljanje državnom imovinom saznajemo da na ljetos provedeni natječaj ipak nije pristiglo nijedno pismo namjere, čime je de facto proces prodaje u slučaju ove tvrtke do daljnjega završen."
18. listopad 2011
http://www.poslovni.hr/vijesti/zracnoj-luci-split-zemljiste-kastelanskih-staklenika-188663.aspx

čiji je nos veći…

Dobr hoće li ovaj AUDIO više bilo što službeno obznaniti ili sipa samo neslužbene informacije određenim novinarima, kakve su to gluposti??!!

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

http://www.poslovni.hr/vijesti/zracnoj-luci-split-zemljiste-kastelanskih-staklenika-188663.aspx

Dobr hoće li ovaj AUDIO više bilo što službeno obznaniti ili sipa samo neslužbene informacije određenim novinarima, kakve su to gluposti??!!

Meni zaista neke stvari nisu jasne? Koliko vidim, zaključci i cijeli tekst u poslovnom se povodi izjavom Iva Benzona IZ POSLIJEDNJEG FINANCIJSKOG IZVJEŠTAJA, za prvo polugodište ove godine!?

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

3. listopada 2011 – Marija Brnić

…Zbog toga sada nije moguće dobiti podatke o tome je li se tko javio na natječaje za iskazivanje interesa za kupnju 20 manjinskih i šest većinskih paketa dionica iz državnog portfelja, koji su bili raspisani prije više od mjesec dana, a što je uvjet za sudjelovanje u daljnjem procesu privatizacije. Kako doznajemo, ni daljnji proces prodaje državne imovine neće brzo biti pokrenut jer nije usvojena Strategija za upravljanje državnom imovinom, a temeljem nje i plan prodaje za ovu godinu.

http://www.poslovni.hr/vijesti/upravno-vijece-audia-imalo-15-sjednica-a-ne-zele-reci-sto-su-odlucili-187595.aspx

2 dana poslije, 5. listopada -Marija Brnić

…Iako su podaci o pismima namjere preuzimanja Dalmacijavina i Imote pristiglima na javni natječaj još uvijek tajna, Vlada će u četvrtak raspisati poziv investitorima koji su ih poslali za davanje ponuda za većinske pakete dionica

http://www.poslovni.hr/vijesti/vlada-daje-zaostale-place-i-pomoc-u-obrocnoj-otplati-poreznog-duga-187819.aspx

Dakle, prvo piše da daljnji proces prodaje državne imovine neće brzo biti pokrenut, a vidimo da je dva dana poslije, taj isti proces pokrenut. Jako dobro, tko zna, zna!

3. listopada 2011 – Marija Brnić

…Zbog toga sada nije moguće dobiti podatke o tome je li se tko javio na natječaje za iskazivanje interesa za kupnju 20 manjinskih i šest većinskih paketa dionica iz državnog portfelja, koji su bili raspisani prije više od mjesec dana, a što je uvjet za sudjelovanje u daljnjem procesu privatizacije. Kako doznajemo, ni daljnji proces prodaje državne imovine neće brzo biti pokrenut jer nije usvojena Strategija za upravljanje državnom imovinom, a temeljem nje i plan prodaje za ovu godinu.

http://www.poslovni.hr/vijesti/upravno-vijece-audia-imalo-15-sjednica-a-ne-zele-reci-sto-su-odlucili-187595.aspx

2 dana poslije, 5. listopada -Marija Brnić

…Iako su podaci o pismima namjere preuzimanja Dalmacijavina i Imote pristiglima na javni natječaj još uvijek tajna, Vlada će u četvrtak raspisati poziv investitorima koji su ih poslali za davanje ponuda za većinske pakete dionica

http://www.poslovni.hr/vijesti/vlada-daje-zaostale-place-i-pomoc-u-obrocnoj-otplati-poreznog-duga-187819.aspx

Dakle, prvo piše da daljnji proces prodaje državne imovine neće brzo biti pokrenut, a vidimo da je dva dana poslije, taj isti proces pokrenut. Jako dobro, tko zna, zna!

zena pise netocno,konfuzno i kontradiktorno.a napose,pise suprotno onome sto napise ranije kao objavu audia..i svime time vec utjece na cijenu mjesec dana.treba napisat prijavu hanfi za nju i za audio,a i za cobankovic+josko bilic il kak se vec zove kombinacije.pa nek ih oni malo priupitaju kaj izvode

16. lipanj 2010.g.
U toku Njemačko-hrvatskoga gospodarskog foruma koji je održan 15. i 16. lipnja u Zagrebu u organizaciji njemačkog Veleposlanstva u Zagrebu…

…Osnovat će se i Agencija za upravljanje državnom imovinom, te će se izraditi jedinstveni registar državne imovine, najavio je Duvnjak te istaknuo tvrtke Agroduhan, Kaštelanski staklenici te Tvornicu voća i povrća Vinka kao moguće akvizicije njemačkim investitorima u hrvatsku poljoprivredu i prehrambenu industriju…

http://www.hgk.hr/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_PT?WCM_GLOBAL_CONTEXT=/wps/wcm/connect/HGK+Web/Vijesti/Priopcenja/Ve_e_mogu_nosti_suradnje_u_poljoprivredi_i_turizmu_40.485785041349565

19. listopad 2011.g.
…Naime, nakon prošlogodišnjega njemačko-hrvatskoga gospodarskog foruma sastavljena je bila lista 11 potencijalnih njemačkih investicija u našoj zemlji, a Cordes i Kosor sada su tu listu nadopunili i novim projektima. O kojim je projektima točno riječ, nije nam htio otkriti, a na to nam pitanje nisu odgovorili ni iz Miloševićeva ureda.

Postoji lista 11 potencijalnih projekata za ulaganje njemačkih poduzeća u Hrvatsku, a kancelarka Angela Merkel uputila je svojevremeno kritike vladajućima u Hrvatskoj da se s naše strane ne čini dovoljno za realizaciju tih projekata…

http://www.poslovni.hr/vijesti/za-njemacka-ulaganja-bit-ce-zaduzena-3-nijemca-i-3-hrvata-188745.aspx

Naravno da ne moraju u tim projektima biti i staklenici, ali neka se nađe! Ipak ima velikih poveznica.

danas je nekakvo zatisje na ovoj temi…za promijenu nije ni to lose [wink]

New Report

Close