KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

walter,
Nemoj se odjavljivati sa teme. Tvoji postovi su konkretni i uvijek nešto pametno možemo saznati, budi i dalje sa nama. Ipak sam dogovorio da zajedno nastupimo, ako ništa, onda prema javnosti i novinarima, pa ću se potruditi napraviti jedan konkretan dopis tokom dana! Vidjet ćemo hoće li biti efekta!? Također, zahtjevat ćemo od Vlade i Audia da naše dionice otkupe po njihovoj procjeni od 7.000 kn po dionici!

ma moze i s popustom 10% [wink] [thumbsup]

Evo meni jutros stigao odgovor iz Audia na upit od prije više od mjesec dana. Ništa posebno, identično pismo kao što ga je pokazao g. Smart međutim…

Hm, evo i meni je došao dosta opširni mail od Audia. Sa obzirom da su se oni meni očitovali na moj upit 21. rujna, nemam pojma zašto su mi ovo danas poslali? Ne mogu ništa kokretno o ovome što sam dobio za sada ovdje pisati, ali vam nebi sugerirao da prodajete dionice! Toliko za sada, LP!
[/quote]
na asku je u odnosu do pred nekoliko trgovinskih dana vise od 90 dionica manje ,neznam jeste li primjetili…
a bas sam htio zamoliti da javite ovdje ako nesto saznate,da ne bi bilo iznenadjenja u neznanju

elijah,
zezam se što se tiče tog zahtjeva od 7.000 kn. Normalno da je to nemoguće zahtjevati!

Ja stvarno nemam pojma dokle će novinari u Slobodnoj Dalmaciji iznostiti neistine i laži???

—> limun.hr
14.10.2011 10:13:00 | Autor/Izvor: Jadranka Matić/Slobodna Dalmacija/PressCut

Tvrtka Kaštelanski staklenici oglasila je prodaju 49.000 četvornih metara zemljišta u Resniku, s početnom cijenom od 54,7 milijuna kuna. Premda u ovom trenutku spada u poljoprivredno, vrijedno zemljište prodaje se kao infrastrukturno, što će i službeno postati izmjenama GUP-a Kaštela koje su u postupku usvajanja…

Ma, ljudi moji!? Ovo zemljište koje se prodaje je građevinsko zemljište namjene IS1 i prenamjenjeno je 2006.g. Stvarno nemam komentara više na ovu Jadranku Matić i njezine neprovjerene i lažne informacije!!!

@Upitnik
,
vidim da su ti izbrisali post. Ja sigurno nisam prodavao ništa danas, niti mislim prodavati na ovoj razini, pa nisam lud!!!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

zadnji put kad sam ovdje pisao mislim da je cijena bila oko 2800, neka me ispravi netko ako sam fulao.

i, kaj se događa, bude ta privatizacija već jednom ili cijena ide ispod 1000?

free flow information

dajte ljudi koliko se trejdercica nakotilo..njih ce rijesiti slijedece vijesti a dotad ce pokusavati parazitirati na krupnijim ribama.predlazem rjesenje:povuc naloge na kupnji na 1400 a prodaju ne dirat i povuc na prijasnjih cca 2500 pa nek se onda "igraju" s tih par komada sami,bez nas.pa kaj vam nije zao platit 1700 za to sto su oni kupovali po 1400-1500?
pa ko bas zeli nek pokupi ako stave na ask po 1500

nije nagovor na nista nego me zivciraju,ruzno ih je gledat…taman pomislis ljudi se opametili,vraca se cijena prema minimumu normale a ono metilji se igraju.i jos uz to onaj hohstapler vjerojatno se pomalo iskrcava… kazem,nedajmo im to ![angry]

. Samo naprijed Biliću, prodaj to za što ti je otac ili djed rigao krv i jeo kruh i luk, kako bi ti sebi kupio novog Mercedesa, sve prodaj klošo po 1500 kn. Nisi ni zaslužio više!?

Hm, sory Smartić…znaš, nemam baš ništa protiv da ovaj manjafogo rasproda dionice po 600-700 Kn, ako se sjećaš, ti si nanjušio rasprodaju, koja je meni smrdila, sada , s vremenskim odmakom, i meni je KSST zamirisao, a pupoljci po 600 Kn su predive orhideje.

Znam da dionica nebi smjela padati u ovo vrijeme, ALI, molim lijepo sve kolege da se malo izmaknu,
obećajem otkupiti sve dionice od "klošara", i vratiti nakon toga cijenu na 2500 !

eto, toliko od mene [lol] [thumbsup]

ps: po 700 Kn, naravno, kad već nije ni luk jeo ni luk mirisao za njih, dao bi ih on i za manje, ali eto čisto da imamo istu startnu poziciju….

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Ma, ako slučajno čita ovo, ja se ispičavam gospodinu Biliću na tome gore što sam napisao!? Nemam razloga tako se ponašati, neka samo prodaje.

biće da čita – i ocjenjuje [lol]

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

biće da čita – i ocjenjuje [lol]

Hahahah! [lol]

Nemojte da KSST padne u zaborav

Neće past Cestaru u zaborav. KSST sigurno neće vratit kredit Cestaru i 10700 m2 koje je dobio Cestar po 30 eura, sad će prodati Zračnoj luci Split bar po 60 eura. A možda bude KSST bude dužan još Cestaru za kamate… A tko je udjeličar u Cestar d.o.o.? Ivo Peko, bivši ravnatelj Županijske uprave za ceste koji je autom ubija jednu djevojčicu pa ga je Tuđman pomilovao.
U ponedjeljak idem dat kredit Benzonu. Sigurno mu fali novaca.

Ja bi samo napisao da ste razvalili cijenu i da gubite novce na KSST zbog lažne informacije u Slobodnoj dalmaciji, kad je novinarka Jadranka Matić napisala da se nitko nije javio na javni poziv. Mogu vam samo napisati da ta info nije istina, a ne želim uopće ovdje više objašnjavati i davati prave informacije. Zašto bi!?

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

New Report

Close