KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mateo,
Nije to najatraktivniji dio zemljišta KSST, a svakako je namjenjen za ZL Split. Evo u prilogu šta prodaju, oznaka IS1.

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Moja poanta je da se prodaje zemlja na najvrijedniji pogonu – Resnik, nije bitno koji dio.

Btw, koji dio po tebi je najatraktivniji na pogonu Resnik?

Pa, ovaj prema moru normalno, ne prema ZL!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Vaš link

Ovo je ohrabrujuće, između ostalog potencijalni kupci su 2 stranca [kiss]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

iz business.hr :
Zdrava logika kod većine investitora najčešće nije upitna, ali često puta ona podlegne psihologiji tržišta koja je izrazito volatilna – od neizdrživog optimizma kada su cijene većine dionica precijenjene do neopravdanog pesimizma kada je većina dionica podcijenjena. Premda zdrava logika govori da u prvom slučaju treba prodavati, a u drugom kupovati, rijetki su oni koji se sasvim ispravno ponašaju.

Zovu rastućeg tržišta podlegnu i mnogi trezveni investitori, pa umjesto da prodaju, oni i dalje kupuju očekujući bezgraničan rast cijena. A kad nastupi depresija, u panici prodaju umjesto da hvataju pozicije za novi ciklus rasta. Premda su pravila uspješnog investiranja prilično jednostavna, malo je igrača na tržištu kapitala koji su do kraja disciplinirani. Većina njih su "podvojene ličnosti" (dijelom špekulanti, a dijelom investitori).

Ne znam za vas, ali ja sam još pod dojmom prosipanja onih stotina dionica i spuštanja cijene KSST dnevno po 10%, od gospodina "investitora". Nikako ne mogu shvatit potez očajnika, kao da nema sutra!? Dobro, nema veze!

Pazite šta sam htio reći. Znači, po toj procjeni samo za Resnik se može dobiti minimalno 2.128 kn po dionici. Ostaje još 482.000 m2!!!

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

elijah, 13.10.2011. u 16:35
[Novi investicijski val razvoja komercijalnih nekretnina, u Colliersu očekuju u sljedećih 12 do 18 mjeseci… /quote]
http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Nekretnine/Najava-ulaska-u-EU-ipak-nije-povecala-interes-za-trziste-nekretnina

Moja poanta je da se prodaje zemlja na najvrijedniji pogonu – Resnik, nije bitno koji dio.

Btw, koji dio po tebi je najatraktivniji na pogonu Resnik?

Pitanje je da li im ta prodaja donosi socijalni mir ili je to početak neke druge priče koju željno isčekujemo?!

da se prisjetimo malo ekskluzive…

02.04.11. | 23:45

Taj dio nikad niti nije bio sporan [thumbsup]

A, kako bi potvrdio to što sam napisao, evo malo ekskluzive! Dakle, KSST na stolu imaju pismenu ponudu (pismo namjere) od 50 mil. kuna za 48.000 m2 njihovog zemljišta! Tako da postoji mogućnost da kupac dobije sa tvrtkom 50 mil. kuna keša ne računu! ZZtop, vidiš kakvih se stvari moglo saznati na skupštini, a koje ne stoje u zapisniku! [wink]
[/quote]
You are very, very smart – Mr Smart and your satellites – but not enough for me i.e my money [lol]
[/quote]

Ne znam za vas, ali ja sam još pod dojmom prosipanja onih stotina dionica i spuštanja cijene KSST dnevno po 10%, od gospodina "investitora". Nikako ne mogu shvatit potez očajnika, kao da nema sutra!? Dobro, nema veze!

Pazite šta sam htio reći. Znači, po toj procjeni samo za Resnik se može dobiti minimalno 2.128 kn po dionici. Ostaje još 482.000 m2!!!

jest puno m2 preostaje… samo je pitanje tko, kada i po koliko će ih kupiti… u komadu ili po komadima poput sada Resnika?
btw: evo vam možebitnog odgovora zašto je objavljen trenutni natječaj samo za Resnik…
za KSST nije pristigla niti jedna interesna ponuda… KSST ne idu u drugi krug…
http://www.poslovni.hr/vijesti/sve-za-jednu-kunu-188105.aspx

no dobro i to je tih procjenjenih 7000kn po dionici koliko drzava trazi.ali sto to vrijedi onima koji neznaju matematiku iz osmoljetke?

jest puno m2 preostaje… samo je pitanje tko, kada i po koliko će ih kupiti… u komadu ili po komadima poput sada Resnika?
btw: evo vam možebitnog odgovora zašto je objavljen trenutni natječaj samo za Resnik…
za KSST nije pristigla niti jedna interesna ponuda… KSST ne idu u drugi krug…
http://www.poslovni.hr/vijesti/sve-za-jednu-kunu-188105.aspx
[/quote]
zizi,zizi,ovdje su spominjali samo 3 firme od vise njih koje se prodaju po 1kn… a kad objave vijest za ksst bit ce ti jasno sto s njim… [kiss]

New Report

Close