KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Stvarno tužno izgleda kada nitko ništa nezna, teška neizvjesnost.
Vuču nas za nos i prave budale od malih dioničara.

Ne može se poništiti natječaj miki, Audio ima pravo pripremiti tvrtku za prodaju, a upravo to i radi! Sasvim logičan potez, jer zašto bi potencijalni kupac plaćao ono što bi ionako morao prodati ZL Split!?

ma u biti im je sasvim svejedno..ako nesto zemlje prodaju,rijese obveze ,ako ne rijesit ce ih kad prodaju ono sto je ionako namjenjeno prodaji.sve je to uracunavano u procjenu vrijednosti firme tj. dionice..

hajde mimo,nije sad vrijeme za tuu,stvari idu prema raspletu [cool]

Kolega mateomax, izvrsno zapažanje.

Pravo pitanje jest što to znači za same Kaštelanske staklenike? Ako se time misli namiriti sva dugovanja, a na isti način upravljati – nema mi smisla.

S druge strane; pitanje je u kakvom obliku će nastaviti Kaštelanski staklenici svoje poslovanje. Jer ovakvim načinom upravljanja, neće se suštinski ništa promijeniti osim nastaviti tradiciju rasprodaje suspstance kompanije. Iskreno, zanima me rasplet i voliko bi znati što će biti sljedeći potez?

Kolega mateomax, izvrsno zapažanje.

Pravo pitanje jest što to znači za same Kaštelanske staklenike? Ako se time misli namiriti sva dugovanja, a na isti način upravljati – nema mi smisla.

S druge strane; pitanje je u kakvom obliku će nastaviti Kaštelanski staklenici svoje psolovanje. Jer ovakvim načinom upravljanja, neće se suštinski ništa promijeniti osim nastaviti tradiciju rasprodaje suspstance kompanije. Iskreno, zanima me rasplet i voliko bi znati što će biti sljedeći potez?

slijedeci moguci potezi:
-smjena diše
-objava kupca
-objava novog natjecaja
-sluzbena prenamjena zemljista i dizanje knjigovodstvene vrijednosti di joj je i mjesto pri cemu vise necemo morati slusat laprdanja o tom
-u sva 4 slucaja cijena ide …. [thumbsup]

Gomilici uređeni plaža i novi kulturni centar

http://www.kastela.org/content/view/15102/2/

Po dopisu je Audio u pregovorima sa potencijalnim kupcem i tvrtka je u postupku prodaje. Tko će izaći kratkih, a tko dugih rukava, uskoro ćemo saznati!?

Prodaja zemljišta je samo nastavak ovoga što sam vam napisao 30. rujna!

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

Koliko je to udaljeno od Staklenika?

Bilo bi lijepo tako nešto gledati na KSST

Po dopisu je Audio u pregovorima sa potencijalnim kupcem i tvrtka je u postupku prodaje. Tko će izaći kratkih, a tko dugih rukava, uskoro ćemo saznati!?

[/quote]
Koliko vrijedi ovih 50 000 kvadrata, je li to poljoprivredno ili građevinsko zemljište?

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Koliko je to udaljeno od Staklenika?

Bilo bi lijepo tako nešto gledati na KSST
[/quote]

10 km od staklenika, ali u neposrednoj blizini Marine Kastela u vlasnistvu gradonacelnika.
[smiley]

[/quote]
Koliko vrijedi ovih 50 000 kvadrata, je li to poljoprivredno ili građevinsko zemljište?
[/quote]
To je građevinsko zemljište, namjena IS1. Prodaje se po cijeni od 1200 kn/m2, što znači da će KSST za to dobiti minimalno 60 miliona kuna!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

[/quote]
[/quote]
To je građevinsko zemljište, namjena IS1. Prodaje se po cijeni od 1200 kn/m2, što znači da će KSST za to dobiti minimalno 60 miliona kuna!
[/quote]
Za zračnu luku Split?

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

New Report

Close