KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Heheh, netko je išao nadmudriti smart nalog, pa je dobio po prstima! [lol]

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Poštovani kolege, zar je moguće da nitko nije vidio/ne komentira jučerašnji oglas o prodaji cca. 50 000 kvadrata KSSTa …

Može link?

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

Kupuješ ili prodaješ ?Glupo pitanje….kupuješ [wink]

http://www.javnanadmetanja.com/freetext.php?id=379291&K=7&page=&s=994789c19ec64f5d6a45f3b46fc471f9

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

Heheh, netko je išao nadmudriti smart nalog, pa je dobio po prstima! [lol]

smart nalog? [undecid]

Normalno da je u plusu. Za ovoliko slobodnih dionica vam ne treba tehnička analiza možete sve na prste.
Iako mene osobno nikada nije zanimala tehnička analiza jer uvijek se povodim za fundamentima, gledajući tehnički, ovih 1100-1200 dionica kojima se trguje su zamijenile vlasnika na mnogo većim razinama i na svaku pozitivnu vijest će se tamo i vratit, a fundamenti će reći hoće li tamo i ostat.

za sad je TA indikativna tj MACD,kad se usporedi s drugima gdje su i dalje jake prodaje na niskim cijenama.u prijevodu:ksst je pao puno a s malim kolicinama -i zato se lako vraca nazad.a na vijest znamo kamo ide [thumbsup]

čekaj malo, prodaje se zemlja, bez da se dojavi takva informacija na burzu ili objavi u nn. hm??? ponovno malverzacije koje nitko neće kazniti. ili sam ja budala koja ne zna ništa?!
tko prodaje zemlju? KSST sam, ili pod pod pokroviteljstvom AUDIA?? Da li se može poništiti natječaj ako je ova zemlja navedena u natječaju a sad je pokušavanju prodati?

E, moj plejboj! Lako se glupirat po forumu i na burzi sa maminim dionicama! Normalno da je tebi svejedno jesu li one 900 ili 5000 kn. Meni nije!

Varaš se, nije mi baš lako jer smo ih kupovali na kredit, i sad moram trošit pare na dizanje i prodavati pošto poto dio … teža pušiona , mislim da je tebi ipak lakše .. by the way, proučavanje liste te neće daleko odvesti Smart, na njoj možeš vidjeti samo imena pod kojima se neke dionice vode ali ne i stvarno vlasništvo, porijeklo, namjenu, viziju, ciljeve…
U svakom slučaju, mogao si i "pametnija" imena nać za praćenje – moja "mamica" ti sigurno nema neke infoe ovdje …
Kao što se vidi na ASK uostalom [wink]

Kressho

Ne može se poništiti natječaj miki, Audio ima pravo pripremiti tvrtku za prodaju, a upravo to i radi! Sasvim logičan potez, jer zašto bi potencijalni kupac plaćao ono što bi ionako morao prodati ZL Split!?

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

i sad moram trošit pare na dizanje i prodavati pošto poto dio …

–>opet kontradikcije [yawn]

reko sam ja da ce ostat bez gaca [lol]

Ne može se poništiti natječaj miki, Audio ima pravo pripremiti tvrtku za prodaju, a upravo to i radi! Sasvim logičan potez, jer zašto bi potencijalni kupac plaćao ono što bi ionako morao prodati ZL Split!?

Mozda zato jer bi postigao puno bolju cijenu!?

New Report

Close