@mimo
Invest in Croatia, turizam, greenfield. To su danas ključne riječi.
PREDMET: Očitovanje na Vaš Upit od 16.08.2011.
Poštovani,
vezano za Vašu obavijest od dana 16.08.2011.god., o obustavi trgovanja dionicama KAŠTELANSKIH STAKLENIKA D.D. oznake KSST-R-A zbog rasta cijene, te za upit o našim saznanjima za navedeni porast, možemo Vas izvijestiti da navedeni porast može biti uzrokovan objavom Javnog poziva za iskazivanje interesa za kupnju dionica našeg Društva, koji je istog dana (16.08.2011. godine) objavila Agencija za upravljanje Državnom imovinom, slijedom Odluke Upravnog vijeća Agencije od 02.08.2011. godine, kojom se pozivaju zainteresirani investitori da dostave pisma namjere za kupnju 85.915 dionica društva Kaštelanski staklenici d.d., Kaštel Štafilić, što čini 75,634% temeljnog kapitala Društva.
Drugih saznanja, koja bi dovela do promjene cijene dionica našeg Društva, nemamo.
–>bas gledam,na dan objave natjecaja 16.,oni su vec od 2. znali za tu odluku…i mogli akumulirati jeftino dok su drugi u panici prodavali… [huh]
Ja sam kupio po 1566 kn pa je pala na 1400 kn 🙂
[/quote]
dobra je to cijena 1566,ja iskreno da sam imao novaca kupovao bih na malo iznad 1500 ,nisam ocekivao na 1400.a sad,mislim da je ne kupiti sve sto se postavi na asku na 1500 kockanje..jer lako moze otici malo po malo na gore i ne vratit se vise tako nisko…
[/quote]
Povijest nam pokazuje da će se prije desiti ono suprotno – da ode nazad dolje do 1000 kn.
A povijest je učiteljica života ako nisi znao [thumbsup]
Posjedujem dionice KSST i ovo nije nagovor na prodaju već realna konstatacija. Nitko nije lud da će kupovati skuplje od 1500 kn makar se mi još tjednima skrivali ovako na ASK-u sve dok se nešto novo ne objavi , neki natječaj ili GUP.
Onda će kupovati svi, makar i duplo skuplje nego danas ali kažem – bez ikakve konkretne objave neće se nitko usuditi plaćati više od 1500 kn nešto što evidentno može vrijediti i 900 kn za mjesec dana ako se ovako nastavi
I dečki? Šta ste ste toliko stisnuli? Šta je na kraju,ima li kakva ponuda ili nema? Tko je od vas postavio ovu stupicu na bid-ask?
Mislim da onog trena kad se promijeni GUP,da bi Staklenici mogli otići.E sad, ako Ministarstvo ne odobri promjenu GUP-a to bi samo moglo značiti da se diglo ruke od ovoga i da ništa od prodaje.Sve su predradnje učinjene,a ako pozitivno rješenje dođe u Kaštela odosmo hop-hop-hop i čekamo poštara:-)
…neće se nitko usuditi plaćati više od 1500 kn nešto što evidentno može vrijediti i 900 kn …
Ne može nikako vrijediti 900 kn!? Dakle, zna se koliko vrijedi 7.000 kn po procjeni Vlade RH! E, sad, koliko će biti na burzi, to će tržište odrediti.
…neće se nitko usuditi plaćati više od 1500 kn nešto što evidentno može vrijediti i 900 kn …
Ne može nikako vrijediti 900 kn!? Dakle, zna se koliko vrijedi 7.000 kn po procjeni Vlade RH! E, sad, koliko će biti na burzi, to će tržište odrediti.
[/quote]
Smart ne uzrujavaj se… vrijednost je ono što ti možeš dobiti za svoje dionice od potencijalnog ponuditelja ..
Trenutna vrijednost KSST dionice je 1500 kn , za jako malu količinu… Nekadašnja vrijednost je bila npr 4000 kn, 5000 kn, ali i 900 kn..
Kako sada stvari stoje 900 kn bi lako mogla biti i buduća vrijednost dionice KSST ako se nešto značajno ne promijeni.
E, moj plejboj! Lako se glupirat po forumu i na burzi sa maminim dionicama! Normalno da je tebi svejedno jesu li one 900 ili 5000 kn. Meni nije!
Poštovani, vezano za Vašu obavijest od dana 16.08.2011.god., o obustavi trgovanja dionicama KAŠTELANSKIH STAKLENIKA D.D. oznake KSST-R-A zbog rasta cijene, te za upit o našim saznanjima za navedeni porast, možemo Vas izvijestiti da navedeni porast može biti uzrokovan objavom Javnog poziva za iskazivanje interesa za kupnju dionica našeg Društva, koji je istog dana (16.08.2011. godine) objavila Agencija za upravljanje Državnom imovinom, slijedom Odluke Upravnog vijeća Agencije od 02.08.2011. godine, kojom se pozivaju zainteresirani investitori da dostave pisma namjere za kupnju 85.915 dionica društva Kaštelanski staklenici d.d., Kaštel Štafilić, što čini 75,634% temeljnog kapitala Društva. Drugih saznanja, koja bi dovela do promjene cijene dionica našeg Društva, nemamo. –>bas gledam,na dan objave natjecaja 16.,oni su vec od 2. znali za tu odluku…i mogli akumulirati jeftino dok su drugi u panici prodavali… [huh]
PREDMET: Očitovanje na Vaš Upit od 16.08.2011.
ma ja sam samo htio reci ,sto sam jucer primjetio,kako se ovdje vidi da natjecaj kad se objavi,cijena je bila katapultirana,a oni su imali odluku o natjecaju kada ce ici dva tjedna(!) prije nego je objavljen natjecaj.tako i sada,oni znaju dali ima kupca a moguce da su i vec odlucili sto ce dalje i kad ce objaviti to,a ljudi tu strahuju u neznanju