KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

POSLOVNI POTEZI ‘Cestar’ im posudi za plaće, a poslije se uknjiži na zemljište

http://www.kastela.org/content/view/15072/2/

Slobodno komentirajte

Srdačan pozdrav

Mateo,
HFP ili Audio sada, uvijek radi jednu te istu pogrešku. E sad, jeli to namjerno ili slučajno, pitaj Boga? No, dijeliti dionice dok je društvo u postupku privatizacije, je najdebilnije što se može dogoditi na burzi.

Audio kao da to namjerno radi??? Drugog objašnjenja nema, jer, mogli su mu te dionice do sada dodijeliti stotinu puta!?

Imam feeling da dijeljenje dionica od AUDIA nije slučajno, ali tko to može dokazati?
Kao što kažeš, mogli su mu dati do sada bilo kada. Evo novo stanje skdd-a, gospodin iz Trogira -2.

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. REPUBLIKA HRVATSKA 93.104 81,96 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
2. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 4.051 3,57 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. HZMO 3.235 2,85 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. VODOVOD I KANALIZACIJA D.O.O.SPLIT 1.992 1,75 Osnovni račun SPLIT, HRVATSKA
5. BILIĆ JOŠKO 486 0,43 Osnovni račun TROGIR, HRVATSKA
6. ŠANTIĆ IVE 312 0,27 Osnovni račun RIJEKA, HRVATSKA
7. HITA-VRIJEDNOSNICE D.D. 227 0,20 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
8. URLIĆ MARIO 218 0,19 Osnovni račun DUBROVNIK, HRVATSKA
9. PERIĆ IVAN 200 0,18 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. MITROVIĆ MILIVOJ 200 0,18 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 91,58

Što se tiče radnika KSST-a, oni su svoje dionice "izgubili" zaboravljene na asku od 1500 -2200 kn, a postavljene 2006. godine! Zanimljivo, niti ih je broker zvao, niti ih je uprava obavijestila o postupku privatizacije?! i traženoj cijeni od 7000 kn/dionici!, a niti im se obratio potencijalni kupac, a ruku na srce, što ti radnici (bez podcjenjivanja istih) sa niskom naobrazbom i znaju što su to dionice.?

Svatko pametan zna što je potrebno napravit za uspješnu privatizaciju, a želi li to i država napraviti je po meni najvažnije pitanje!

Mateo, ne samo da ne možemo dokazati neku lošu namjeru Audia, već Audio nije uopće dužan obavještavati ZSE o dijeljenju dionica, pa o tome, kako i zašto ih je netko dobio, možemo samo nagađati. Nema šta, sve je u Hrvatskoj vrhunski smišljeno!?

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

"Što se tiče radnika KSST-a, oni su svoje dionice "izgubili" zaboravljene na asku od 1500 -2200 kn, a postavljene 2006. godine! Zanimljivo, niti ih je broker zvao, niti ih je uprava obavijestila o postupku privatizacije?! "
e to je dobra vijest.sad,tko od kupaca po cijenama iznad 1500,1700,2000kn itd zeli prodavat po sadasnjim cijenama,samo naprijed,cim prije nestanu,to bolje

Mateo, ne samo da ne možemo dokazati neku lošu namjeru Audia, već Audio nije uopće dužan obavještavati ZSE o dijeljenju dionica, pa o tome, kako i zašto ih je netko dobio, možemo samo nagađati. Nema šta, sve je u Hrvatskoj vrhunski smišljeno!?

ali ono sto se moze je prijetit tuzbom po sprezi:insajderi objave da ima kupaca i podignu cijenu a potom vlasnici dionica se iskrcavaju dok javnost ocekuje rast cijene i privatizaciju.u slucaju da nas omanu s kupcem,ceka ih tuzba za manipulaciju cijenom na burzi [proud]

Itekako se promjenilo Plejboju. Imamo novog u top 10 kome su dionice, pa usudio bih se reci poklonjene i koji je zadovoljan trenutnom cijenom. A 20% gore dolje njemu mozda nista i ne znaci?!

koji su dobili dionice su "obesteceni" -dakle,pripadalo im je neko imanje ili vrijednost i sukladno vrijednosti su dobili protuvrijednost u dionicama koje:
1)imaju nominalu 2500kn
2)procjenene su na 7000kn uz najavljene zainteresirane kupce
3)imat ce knigovodstvenu vrijednost nakon prenamjene koliko? 6000,7000kn?
ERGO–> mislim da im se ne radi o 20% nego o 100,200 ili 300%
i jos ce ici prodavati na dnu posto je cijena duplo pala ,dok se ceka kraj privatizacije? [bye]
eto ,samo da malo se podsjetimo na cinjenice [smiley]

Kada će se znati detalje natječaja?

Kada će se znati detalje natječaja?

KSST je postao vojna tajna! [sealed] Možda se onaj plejbojev NATO vratio? [lol] Hahaha, nemojte zamjerit, ništa pametno nemam za napisat!

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

Danas je netko kupio jako jeftino. Ta cijena teško da će se ponovno postići.

Momci, saznao sam detalje sa sastanka, Kosor – Hamad bin Khalifa Al Thani! Ovo je ludilo!

P.S. Malo šale na naš račun! [wink]

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Ja sam kupio po 1566 kn pa je pala na 1400 kn 🙂

Ja sam kupio po 1566 kn pa je pala na 1400 kn 🙂
[/quote]
dobra je to cijena 1566,ja iskreno da sam imao novaca kupovao bih na malo iznad 1500 ,nisam ocekivao na 1400.a sad,mislim da je ne kupiti sve sto se postavi na asku na 1500 kockanje..jer lako moze otici malo po malo na gore i ne vratit se vise tako nisko…

New Report

Close