KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ma kužio sam ja puno toga ovdje… te upravo u tome jest i trenutni problem… mislim da je problem trenutne cijene ponajviše upravo ovjde i stvoren…

Prvotna namjera nije uopće bila vezana za jezicne sposobnosti dotične, već kratak prikaz rasporeda foruma. Za/na propuštene prilike ne treba obraćati pozornost, već se treba krenuti novim inv. prilikama prezentirajući ih potencijalnim investitorima i široj javnosti.

Srdačan pozdrav

Da i onda ce ti isti sutra izaci na TV i zaklinjati se kako se nista nece privatizirati dok su oni na vlasti.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Prvotna namjera nije uopće bila vezana za jezicne sposobnosti dotične, već kratak prikaz rasporeda foruma. Za/na propuštene prilike ne treba obraćati pozornost, već se treba krenuti novim inv. prilikama prezentirajući ih potencijalnim investitorima i široj javnosti.

Srdačan pozdrav

Da i onda ce ti isti sutra izaci na TV i zaklinjati se kako se nista nece privatizirati dok su oni na vlasti.
[/quote]

U medijima/kroz medije kruže svakakve poruke za biračko tijelo u predizborno vrijeme. Brojna obećanja i stisnute ruke u postizborno vrijeme lako mogu promijeniti predznak. Politika je prevrtljiva i na nju ne treba pretjerano trošiti riječi, no ono najbitnije je da ukoliko postoji vrlo malo izbora (ili oskudnost (u) izboru/a), onda je privatizacija najprihvatljivije rješenje. Uostalom svjedoci smo svega što se događalo u proteklom periodu, a ponajviše labavim političkim obećanjima. Nažalost za veliku većinu obećanja je prekasno, no ono što se može spasiti i na čemu se može kapitalizirati ( odnosno zaraditi politički poeni u političkom smislu) to treba i učiniti. Sizifov posao ili ne, vidjet ćemo?

Srdačan pozdrav

zašto?

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

U medijima/kroz medije kruže svakakve poruke za biračko tijelo u predizborno vrijeme. Brojna obećanja i stisnute ruke u postizborno vrijeme lako mogu promijeniti predznak. Politika je prevrtljiva i na nju ne treba pretjerano trošiti riječi, no ono najbitnije je da ukoliko postoji vrlo malo izbora (ili oskudnost (u) izboru/a), onda je privatizacija najprihvatljivije rješenje. Uostalom svjedoci smo svega što se događalo u proteklom periodu, a ponajviše labavim političkim obećanjima. Nažalost za veliku većinu obećanja je prekasno, no ono što se može spasiti i na čemu se može kapitalizirati ( odnosno zaraditi politički poeni u političkom smislu) to treba i učiniti. Sizifov posao ili ne, vidjet ćemo?

Srdačan pozdrav

U principu slazem se. Mislim da je val privatizacija neizbjezan nakon izbora. Velika kolicina drzavnog vlasnistva i veliko petljanje ekonomije u politiku koci rast. I EU i kreditori ce vrsiti pritisak na novu vladu da ubrza proces privatizacije.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Itekako se promjenilo Plejboju. Imamo novog u top 10 kome su dionice, pa usudio bih se reci poklonjene i koji je zadovoljan trenutnom cijenom. A 20% gore dolje njemu mozda nista i ne znaci?!

Mateo,
HFP ili Audio sada, uvijek radi jednu te istu pogrešku. E sad, jeli to namjerno ili slučajno, pitaj Boga? No, dijeliti dionice dok je društvo u postupku privatizacije, je najdebilnije što se može dogoditi na burzi. Jer, ne mora čovjek uopće imati pojma o vrijednosti. Na kraju, mogu mu trebati novci i onda on tržišnu kapitalizaciju tvrtke koju Audio prodaje za 600 mil. kuna dovede na 150 mil. kuna!? Slaba likvidnost, Audio malo zakenja sa natječajem… Ne kažem da je to ovdje slučaj, iako vidimo da gospodin polako prodaje, ali Audio kao da to namjerno radi??? Drugog objašnjenja nema, jer, mogli su mu te dionice do sada dodijeliti stotinu puta!? Šantić nije prodavao po 4.000 kn, na njegovu žalost, ali vidiš da je Biliću dovoljno 1400 ili 1500 kn! Jbga, šta ćemo sad, neka prodaje!?

Meni je ovdje nešto drugo jako zasmetalo. Radnici Dalmacijavina su se budućem kupcu izjasnili, da obavezno žele zadržati svoje dionice!!! No, sa staklenicima je potpuno drugačija slika bila. Mislim da su rijetki oni koji svoje dionice nisu prodali, počeli su od 1500 kn pa sve do 4500 kn. No, sutra će opet uzeti table na kojima će pisati "OVO JE NAŠE", "NEDAMO STAKLENIKE", "TU JE RADILA MOJA BABA-RADIT ĆU I JA", itd. Vidiš koja je to ironija!!!

Sad kad ste malo pametniji sigurno znate koliko vrijedi dionica KSST? Da li je to bliže 7000 ili 700 kn?
Pitanje je da li će to netko platiti više od 1000 kn jednog dana.

Pa ja ću plaćati 1001 kn idući tjedan, bez brige [thumbsup]
[/quote]

i onda ćeš meni prodat po xxx [bye]

Mateo,
HFP ili Audio sada, uvijek radi jednu te istu pogrešku. E sad, jeli to namjerno ili slučajno, pitaj Boga? No, dijeliti dionice dok je društvo u postupku privatizacije, je najdebilnije što se može dogoditi na burzi. Jer, ne mora čovjek uopće imati pojma o vrijednosti. Na kraju, mogu mu trebati novci i onda on tržišnu kapitalizaciju tvrtke koju Audio prodaje za 600 mil. kuna dovede na 150 mil. kuna!? Slaba likvidnost, Audio malo zakenja sa natječajem… Ne kažem da je to ovdje slučaj, iako vidimo da gospodin polako prodaje, ali Audio kao da to namjerno radi??? Drugog objašnjenja nema, jer, mogli su mu te dionice do sada dodijeliti stotinu puta!? Šantić nije prodavao po 4.000 kn, na njegovu žalost, ali vidiš da je Biliću dovoljno 1400 ili 1500 kn! Jbga, šta ćemo sad, neka prodaje!?

Meni je ovdje nešto drugo jako zasmetalo. Radnici Dalmacijavina su se budućem kupcu izjasnili, da obavezno žele zadržati svoje dionice!!! No, sa staklenicima je potpuno drugačija slika bila. Mislim da su rijetki oni koji svoje dionice nisu prodali, počeli su od 1500 kn pa sve do 4500 kn. No, sutra će opet uzeti table na kojima će pisati "OVO JE NAŠE", "NEDAMO STAKLENIKE", "TU JE RADILA MOJA BABA-RADIT ĆU I JA", itd. Vidiš koja je to ironija!!!

ma mozda je one 2 dionice prenio na nekoga ,to nemotemo znati…mene cudi da nemaju neki lock up period? [shocked]
i kad to povezemo sa izjavama cobankovica,tajanstvenoscu audia,hohštaplerajem imenjaka iz trogira..ako uskoro nebude objavljen kupac imamo lijepu osnovu za tuzbu cijele ekipe za krsenje mnogih zakona i navlacenje javnosti a potom iskrcavanje dionicara [cool]

Walter, dionice nisu nikad ni bile na njegovom imenu! Mislim, kad se već hvali sa tim! [embarass]

Što je ovdje po srijedi??
Prošla baka sa kolačima ili kolač sa bakom. [undecid]

Au, hebote!? Jel ovo naš Jole???

Tvrdi se da je dan uoči potpisivanja koalicijskog sporazuma između HSP-a i trogirskog HDZ 26. svibnja 2009. , on, točnije, njegova baka, postala bogatija za stan vrijedan 118,5 tisuća eura .

…"Josip Matković (predsjednik HSP-a Trogir) uvjetovao je čelnicima lokalnog HDZ-a da će ih Hrvatska stranka prava – podružnica Trogir – podržati u drugom krugu izbora za gradonačelnika tek ako mu se "daruje" nekretnina u minimalnoj vrijednosti 100 tisuća eura, što su ovi i učinili, te je 25. svibnja 2009. kod javnog bilježnika Željane Biuk u Trogiru sklopljen kupoprodajni ugovor između Ane Matković (baka Josipa Matkovića) i Joška Bilića (kandidat za dogradonačelnika grada Trogira) kojim Ana Matković kupuje stan vrijedan 118,5 tisuća eura od Joška Bilića, a on potvrđuje svojim potpisom na ugovoru da je primio novce (bez ikakve druge potvrde?).", stoji u prijavi Uskoku, koja je potkrijepljena kupoprodajnim ugovorima čije kopije posjeduje i Nacional…
http://trogirportal.info/trogir/hrvatska/ef-trogirskog-hsp-a-na-izborima-podrao-hdz-i-zbog-toga-dobio-stan/

New Report

Close