KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Uzmite recimo da ste vi investitor…koliko bi platili K.S?
Ja bih recimo s obzirom koliko se placaju velike parcele..plus lokacija koju neki smatraju extra iako ne znam zasto… jer sam u blizini, poudio 500 kn. I to bih smatrao jako izdasnim u danasnje vrijeme.Druga stvar koju sam vec napomenuo, a nitko je nije uzeo za ozbiljno je ta da ce K.S biti predmetom politicke trgovine koliko to god nekima bilo smijesno,a tada cijenu necu ni spominjat .Ovo je samo moje misljenje i nije nagovor na kupnju ni prodaju da ne bi bilo zabune.

Zar zaista misliš da od prvobitnog traženja od 7000 kuna po dionici, cijena može pasti na 500?!

[/quote]
Kolega mozes ti traziti koliko hoces….pitanje je koliko ces dobiti. Izrazio sam samo svoje razmisljanje sto bih ja napravio

Ja bih recimo s obzirom koliko se placaju velike parcele..plus lokacija koju neki smatraju extra iako ne znam zasto… jer sam u blizini, poudio 500 kn. I to bih smatrao jako izdasnim u danasnje vrijeme.

1m2 = 81 kn ili 10,8 eura!? Ne znam zašto uopće ovo komentiram!?

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

Ja bih recimo s obzirom koliko se placaju velike parcele..plus lokacija koju neki smatraju extra iako ne znam zasto… jer sam u blizini, poudio 500 kn. I to bih smatrao jako izdasnim u danasnje vrijeme.

[/quote]
Dobro pitanje…

[/quote]
1 m2 = 7 000 kn treba li ovo komenitarati? Pa gdje ljudi vi zivite…vidim da ovdje nema lijeka,pozdrav i sretno.

[/quote]
1 m2 = 7 000 kn treba li ovo komenitarati? Pa gdje ljudi vi zivite…vidim da ovdje nema lijeka,pozdrav i sretno.
[/quote]
Došao si ovdje na temu, a blage veze nemaš o čemu pišeš!? Još želiš ispast pametan i rugat se nama neznalicama???

Nije 7.000 kn za m2, nego 7.000 kn za dionicu, što znači 1 m2 = 1.135 kn ili 151 euro!

Sretno i tebi, nemoj više ovdje pisat, molim te! [pray]

[/quote]

[/quote]
kuzis,spajdi s kim mi tu imamo posla…pa nije cudo da ljudi rasprodaju po 150 kn kad su ovako neupuceni [shocked] [embarass]
pa,covjece ne trazi se 7000 kn po m2 nego po dionici..

[/quote]
[/quote]
Došao si ovdje na temu, a blage veze nemaš o čemu pišeš!? Još želiš ispast pametan i rugat se nama neznalicama???

Nije 7.000 kn za m2, nego 7.000 kn za dionicu, što znači 1 m2 = 1.135 kn ili 151 euro!

Sretno i tebi, nemoj više ovdje pisat, molim te! [pray]
[/quote
Greska u pisanju kolega,nisam ocekivao toliko napada i nisam imao namjeru nikom se rugati , a pisat cu gdje god hocu i kad god hocu, naravno u okvirima dopustenog…

500kn/1134kn=44% bi on dao od trazene cijene po kvadratu.to kad se preracuna u dionicu dao bi 44% od 7000 kn=3083kn . mozda kad shvati ,pocisti ask…eh,ali nema on s cime [huh]
doduse ,mozda shvati zasto smo mi usli [yawn]

Ne znam jeste li gledali "pripetavanje" Berketa i Pense!? Mogu reći da sam se prevaio u jednom. Pa, Pensa je taj koji inzistira na izmjenama članka 50. i zagovornik prenamjene pogona Kaštela!!! Uz to ukupno želi prenamjenu 200 Ha zemljišta!!! Opa, pa u tom grmu leži zec! Ok, gradonačelnik je potvrdio da su hitne izmjene i dopune u kojima je i Resnik poslao na odobravanja ministarstvima.

Što se tiče ovog zadnjeg večerašnjeg članka, odlično odrađeno od strane novinara. Dosta je rasprodaje za nerad, ovo bi moglo preokrenuti situaciju. HFP ili Audio je mogao šutati do sada, ali sada prije izbora nema pravo na pogreške! Reakcija će bit, ostaje nam da slijedećih dana vidimo kakvih!? Treba provjeriti i ove koji su dobili stotine dionica, nema predaje.

I dalje ne razumijem ovaj gnjev i ljubomoru na moj račun. Pa, ja sam jedini u Hrvatskoj koji se ovdje konkretno bori za sve dioničare Kaštelanskih staklenika, od samog početka. Mogu ja sve rasprodati sada i opet biti u nenormalnoj dobiti, ali da mi je to bio cilj, odavno bi sve rasprodao. Jer, znate da svaku informaciju znam daleko prije svih vas. Ne razumijem vas nikako, posebno ove koji se dođu ovdje naslađivati na pad dionice. Pa, koje vam to predstavlja zadovoljstvo? Naslađivati se nekome kad gubi novce, pa kakvi ste vi to ljudi? Zaista mi nije jasno???

Smart imaš li možda info da li ima negdje repriza emisije?

Srdačan pozdrav

BTW ,trenutno kupci dionice placaju cca 226 kn po kvadratu [shocked] [shocked] [shocked] [shocked] [shocked] [shocked]

Greska u pisanju kolega,nisam ocekivao toliko napada i nisam imao namjeru nikom se rugati , a pisat cu gdje god hocu i kad god hocu, naravno u okvirima dopustenog…

Nije to bila nikakva greška, nemaš pojma o čemu pišeš, blebećeš bez ikakve veze! Ja ti nisam rekao da ne pišeš, već sam te zamolio, sa obzirom da si nas pozdravio i zaželio sreću!?

No, vidim da imaš savim druge namjere! Samo nastavi, tu sam ja.

Smart imaš li možda info da li ima negdje repriza emisije?

MaxTv, kanal 817 (TVJadran), nedjelja 18:15 sati.

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

New Report

Close