KSST nije ni prva ni zadnja, a ni jedina tvrtka koja jede svoju supstancu da bi se zadržalo par stotina ljudi na plaći. Vlast baš i ne voli otkaze, a već ih je bilo 200 000 u par godina. Investitori baš i ne vole balast. 1+1+1=4 [lol]
Nisam promjenio mišljenje da je priča o KSST, priča o špekulaciji o vrijednosti nekretnine, koja i nije baš neka atraktivna, najblaže rečeno. Obično tu profitiraju kao u Ponziju prvi, a ostalima minus.
Promjenilo se nije ništa osim što je cijena dionice pala na 1/3 od euforije.
KSST nije ni prva ni zadnja, a ni jedina tvrtka koja jede svoju supstancu da bi se zadržalo par stotina ljudi na plaći.
Istina Hugo! Kakva država, takva su i društva u njezinom većinskom vlasništvu! Ovdje je jedina sreća što je bilo previše imovine, pa nisu uspjeli sve spičit! No, da ovako nastave, potrošili bi oni ovo za 5-6 godina bez problema! Ipak se pokrenulo previše pitanja oko ovoga sada, teško da će ovako ostati, a kako čujem već se krenulo u restrukturiranje prije prodaje. Pričekajmo da čujemo i službeno o tome!?
Walter, za sva društva po posebnim uvjetima kreće drugi krug! Mogu samo reći, da sam jako iznenađen brzinom Vlade!?
pa odakle si iscitao " za sva drustva"?? ili znas nesto sto mi neznamo? 🙂
Mateomax, nije počeo trgovat, nego prodavat. Šta će čovjek, ako mu trebaju pare, neka prodaje, Bože mili!?
Walter, pazi novo kod drugog kruga u uvjetima!
"ponuda popusta za podmirenje svih dospjelih obveza Društva prema državnim vjerovnicima-korisnicima državnog proračuna"
P.S. Za 10 minuta obračun na TV Jadran, Berket VS Pensa! MaxTv kanal 817.
popust u slucaju placanja dugova je logican i ocekivan,samo hoce li biti 1:1 ili ?
medjutim ne razumijem o kakvom popustu govore u ova 2 slucaja gdje se prodaje za 1 kn :O ??
LOL
Sad kad ste malo pametniji sigurno znate koliko vrijedi dionica KSST? Da li je to bliže 7000 ili 700 kn?
Pitanje je da li će to netko platiti više od 1000 kn jednog dana.
@Znalac3
Čekaj malo,ovdje se stvari još nisu ni počele raspetljavati.Biti će ovdje,što bi moj mali nećak rekao,igra guza ko meduza.Neka se riješi to što je započeto.Ne vjerujem da je priča sa Staklenicima bila pokrenuta bezveze.Po mojoj potpuno laičkoj procjeni,zapleti tek slijede.Ne pada mi napamet svoje dionice prodati po ovim cijenama,a direktoru ako treba posudba 200 000 kuna uz iste uvjete kao ostalima,slobodno neka se obrati.
KSST nije ni prva ni zadnja, a ni jedina tvrtka koja jede svoju supstancu da bi se zadržalo par stotina ljudi na plaći. Vlast baš i ne voli otkaze, a već ih je bilo 200 000 u par godina.
izgleda da se sve bacilo u ladicu i čeka se da prođu izbori, a onda ćemo vidjeti tko će doći na vlast, koje će ljude postaviti unutra i kakvi će mu planovi biti….brat bratu, još jedno 6 mjeseci letargije na ovoj dionici [yawn]
Treba provjeriti i ove koji su dobili stotine dionica, nema predaje.
Od Audija treba tražiti podatak/informaciju o broju (količini) dionica društva Kaštelanskih staklenika koje su namijenjene za obeštećenje ljudi i uvjete pod kojima su dane.
Srdačan pozdrav
Dajte ljudi, imajte strpljenja!
Pa neprodaju kiosk s povrčem da riješe u jedan dan sve, a ovaj pad cijene dionice je izazvala ne veča količina od 200-300kom, pa ima nas kojima treba za platit rate švicarca, ima isprepadanih koji misle da je smak svijeta a ima i onih koji ma je dop…. čekat jer su mislili da će se omastit nabrzinu koju milju kuna, sve to je dovelo do pada cijene, ali rasprodaje nema!
Pa nebi valjda Jadre, Čobi i Ispijać dozvolili sebi nakon javnih izjava da imaju kupca da sve ispadne laž, pogotovo sad kad se dani broje do izbora, više mi to slići na tempiranje bolji vijesti nego loših, mada sad nekima izgleda sve crno jer smo u oskudici informacija!
Pa nek neide po 7000, al neće ga ni u bescijenje dati, vjerojatno če biti neki skonto, na račun toga da se lof prvi put nije niko zainteresiran javio!
Veliki su novci u pitanju!
Nakrcan sam i mislim da neću pogriješiti, avrijeme će pokazati svoje, pozdrav!
Uzmite recimo da ste vi investitor…koliko bi platili K.S?
Ja bih recimo s obzirom koliko se placaju velike parcele..plus lokacija koju neki smatraju extra iako ne znam zasto… jer sam u blizini, poudio 500 kn. I to bih smatrao jako izdasnim u danasnje vrijeme.Druga stvar koju sam vec napomenuo, a nitko je nije uzeo za ozbiljno je ta da ce K.S biti predmetom politicke trgovine koliko to god nekima bilo smijesno,a tada cijenu necu ni spominjat .Ovo je samo moje misljenje i nije nagovor na kupnju ni prodaju da ne bi bilo zabune.
Uzmite recimo da ste vi investitor…koliko bi platili K.S?
Ja bih recimo s obzirom koliko se placaju velike parcele..plus lokacija koju neki smatraju extra iako ne znam zasto… jer sam u blizini, poudio 500 kn. I to bih smatrao jako izdasnim u danasnje vrijeme.Druga stvar koju sam vec napomenuo, a nitko je nije uzeo za ozbiljno je ta da ce K.S biti predmetom politicke trgovine koliko to god nekima bilo smijesno,a tada cijenu necu ni spominjat .Ovo je samo moje misljenje i nije nagovor na kupnju ni prodaju da ne bi bilo zabune.
Zar zaista misliš da od prvobitnog traženja od 7000 kuna po dionici, cijena može pasti na 500?!
@Mcinha
Zar zaista misliš da od prvobitnog traženja od 7000 kuna po dionici, cijena može pasti na 500?!
ma on bi gradjevinsko prodavao pod poljoprivredno,vidis da nema blage veze ni sa čime..[yawn]
[bye]