To je nula od čovjeka jer nije ponudio, a znao je da bi ja uzeo i po većoj cijeni. No, nisam znao da on prodaje! Nema veze, super je prošao ovako!? [bye]
Sad bi mu ja nešto napisao ali nebi on to vidio jer sam mu na ignore…..
[lol]
[/quote]
golube, ako misliš na mene samo naprijed, nisi mi na ignore. No, ako misliš na ovo gore što sam napisao, to nema veze sa tobom!
Sad bi mu ja nešto napisao ali nebi on to vidio jer sam mu na ignore…..
[lol]
[/quote]
golube, ako misliš na mene samo naprijed, nisi mi na ignore. No, ako misliš na ovo gore što sam napisao, to nema veze sa tobom!
[/quote]
Ne mislim na tebe. Cijenim te bez obzira na razlike u strategiji jer znam da si sa dionicama na Ti. Pošto si tajnovit mislim da je Spajdi ali ni to nije meni bitno,samo malo bockam [smiley]
ps: zabranjeno je davati jedan prije nek se post otvori [angry]
Kolega svi mi koji smo ostali riskiramo i svrbe me prsti sad bih opet dokupljivao, ali neću, ne dam više ni kune, a o daljnjoj kupovini na ZSE-u ću dobro razmisliti tek poslije izbora
[/quote]
ovdje sad trebaju malo veci kupci a njih ima samo se skrivaju po manjim nalozima i ovima po 10 i marljivo sakupljaju na nize da se ne skuzi-strizu ovce! ….
[/quote]
Nije bitno da li se na ovim razinama skuplja ili ne, mislim da znam što je kolega Smart mislio pri skuoljanju na 2400. Nešto sumnjam i nadam se da sam u krivu
Heheh, bit će vatre večeras! [smiley]
Na TV Jadran o kaštelanskom urbanizmu
PENSA I BERKET GOSTI EMISIJE AKTUALNO
Ovog četvrtka 6. listopada u 21 sat u emisiji "Aktualno" u programu TV Jadran, predsjednik Udruge za promicanje i zaštitu Ustavom zajamčenih prava građana Bogdan Pensa i kaštelanski gradonačelnik Josip Berket iznijeti će svoje viđenje aktualnih problema u donošenju urbanističkih planova Grada Kaštela.
U raspravu o prijeporima oko ponuđenih rješenja, koji su izbili na površinu u tijeku brojnih javnih rasprava o desetcima prostornih planova, koji ni nakon nekoliko godina nisu ugledali svjetlo dana, uključenje je najavio i predsjednik Gradskog vijeća Darko Varnica. Isto tako, prema najavama, biti će omogućeno i telefonsko javljanje i postavljanje pitanja od strane gledatelja zainteresiranih za ovu temu.
Prema programskoj shemi, emisija se reprizira nedjeljom u 18.15 sati.
http://www.kastela.org/content/view/15057/2/
@Petina
Kolega hvala na pomoći. O tome istom je pisao na forumu Kaštela i netko tko se potpisuje kao gost 9240.Ako su njegove informacije točne,onda oni dilaju zemlju Kaštelanskih staklenika po 57 kuna po m2,a ako je tako – to bi onda trebao Uskok da ispita,jer se razbacuju sa državnom imovinom,a to nije zavedeno u onom konsolidiranom izvješću.Ja osobno nemam o tome nikakvih saznanja,samo to sa tog foruma,tako da ne mogu nešto relevantnije o tome reći.
http://www.kastela.org/content/view/15050/2/
Današnja sjednica Vlade-zaključci:
http://www.vlada.hr/hr/naslovnica/priopcenja_za_javnost/2011/listopad/priopcenje_sa_154_sjednice_vlade_rh
O KSST ni riječ….
Walter, za sva društva po posebnim uvjetima kreće drugi krug! Mogu samo reći, da sam jako iznenađen brzinom Vlade!?
KAŠTELANSKI STAKLENICI D.D./REDOVNA DIONICA KSST-R-A
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1.
REPUBLIKA HRVATSKA
93.104 81,96 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
2.
DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU
4.051 3,57 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
3.
HZMO
3.235 2,85 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
4.
VODOVOD I KANALIZACIJA D.O.O.SPLIT
1.992 1,75 Osnovni račun SPLIT, HRVATSKA
5.
BILIĆ JOŠKO
488 0,43 Osnovni račun TROGIR, HRVATSKA
6.
ŠANTIĆ IVE
312 0,27 Osnovni račun RIJEKA, HRVATSKA
7.
HITA-VRIJEDNOSNICE D.D.
227 0,20 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
8.
URLIĆ MARIO
218 0,19 Osnovni račun DUBROVNIK, HRVATSKA
9.
PERIĆ IVAN
200 0,18 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10.
MITROVIĆ MILIVOJ
200 0,18 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: ..
Broj 5, -2!!!
Izgleda da je poceo trgovat!!
Mateomax, nije počeo trgovat, nego prodavat. Šta će čovjek, ako mu trebaju pare, neka prodaje, Bože mili!?
Walter, pazi novo kod drugog kruga u uvjetima!
"ponuda popusta za podmirenje svih dospjelih obveza Društva prema državnim vjerovnicima-korisnicima državnog proračuna"
P.S. Za 10 minuta obračun na TV Jadran, Berket VS Pensa! MaxTv kanal 817.
ne slutI na dobro
POSLOVNI POTEZI ‘Cestar’ im posudi za plaće, a poslije se uknjiži na zemljište
http://www.slobodnadalmacija.hr/Split-%C5%BEupanija/tabid/76/articleType/ArticleView/articleId/151236/Default.aspx
ne slutI na dobro
POSLOVNI POTEZI ‘Cestar’ im posudi za plaće, a poslije se uknjiži na zemljište
… prava balkanska krčmetina…
Ne znam jeste li gledali "pripetavanje" Berketa i Pense!? Mogu reći da sam se prevaio u jednom. Pa, Pensa je taj koji inzistira na izmjenama članka 50. i zagovornik prenamjene pogona Kaštela!!! Uz to ukupno želi prenamjenu 200 Ha zemljišta!!! Opa, pa u tom grmu leži zec! Ok, gradonačelnik je potvrdio da su hitne izmjene i dopune u kojima je i Resnik poslao na odobravanja ministarstvima.
Što se tiče ovog zadnjeg večerašnjeg članka, odlično odrađeno od strane novinara. Dosta je rasprodaje za nerad, ovo bi moglo preokrenuti situaciju. HFP ili Audio je mogao šutati do sada, ali sada prije izbora nema pravo na pogreške! Reakcija će bit, ostaje nam da slijedećih dana vidimo kakvih!? Treba provjeriti i ove koji su dobili stotine dionica, nema predaje.
I dalje ne razumijem ovaj gnjev i ljubomoru na moj račun. Pa, ja sam jedini u Hrvatskoj koji se ovdje konkretno bori za sve dioničare Kaštelanskih staklenika, od samog početka. Mogu ja sve rasprodati sada i opet biti u nenormalnoj dobiti, ali da mi je to bio cilj, odavno bi sve rasprodao. Jer, znate da svaku informaciju znam daleko prije svih vas. Ne razumijem vas nikako, posebno ove koji se dođu ovdje naslađivati na pad dionice. Pa, koje vam to predstavlja zadovoljstvo? Naslađivati se nekome kad gubi novce, pa kakvi ste vi to ljudi? Zaista mi nije jasno???